|
|
#1 |
|
BAN stały
|
WSPÓLNE ODCHUDZANIE OD 25.10.10 cz.1 !! ZAPRASZAM!
Witam !!
Mam ok.173 cm wzrostu i moja waga to 71kg niestety;/ mój cel to jakieś 60 kg zaopatrzyłam się już w tabletki zmniejszające łaknienie i mam zamiar jak najszybciej (oczywiście rozsądnie ) pozbyc sie tych nieszczęsnych kg moja dietka od poniedziałku to oczywiście ograniczanie się i cos w stylu turbo/ ONZ ![]() czyli zaczynamy wspólne odchudzanie od 25.10.10!! Szukam Pan / Panów także :P, którzy będą dotrzymywać towarzystwa w odchudzaniu bo razem raźniej w tym watku bedziemy razem walczyc z kg, radzić sie co do przepisów i wymieniać doświadczeniami dot. odchudzania i nie tylko![]() tak więc kto dzielnie zaczyna razem ze mną?? poprzednie wątki w których byłam poupadały więc szukam osób które będą dzielne ![]() pozdrowionka
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WSPÓLNE ODCHUDZANIE OD 25.10.10 cz.1 !! ZAPRASZAM!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=472526&page=117
tu jest wątek który nie upada. codziennie dolaczają do nas nowe osoby możesz śmiało zapytac, że zostały przygarnięte jak swoje pilnujemy w niejedzeniu zakazanych rzeczy, mobilizjemy i zmuszamy do ćwiczeń, z nami ci się uda zastanów się
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
napewno wpadne
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
warto
dlatego, że tu może dołączy kilka osob a tam wątek sunie i uwierz, że nie poczujesz się odtrącona nowe dziewczyny sa tak mobilizowane codziennie ktoś wpada nie ma problemu wbicia się jak na innych wątkach rezultat widac u mnie w podpisie
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Maleńka, super rezultat
przez ile taki super wynik??
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
6,5 miesiąca
no praktycznie 7.
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
No to faktycznie super
![]() gratulacje a co za dieta??
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
ciągniesz ten wątek czy się dołączyłaś do innych??
bo ja się mogę przyłączyć do Ciebie:P Wzrost u mnie to 171 a waga 73:/ do końca roku postanowiłam zrzucić 5 kg :P
Edytowane przez Zussia Czas edycji: 2010-10-21 o 16:22 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Ja też ciągle na diecie ale staram się robić to w miarę na luzie
mam trochę wiedzy na temat odchudzania więc jak checie to pytajcie no i zapraszam na mojego blogamój pozytywny blog |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
nio ja też podchodzę do tego spokojnie, żeby nie było żadnych nie pożądanych efektów
![]() nie przechwalając się, też mam jakieś tam pojęcie na te tematy (w sumie to sporo wiem) |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Chętnie dołącze do wątku chcę schudnać jakieś 8 kilogramów do końca roku.Przechodzę na dietkę i mam zamiar ćwiczyć codziennie przez godzinkę a gdy będę miała więcej czasu to do 2
Jaką dietkę stosujecie i czy ćwiczycie i co?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ja zmieniam ogólnie tryb życia i żywienia
na początek zastosuje post oczyszczający, przez 3 dni (ponieważ na oczyszczanie jelita nie pójdę, więc oczyszczę się z toksyn przez 3 dni jedząc zupę z warzyw ugotowaną bez żadnych kostek rosołowych i przypraw i to bedzie moje śniadanie obiad kolacja) później tak jak teraz w miarę zdrowy tryb życia, zamierzam też taki post oczyszczajacy stosować co miesiąc równo z pełnią księżyca i do tego gimnastyka rano i wieczorem :P tym sposobem do grudnia zrzucę minimum 5kg aha i co najważniejsze nie jem słodkiego i NIE PODJADAM PO 17
Edytowane przez Zussia Czas edycji: 2010-10-21 o 21:56 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Olci_a- jeżeli chcesz zacząć dietę to nie od poniedziałku tylko od teraz... nie ma co przekładać
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
chce schudnąć jakieś 8 kg Damy rade
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Przyłączam się do Was, bo przytyłam ostatnio-a ja tak nie chcę! Mam 178 cm i 71 kg. Zależy mi z 6 kg zrzucic. Mam mobilizacje (nowy facet) i musze to zrobic! Dla siebie
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzielna kobietka z Ciebie... Ja kiedyś wytrzymałam na samych owocach przez trzy dni i czułam sie potem naprawdę cudownie. Ale już drugim razem nie dałam rady tyle wytrzymać raczej trzech dni na owockach nie polecam ale na warzywach to całkiem dobry pomysł. Trzymam kciuki. Buziole
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do poniedziałku to można się ładnie oczyścić Lepiej pozbyć się chodziaż nadmiary wody niż czekać Im szybciej tym lepiej Oczywiście grupa wsparcia jest ważna, ale jest już Was trochę więc startujcie dziś!
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam takie pytanie: stosujecie jakąś dietę? Jakieś twarde reguły? Bo ja wlaśnie próbuje sobie coś ustalić, wy tez?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Dołaczam od 25.10
![]() a więc już dzisiaj ustalamy co jemy w poniedziałek! Podawajcie propozycje. Od tyg nie jem chlebka, ziemniaków itd ale chce przejść na "pełnego" Dunkana stąd prośba o wskazówki co mogę a czego nie. Tak krótko od "myślników". Mam sporo do zgubienia- pełne 10 ![]() dajcie siłę |
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
No, widzę, ze grupa rośnie
Ja na Ducana nie dam rady. Muszę sama sie ograniczać ;;]
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Witam:P
Konto na tym forum z jakiegoś dziwnego powodu istnieje (nawet nie zdawałam sobie sprawy, ze je mam:P), ale ten post to dla mnie początek. Chętnie się przyłączę do Was przyłączę Co prawda jestem już w trakcie, ale termin chyba nie ma takiego znaczenia:P Od kwietnia stosuję dietę low carb Atkinsa. W krótkim czasie udało mi się schudnąć naprawdę sporo, jednak przyszły wakacje, uruchomiłam tryb festiwalowy i, mimo wszelkich starań, nie byłam w stanie się jej trzymać. Związało się to również z napadami głodu, kompulsywnym jedzeniem i odruchami bulimicznymi, ale się wygrzebałam, schudłam to, co w chwilach kryzysu przytyłam, i kontunuuję dietę już drugi tydzień ![]() Przy okazji szczerze polecam Atkinsa jak również inne diety niskowęglowodanowe. Przeprowadzone w odpowiedni sposób dająniesamowite efekty
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Oo... jak polecasz to juz się wczytuje w tajniki tej diety;]
Nie tylko Ty poszalałas w wakacje:P mi tez sie tak zdarzyło.
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
No to jestem z Wami! Raniutko w poniedziałek wskakuję na wagę, jak podejrzewam około 61 kg teraz ważę. Tak z 5 kg, żebym schudła do końca roku i będzie ok
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba każda chce tu jakieś 5 kg zrzucić;]] Poczytałam wczoraj o tej diecie Arktisa i powiem, że na serio się nad nia zastanawiam;]
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny powiem wam tak; nie wiem czy któreś z was stosują się w życiu do faz księzyca (ja tak od kilku miesiecy) i każde postanowienia obojętnie z czym są one związane najlepiej jest wcielać w życie podczas pełni (najbliższa wypada w tą sobotę tj 23) podobno ma to lepszy wpływ na wszystko, ja się do tego stosuje i jest ok. Mogę wam jeszcze pare ciekawych info na tan temat powiedzieć jeśli jest zainteresowanie??Ale wracając do tematu to proponuje zacząć w raz z pełnią czyli w tą sobotę
Edytowane przez Zussia Czas edycji: 2010-10-22 o 09:01 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heheee
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
anetiss
dzięki za motywację
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
Ja się bardzo chętnie do was przylącze
Jesli oczywiscie to nadal aktualne... Muszę zrzucic ok. 15 kg :/
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Co prawda odchudzam się już jakiś czas, ale myślę,że przygarniecie mnie do siebie?
Tak w grupie raźniej, a wątek na którym wcześniej pisałam chyba przymiera :/
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

moja dietka od poniedziałku to oczywiście ograniczanie się i cos w stylu turbo/ ONZ 

<3