|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wprowadziłem fantazję w życie, refleksje
Cześć.
W zeszłym tygodniu udało mi się zrealizować swoją fantazję, co skłoniło mnie do refleksji, jak niesamowite są niektóre kobiety. Ciekaw jestem, czy dużo jest lasek, które kręcą takie rzeczy. Zerżnąłem czyjąś żonę (kobieta koło 30tki). Na kanapie, na której na co dzień ogląda telewizję z mężem. Na regale obok stało ich zdjęcie ślubne. Było niesamowicie - świadomość, że kobieta, która klęczy przede mną i połyka moją spermę jest czyjąś żoną, była nieziemsko podniecająca. Laska mówiła rzeczy typu 'spraw, żebym błagała o jeszcze' albo 'zamknij mnie gdzieś i dawaj mi do picia tylko swoją spermę'. Następnym razem może przelecę ją w ich łóżku. Ciekaw jestem, ile mężatek marzy o tym, żeby pod nieobecność męża ktoś je porządnie [złe słowo]. Być może muszę zrewidować swoje wyobrażenie o kobiecej seksualności. Zapraszam do dyskusji. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2022-06-12 o 16:56 Powód: Słownictwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wprowadziłem fantazję w życie, refleksje
Kolego ile masz lat ? od tego zacznijmy ...
Takich kobiet o których piszesz , jest masa , tylko niektóre z nich mają takie fantazje , ale ich nie realizują bo właśnie są mężatkami i wybrali już swoją połówkę co wiąże się również z odpowiedzialnością oraz osobistą empatią . Mimo tego co się teraz dzieje , jest mi nawymiar żal poprostu jej nieświadomego męża , bo zapewnie on ją kocha , a ona nie zdaje sobie sprawy z tego jak bardzo może go zranić gdyby nagle odkrył prawdę . Drugą zaś sprawą jest Twoja postawa , bo mimo tego ze jesteś samcem i wiele kobiet Ci sie podoba to jest jedna żelazna zasada wsród mężczyzn , że zajetych kobiet sie nie tyka. Albo przynajmniej taka zasada była za moich czasów , musisz mieć świadomość że pomimo że sobie kogoś "zerżniesz " i będzie Ci dobrze to ranisz innego człwowieka , którego może nie znasz . Wyobraź sobie sytuacje , że Twoja żona za kilka lat , mimo że ją kochasz i chciałbys spędzić z nią reszte życia , zaraz po tym jak wyjdziesz do pracy ,zostaje "zerżnięta" przez innego , a po powrocie wszystko jest ładnie cacy . Pomyśl sobie co Ty byś zrobił gdybyś się o tym dowiedział , jak bardzo ucierpiała by Twoja psychika po tym fakcie. Wielu z nas nie zdaje sobie po prostu z tego sprawy , bo nie jesteś narazie na tyle dojrzały aby pomyśleć nawet o takich rzeczach. Etyka etyką , ale na Twoim miejscu , udokumentowałbym jakoś ten fakt i wysłał to do jej męża , aby on nie tracił życia na taką kobietę , bo życie ma się jedno i nie zawsze sam jesteś w stanie ocenić czy dobrze wybrałes czy nie. Czasem potrzeba poćców z zewnątrz , aby dopiero się o tym przekonać. Przemyśl sobie to ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Nikt normalny nie mówi "spraw". Za dużo harlekinów
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89252220]Nikt normalny nie mówi "spraw". Za dużo harlekinów
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]XD prawda wygląda jak nieudolna kalka z j. Angielskiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89252321]XD prawda wygląda jak nieudolna kalka z j. Angielskiego[/QUOTE]Faktycznie, takie "make me beg for more". Może dziewczyna mówiła po angielsku i używali translatora.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No weźcie ...chlopak realizuje swoja fantazje na papierze ,to jak ma pisac?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
astro-loszka
|
Ot, fantazja, jakich wiele. Taki fetysz.
Jeśli Tobie pasuje, i tym kobietom, to spoko.
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Ja mam też taką dziwną fantazje według niektórych a przechodząc do szczegółów chciał bym zostać przywiązany do łóżka przez kobiety,skute obie ręce kajdankami sztywno do ram łóżka i nogi związane pończochami upięte do obu ram łóżka z drugiej strony. Ciało wpisane i wymalowane szminką dla żartu przez nie. W hartkorowej wersji to wszystko odbywa się na imprezie jakiejś pewna babka mię tylko związuje do łóżka i tak zostawia a potem inne imprezowiczki mię znajdują i wysmarowują szminką i bawią się przy tym świetne. Dziwne wiem ale dla mnie to jest podniecające w sumie lepiej dla mnie żeby to śie nie wydarzyło wiecie sami dlaczego a to niech tylko pozostanie fantazją.
A tak z innej beczki mam pytanie jak kiedyś byliście na jakiejś imprezie i znaleźliście kogoś przywiązanego do łóżka jaka była wasza reakcja pomogliście się wydostać takiej osobie czy raczej nie co potem zrobiliście? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
To są wyłącznie fantazje i spełniam je Z MĘŻEM 😉 odgrywamy scenki w ten deseń i sprawia nam to wiele frajdy, ale czy potrafiłabym sypiać z kimś bez jego wiedzy? NIE .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.