|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Coś niby jeżynka :P
Nie wytrzymałam tego ciągłego wkuwania wzorów z fizyki na testy i zrobiłam mała przerwę :P
I takie coś powstało :P U sumie to musiałam wypróbować nowa 'paletkę' , i tu zaznaczam ze do makijażu wcale nie użyłam drogich markowych kosmetyków, pomimo to coś wyszło ![]() Jednak można zrobic cos z niczego ![]() Cera idealna nie jest , i tu przyznam jeden plus , ze dobry podklad jednak moze zdzialac cuda :P Dopiero teraz widze ze kredka ktora jest fioletowa wyszla jakos tak ' niebiesko' :/ Kosmetyki na zdjeciu , Avon i Oriflame , paletka bezfirmowa , bazarkowa :P ( wykosztowałam sie ''aż'' 7zł na nią ![]() ![]() Zdjęć nie przerabiałam nic :P bo ostatnio dostałam baty za to :P Robione przy oknie dlatego takie jasne :P Aaaa i nie patrzeć na brwi :P rosną sobie :p Gratis pokazałam cała mordkę ![]() ![]() Nie wystraszcie sie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coś niby jeżynka :P
Fajny pomysł na dolną powiekę jako główny akcent w makijażu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
heh ... w rzeczywistości było jakoś mniej niebiesko a bardziej stonowanie , ale taki juz jest ten aparat , ze nawet w pochmurny dzień kolory są takie cukierkowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nikt tu nigdy nie pisał, ze tylko drogie kosmetyki są dobre
![]() ![]() a teraz do rzeczy wydaje mi sie, ze dolna powieka jest zbyt ciezka w porownaniu z gorna, gorna jest bardzo lekka i transparentna , natomiast ciemna, dość gruba kreska na dole , ciagnie oko w dol sprawiajac, ze wyglada na zmeczone, spojrzenie wudaje sie przyciezkie i malo zywe bardzo ladny kolorek cienia - faktycznie taki lekko jeżynowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Wg mnie o połowę cieńsza kreseczka na dole i byłoby super
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja Cie chyba jeszcze w całej okazałości to nie widziałam
![]() ![]() ![]() a co do makijażu, górna powieka bardzo fajna ale dolna ciupeńke za gruba ale tylko w środkowej części powieki albo powiem inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() eh się nagadałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Postaram sie nastepnym razem poprawic ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- ![]() Cytat:
Kredka byla fioletowa, i kreski tez tylko ten aparat jakos tak to przelamal :p |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
faktycznie gdyby ta dolna kreseczka byla ciensza do tego makijazu by lepiej pasowala. ale gdyby to jakos inny makijaz to taki niebsieski akcent na twym oku bardzooo mi sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mi się całosc podoba nie przepadam na grubą dolną kreską ale nie przeszkadza mi ona bardzo zwróciłam uwagę na co innego.Kreska jest nie do końca pociągnięta...wewnętrzny dolny kącik i ta strona powieki wyglądają na golutkie,dodałbym tak jeszcze odrobinkę cienia tak żeby nie było kontrastu z grubą resztą..Góra bardzo ładna i kolorystyka jak najbardziej korzystna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ogólnie makijaż wygląda w porządku jednak jakby się chciało poprzyczepiać to można zwrócić uwagę na kilka rzeczy... makijaż sprawa wrażenie "rozerwanego" brakuje mi spójności. Dolna powieka mi się podoba- nie jest według mnie za gruba- troszkę bym ją tylko roztarła. Górna powieka byłaby ok gdyby nie ten ciemniejszy cień a właściwie jego nałożenie- jakoś mi to nie gra... ale tak jak pisałam bez wpatrywania się wygląda to ciekawie.
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dolna powieka bardzo fajna. Super kolorek, który wyeksponował kolor Twoich oczu. Górną powiekę zrobiłabym w bradziej żywych fioletach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
a mi sie polaczenie podobie
![]()
Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________ Zapuszczam włosy ![]() Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
to samo miałam napisać, kolorki są ok, ale brwi już nie bardzo, trochę zaburzają "odbiór" makijażu
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Pisalam ze brwi zapuszczam i zeby nie patrzec na nie;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
Bardzo fajne kolorki i ich połączenie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
masz rewelacyjne oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A mnie się bardzo podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hmm... Kolor dolnej powieki, jest za mocny. Nie zgrywa się z górą. Tak mi się wydaje. Zrzygnowałabym z tej dolnej krechy. Ogólnie podoba mi się
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Piękny staranny makijaż
![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ładniutki makijaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mi tez sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Ładnie. Dopatrzyłam się jedynie,że na górnej powiece cień jest nierówno nałożony przy linii rzęs. Ale poza tym fajnie, wiosennie i pozytywnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
A mi się podoba
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.