|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Proszę o pomoc w zmianie
Witam wszystkich, którzy postanowili zajrzeć do tego wątku
![]() Chciałabym poprosić o rady w kwestii fryzury. Nie czuję się dobrze z moimi włosami, mam je długie, jeszcze trochę urosły od czasu gdy robiłam zdjęcie w rozpuszczonych. Są bardzo gęste, grube i niesforne, dlatego nie lubię chodzić w niespiętych włosach, prawie zawsze tworzy się z nich imponująca szopa, a wiatr w takim wypadku powoduje u mnie czystą rozpacz. ![]() Ostatnio zrobiłam sobie grzywkę, ale z powodu wicherka z prawej strony, mogę miec ją tylko na bok od połowy czoła ![]() Bardzo prosiłabym o rady, szczególnie w kierunku krótkich fryzurek, i o jakieś rady odnośnie makijażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Proszę o pomoc w zmianie
Zapomnialas zdjecia zaläczyc
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za zwrócenie uwagi, byłam pewna, że się wysłały...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ooo wicherek to i ja znam,mimo ze nie posiadam grzywki
![]() z tego co widze,to przydaloby Ci sie silnie odzywic wlosy,a potem dobrze je scieniowac,nad grzywka nie doradze,bo kompletnie sie nie znam. moja kolezanka ma ten sam typ wlosow i pomaga jej maski z nafty i oliwy z oliwek,silnie nawilza wlosy i nie faluja jej sie az tak.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jesteś ładną dziewczyną, masz piekną cere.
Popracuj jedynie nad włosami , możesz sobie kupić : Nafta kosmetyczna Olejek kokosowy Wspaniale działają na włosy . poczytaj o nich na forum , jest pełno wątków.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
mam dokładnie takie włosy jak Ty
![]() Polecałabym jedwab w płynie, albo to co ostatnio odkryłam: Lotion, odżywka włos w płynie. ( w Naturze za ok 8zł) zauważyłam, że przy regularnym używaniu moje włosy stały się bardziej posłuszne i fajnie nawilżone. Ważne jest też dobre cięcie. Cieniowanie absolutnie tak, ale nie za mocne- bo włosy jeszcze bardziej będą nieposłuszne. Ja miałam prostą grzywkę do brwi kilkakrotne no ale codziennie wtedy ją prostowałam. mam nadzieje, ze pomoglam. pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za rady i słowa zrozumienia
![]() ![]() ![]() ![]() Mimo wszystko ciekawa jestem, jaka krótka fryzura pasowałaby do mojego kształtu twarzy, za każdą propozycję będę bardzo wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.