![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: DKNY Be Decicious
[quote=maxima25;12288333]Hej, wymienię dkny be delicious edt, poj wyjściowa 125 ml, ubyło góra 10ml
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22716 Hej, może skusisz się na Sonia Rykiel- Not for Men 35/40 ml + BS - Curious - 25/30 ml. Ewentualnie mogę coś dodać NOWEGO , z kolorówki!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Hej, nic niestety nie znalazłam.
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Hej, a co byś miała z kolorówki? [quote=Djustine;12289442] Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Hej a co byś miała z kolorówki? [quote=Djustine;12289442] Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
witaj, zajrzyj proszę do mnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hej, a co byś miała z kolorówki?
Np. (Wszystkie, nowe, nieużywane)- 2 błyszczyki AVON- glazewar metallic - różowy i cielisty - na dzień, Ralph Lauren - Notorius - balsam do ciała Avon - nabłyszczacz do włosów Nowe, ale testowane - szminka Manhattan - opalizujący róż, wpadający w fiolet, raczej na wieczór- SUPER, cienie Manhattan Tricolor - Smoky Eyes - z różem cienie podwójne Avon- tael Appeal - w zturkusowej zieleni brązujący puder sypki Vipery - rewelacyjny szminka Maybelline- czerwony koral - niwielki ubytek Mogę Ci przesłać zdjęcia-,jak chcesz. Pozdrawiam,Justyna |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hej,
moze cos u mnie... zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie??
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- odpisz u mnie proszę
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Raczkowanie
|
Hej, niestety nie. Szkoda, że masz tak mało eternity, w innym razie wzięłabym od razu
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Dzięki nic nie znalazłam. ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Raczej nie skorzystam, pozdrawiam ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Majka, Olcia, Nicole również nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
cos u mnie? oddam kilka rzeczy. prosze odp u mni
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hm... szkoda
![]() ![]() mam np 25 ml (z 30) Amor Amor Tentation edp (kupowane w sephorze) i około 20 ml Angela (z 25 )chyba edt(kupowane na allegro) z którymi mogłabym sie rozstać ![]() pomyśl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? zrobiłam dokładkę
![]() |
#19 |
Lady of Harley-Davidson
|
AQUOLINA, mela caramellata - toffee apple - toffi i jabłuszko, mysle ze zostalo niecale 30/150ml, oryginalny flakon
AQUOLINA, latte di mandorla - almond milk - mleczko migdałowe, mysle ze zostalo ponad 100/150ml, oryginalny flakon DEMETER fragrance library, home atmosphere room spray, pina colada, mysle ze zostalo ponad 20/120ml, oryginalny flakon DEMETER fragrance library, cologne splash, mulled cider, zostalo ok 8/15ml, oryginalny flakon the healing garden, jasminesensations, edt spray, oryginalny flakon tester bez korka, zostalo ok 8 - 9/60ml [flakon od poczatku nie byl napelniony do konca], unikat niedostepny juz na rynku GIORGIO ARMANI, Acqua di gio, edt, mysle ze zostalo ponad 20/35ml, oryginalny flakon Yves Rocher, les plaisirs nature, vanille bourbon edt, mysle ze zostalo niecale 50/100ml, oryginalny flakon Yves Rocher, pur desir de lilas, edt, zostało ok /60ml, oryginalny flakon, kartonik Yves Rocher, pur desir de lilas, edt, zostało ok 7/30ml, oryginalny flakon Yves Rocher, pur desir de fleur d'oranger, edt, mysle ze zostalo prawie 25/60ml, oryginalny flakon, kartonik crazylibellule and the poppies, shanghaijava - lilas spiritual - skoncentrowany perfum w sztyfcie, poj poczatkowa to 5g, uzyty z 2 - 3 razy, oryginalne opakowanie AVON, Lavender edt, mysle ze zostalo ok 40/50ml, oryginalny flakon Salvador Dali, Daliflor edt, mysle ze zostalo ok 15/30ml, oryginalny flakon - PROSZE SPOJRZEC NA FOTO BO FLAKON JEST BARDZO CIEKAWY I TRUDNO MI JEST JEDNOZNACZNIE OKRESLIC UBYTEK fragonard, capucine edt, mysle ze zostalo ok 35/100ml, oryginalny flakon, kartonik FM by Federico, odpowiednik NOA CACHAREL, zostalo ok 10/30ml, oryginalny flakon CSP, Amour de cacao, odlewka w atomizerze z ciemnego szkła, poj 30ml CSP, Princesse muscat, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml CSP, Coeur de Vahine, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml CSP, Le Roi Santal, odlewka w szklanym atomizerze, poj 8ml CSP, Sultan Safran, odlewka w szklanym atomizerze, poj 7ml Vera Wang, Princess, odlewka w szklanym atomizerze, 9ml Britney Spears, Midnight fantasy, odlewka w plastikowym atomizerze, 3/5ml Fragonard, fleur de vanille, odlewka w szklanym atomizerze, 6ml Gucci, Gucci rush 2, odlewka w plastikowym atomizerze, 4ml Victoria's Secret Garden, pure seduction, odlewka w 2 atomizerach - 9ml i 4ml, razem 13ml ![]() BLV notte 2,5/5ml szklany atomizer Kenzo, Jungle edp 4,5/9ml szklany atomizer DEMETER fragrance library, edc, white russian, ok 3/4ml, fiolka szklana + to co w watku moge zaproponowac. wyszperasz cos?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Hej, chętnie bym się wymieniła za jakiś zapach ale raczej w jednym kawałku i większej ilości
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Dziewczyny dzięki, nic nie znalazłam. ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Hej, jestem zła, nie ma serpentine ani w sephorze ani w douglasie. Przybliż mi proszę zapach ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Poprzedni post napisano o 18:28 ----------
Hej, jestem zła, nie ma serpentine ani w sephorze ani w douglasie. Przybliż mi proszę zapach ok?[/quote] Naprwdę nie jestem za dobra w tych szczegółowych opisach nut i poszczególnych zapachów ;-) Polecam Wizaż. Dla mnie to bardzo ładny zapach, trwały, wg mnie na dzień i wieczór! Nie jest słodki i niewinny, raczej ostry, dla pewnej siebie dziewczyny .. kobiety... Ale przy tym delikatny(nie meczący), no i ma coś z tytułwego węża! Oddaję go z żalem! Ale musisz ocenić sama! ![]() Dostaję z wielkiej brytanii sporo zapachowych prezentów i nazbierało się tego, a ja jestem na etapie letnich świeżaków! Pozdrawiam,Justyna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Hej, jesteś jeszcze zainteresowana dkny?
Cytat:
Naprwdę nie jestem za dobra w tych szczegółowych opisach nut i poszczególnych zapachów ;-) Polecam Wizaż. Dla mnie to bardzo ładny zapach, trwały, wg mnie na dzień i wieczór! Nie jest słodki i niewinny, raczej ostry, dla pewnej siebie dziewczyny .. kobiety... Ale przy tym delikatny(nie meczący), no i ma coś z tytułwego węża! Oddaję go z żalem! Ale musisz ocenić sama! ![]() Dostaję z wielkiej brytanii sporo zapachowych prezentów i nazbierało się tego, a ja jestem na etapie letnich świeżaków! Pozdrawiam,Justyna[/quote] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=330554 wątek z kosmetykami to jest, a z ubraniami w podpisie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
[quote=maxima25;12373308]Wzięłabym cavaliego w ciemno. A co mogłabys dołożyć w ramach wyrównania mililitrów?
![]() hej ,spojrz we wczesniejsze posty, tam jest dikładka ![]() pozdrawiamJustyna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Raczkowanie
|
Może Sonia?
[quote=Djustine;12388832] Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Nic niestety ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.