|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
gdzie w trojmiescie znajde podklad Privi, City Matt nr 206?
pytanie jak w temacie
bede dzwieczna za wszelkie podpowiedzi gdzie go szukac |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: gdzie w trojmiescie znajde podklad Privi, City Matt nr 206?
Kupiłam ten podkład jakiś miesiąc temu w Omedze w Gdyni, ale czy jeszzce jest... nie mam pojęcia, może znajdź numer telefonu i zadzwoń tam po prostu
pozdrawiam, gosia
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie na temat tego podkladu
niestety nie wiem gdzie mozesz go kupic chciałam sie zapytac czy ten odcień jest bardzo żółtawy? czy testowałas tez inne kolory? czy jest duza roznica z 207? i jeszcze jaki masz odcien karnacji? bardziej blada, czy opalona? nie lubie w ppodkladAch takiego szarawego, ziemistego odcienia, ten jest bardziej naturalny, czy zółty bo gdzies wyczytalam ze 206 wpada w żółty z gory dzieki na odpowiedz
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
do bluegirl: Wydaje mi sie ze nie jest zolty. Na skorze probowałam tylko 205 i 206 bo 207 juz w opakowaniu wydał mi sie za ciemny. szukam tego podkladu juz od jakiegos czasu bo moj oriflame matt perfect foundation ( natural beige ) stal sie dla mnie za ciemny gdy zeszla mi letnia opalienizna. ogolnie w porownaiu do oriflame privi 206 jest troszke jasniejszy i nie taki czerwony
do Goni: dzieki za info , jak bede miala troche czasu to poszukam w gdyni. dzis pani w sklepie radzila mi zaprzestac poszukiwan bo niby dostawcy go nie maja...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
A jest może w Twoim pobliżu jakiś salon-instytut dr Ireny Eris? W moim mieście jest i mają tam całą szafę privi do sprzedaży detalicznej, moze warto poszukać?
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
hej
ja kupowałam privi 207 w starym centrum Manhatan na Grunwaldzkiej(inne odcienie tez byly,a co do 207 to wcale nie jest taki ciemny,sprawia tylko takie wrażenie).Kosmetyki privi są tez w drogerii na przeciwko Manhatanu (ale tego nowego)-po drugiej stronie,za torami tramwajowymi,mam nadzieje że nie zagmatwałam
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie zamierzałam przetestować ten podkład a się okazało ze wycofuje tą serie
a Ivory jest bardzo jasny? jak je teraz kupie to cudo?
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Z tego co wiem, bardzo trudno teraz gdzieś kupic ten podkład. A to dlatego, że Firma Eris całkowicie zrezygnowała z produkcji marki PRIVI. Sama też jestem tym faktem zasmucona, bo City Matt to najlepszy podkład jaki miałam |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ja już się nastawiłam że to dla mnie będzie idealny podkład, a tu go wycofują kupiłabym kilka na zapas, nawet prosząc o pomoc inne wizażanki, ale nie wiem jaki odcień, a nie ma sensu kupować wszystkich czterech
jakich wy odcieni używacie? nie mam dostepu do tych podkładoów, może jutro w sklepie zobacze Ivory, ale pozostają jeszcze Sand, Beige i Toffi a musze się spieszyć a nie wiem który bedzie dla mnie odpowiedni, wiekszość używa Beige, a czy on nie jest szarawy na twarzy? bo wiekszosc naturalnych daje taki niemiły efekt w sklepie i tak nie zobacze zbyt dokładnie jaki to odcień, i czy dużo za jasny jest, jedynie pani w sklepie stwierdziła że z pewnością bedzie za jasny czyli zostają chyba 3 pozostałe
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
ja mam jasna karnacje i używałam 207 i gdyby byl odcien ciemniejszy nawet od tego to spróbowałabym-nie wiem czy toffi 208 jest ciemniejszy bo go akurat nie bylo.Tez bardzo mi ten podkład podpasował i wielka szkoda ze maja go wycofac
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
to potwierdzacie dziewczyny to czego sie obawialam... tyle, ze mysłam ze wycofuja tylko ten podklad a nie cala marke
moze kupie Ivory ( bo ten jeszcze gdzie niegdzie jest ) i bede najwyzej przyciemniac pudrem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

, jak bede miala troche czasu to poszukam w gdyni. dzis pani w sklepie radzila mi zaprzestac poszukiwan bo niby dostawcy go nie maja...
ja kupowałam privi 207 w starym centrum Manhatan na Grunwaldzkiej(inne odcienie tez byly,a co do 207 to wcale nie jest taki ciemny,sprawia tylko takie wrażenie).Kosmetyki privi są tez w drogerii na przeciwko Manhatanu (ale tego nowego)-po drugiej stronie,za torami tramwajowymi,mam nadzieje że nie zagmatwałam