|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
sporo różnych rzeczy
NIEAKTUALNE
Chętnie oddam to, co poniżej (proszę tylko o cierpliwość, swobodnie moge odpisywac w weekendy, w tygodniu będę zwykle codziennie, ale na moment )dokladka: - rozświetlacz Sephora Luminous Glow, limitowana edycja, z najnowszej wiosennej kolekcji, raz maźnięty palcem dla sprawdzenia efektu na dloni - tusz do rzęs Astor Volumetrix, brązowy, raz użyty - cień Dior Icy White 005 (srebrzysto-bialy z iskierkami), 2 razy maźnięty, widać "krateczke" na powierzchni, z kartonikiem i welurowym etui - miniatura perfum Safari Ralph Lauren 4 ml, ubytek ok. 1 ml. - próbki mineralnych podkladów Everyday Minerals (EDM) - wszystkie formula Intensive (wypróbowane 2 razy - poza Light) - nieaktualne - Light (zużyta w połowie) - Fairly Light - Fairly Light Neutral - korektor Everyday Minerals Multi-intensive, opakowanie mini, zostalo ok. 70% - puder Everyday Minerals Start to Finish Fair, opakowanie mini, zostalo ok. 80% - próbka podkladu mineralnego Joppa French Toast - nieaktualne mogę rozważyć rozstanie się z: - Shiseido Luminizing Color Powder - L1 - z kartonikiem, ubytek ok. 5% (na wyrost określony) - cieniami Clinique Teddy Bear - paletka 4 odcieni (beże, brązy, matowe), z kartonikiem - ubytek w najjaśniejszym odcieniu ok. 30%, pozostałe 1 raz maźnięte ale uprzedzam lojalnie, że nie będzie łatwo ![]() Kolorówka: - Deborah Colour Copy (podkład) kolor O, wersja dla cery suchej i wrażliwej, ubytek ok. 30% - Collistar rozswietlacz nr 1, parę razy maźnięty, z kartonikiem - szachownica Clinique Golden Bronze -2 razy maźnieta, z kartonikiem - nieaktualne - odsypka pigmentu MAC Cooper Sparkle (skrząca miedź, sprawia wrażenie sproszkowanego starego złota) - odsypka pigmentu MAC Golden Olive (oliwkowo-złoty) - podkład Chanel Double Perfection Fluide - kolor 20 Clair (ubytek ok. 50%, nie ma naklejki na opakowaniu, zdarłam przy myciu buteleczki - mala obsesja na punkcie czystości opakowań )- róż Clinique limitowana wersja Patchwork Pink - parę razy maźnięty, z kartonikiem, na wyrost oceniam ubytek na 5% - puder brązujący Bourjois tzw. "czekoladka" - ubytek ok. 30% - puder rozświetlający Bourjois tzw. "biała czekoladka" - ubytek ok. 20% - Inglot korektor nr 34 jasny beż - tubka 10 ml - użyty 2 razy - puder prasowany Giorgio Armani Sheer Powder kolor nr 1 - zostało ok. 30% - puder sypki Chanel Poudre Libre, kolor nr 30, zostało ok. 50% - blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre (niemal nowy, tylko wypróbowany na ręce kolor) - nieaktualne - blyszczyk Maybelline WaterShine Elixir - kolor 560 Ivory Star - raz użyty - blyszczyk Bell Milky Shake - kolor 06 (karmelowy) - nieużywany - ziemia egipska Bi-kor - ubytek ok. 40%, wylamany zawias w pudelku, nie przeszkadza w zamykaniu - małe opakowanie kulek Vollare, beżowo-zlote, nieużywane - blyszczyk AA Oceanic grejfrut, w tubce, raz maźnięty na ręce - szminka Maybelline Watershine, kolor 111 Iridescent Rose Diamonds (delikatny róż z drobinkami), niemal nowa, kolor sprawdzony na ręce - nieaktualne - odżywka do skórek Miss Sporty z aloesem, nowa Lakiery do paznokci: - Artedco, półprzejrzysty róż - raz użyty na 1 paznokieć - Loreal Jet Set, półprzejrzysty róż - użyty 2 razy - Sally Hansen Diamond Strength Baguette Beige, półprzejrzysty beż, ubytel ok. 5% - Sally Hansen Diamond Strength biały, ubytek ok. 5% - OPI Bubble Bath, półprzejrzysty różo-beż, ubytek ok. 10% - Inglot 863, półprzejrzysty róż, ubytek ok. 10% - Sephora Vernis a Ongles, 5 ml, fioletowo-złoty, kolor sprawdzony na 1 paznokciu - Sephora Vernis a Ongles, 5 ml. półprzejrzysty róż, kolor sprawdzony na 1 paznokciu Pielęgnacja: - Biotherm Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. (pełnowymiarowe opakowanie, nie miniatura), użyty 2 razy - Clinique, Dramatically Different Moisturizing Lotion, 30 ml. (krem nawilżający), ubytek ok. 10% - Klorane suchy szampon z pokrzywą, ubytek ok. 20% - Johnson's Baby, Soothing Naturals, 100 ml., (krem nawilżający), ubytek ok. 20% - Ruboril, krem do cery naczynkowej, ważny do kwietnia 2011r., zostalo ok. 40% - Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny "Intensywna pielęgnacja", 50 ml., użyty 1 raz - Biotherm Biopur, Lotion (tonik), 30 ml., nieużywany - Biotherm Biopur, fluid nawilżająco-matujący (lekki krem), tubka 20 ml., nieużywany - Biotherm Fitness, balsam do ciała, saszetka 15 ml. - Oeparol Krem nawilżający, raz użyty (szpatułką), zdarty tylko kawalek folii ochronnej z jednej strony - Clinique Pore Minimizer Thermale-active Skin Refiner Gommage (peeling rozgrzewający) 75 ml, zostalo ok. 50% - Clinique liquid facial soap mild, 30 ml., nieużywane - La Roche Posay, Posthelios, 40 ml., użyty 1 raz - Cacharel Promesse balsam perfumowany, 50 ml. , nieużywany - AA Oceanic, Serum ujędrniające do biustu, 100 ml., użyte 1 raz - Biotherm Biosource żel oczyszczający 20 ml., ubytek ok. 20% - Biotherm Biosource tonik 30 ml, nieużywany - masło do ciala Mineral Care, grejfrutowe 300 ml., raz uzyte - Avene, Cleanance, Lotion purifiante matifiante (tonik matujący), 25 ml., raz uzyty - Joanna Fruit Fantasy, krem do ciala "Soczysta malina", 150 g, raz uzyty - La Roche Posay, Lipikar Podologics, regenerująco - wygładzający skoncentrowany preparat do stóp, 100 ml, ubytek ok. 40% - pomadki ochronne: Nivea Passion Fruit Bebe Zartrose kazda uzyta po jakies 2 razy, przed wysylką odetnę koncówki jalowym skalpelem - balsam do rąk i paznokci HerbaStudio, ubytek ok. 15% - maseczka zwężająca pory Lirene, zostalo ok. 50% - maseczka wygładzajaca na noc Soraya, zostalo ok. 50% Mazidla (mogę się podzielić odsypkami/odlewkami): - hydromanilem - kofeiną - mocznikiem - proteinami mleka - ekstraktem z soi - ekstraktem z ginko biloba - ekstraktem z kasztanowca - blotem termalnym - mleczkiem manuka - mleczkiem winogronowym - mleczkiem owsianym - mleczkiem kwinoa - Glyceryl Cocoate - hydrolatem oczarowym ------------------------------------------------ Szukam: (uprzedzam, że bardzo ciężko będzie mnie skusić czymś spoza listy) - b. chętnie perfum - pigmentów MAC (chętnie niewielkie odsypki, ale tylko niektórych kolorów) - kremu LRP Nutritic (nowego albo nieotwieranych próbek) - mineralów do jasnej cery (chętnie próbki) - peelingu gruboziarnistego do ciala - blyszczyków Chanel (nowe) - wody termalnej (Avene, LRP, Iwostin) - żelu do mycia twarzy Avene Cleanance - bazy pod cienie ArtDeco - maseczek do twarzy TBS (blue corn, tea tree) - maslel do ciala TBS (papaya, malina, mango) - kosmetyków do wlosów Matrix Amplify/ Aussie / Kerastase z mazidel: - oleju śliwkowego - jedwabiu w proszku - kompleksu na naczynka - hydrolatu z kocanki - hydrolatu z glogu - bromelainy - hydrolatu z róży damasceńskiej - karagenianu - kwasu alfa-liponowego - pudru z perel - popiolu wulkanicznego Edytowane przez Maggie-79 Czas edycji: 2009-07-27 o 13:15 Powód: dokladka |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: sporo różnych rzeczy
- ziemia egipska Bi-kor (ubytek ok. 40%, wylamany zawias w pudelku - nie przeszkadza w zamykaniu)
- Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. (pelnowymiarowe opakowanie, nie miniatura)- uzyty 2 razy - Cacharel Promesse balsam perfumowany 50 ml., nieuzywany - maslo do ciala Mineral Care, grejfrutowe 300 ml., raz uzyte - Joanna Fruit Fantasy, krem do ciala "Soczysta malina", 150 g, raz uzyty Mazidla (mogę się podzielić odsypkami/odlewkami): - olejem z czarnej porzeczki - hydromanilem - ekstraktem z soi - ekstraktem z ginko biloba - ekstraktem z kasztanowca - mleczkiem winogronowym - mleczkiem owsianym - mleczkiem kwinoa cos u mnie za któreś z tych rzeczy? |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może coś jeszcze Cię zainteresuje ![]() (jak działa mleczko winogronowe? nie moge znaleźć na mzaidłach)
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
mam próbki minerałków RHEA-brązerek, zielony i różowy kamuflarz
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Collistar rozswietlacz nr 1, puder brązujący Bourjois tzw. "czekoladka", puder rozświetlający Bourjois tzw. "biala czekoladka", Inglot korektor nr 34, blyszczyk Bell Milky Shake, kolor 06 (karmelowy), ziemia egipska Bi-kor, Clinique pore minimizer thermale-active skin refiner gommage 75 ml, maseczka zwężająca pory Lirene, zostalo ok. 50%, maseczka wygladzajaca na noc Soraya, zostalo ok. 50% mam nadzieję że coś znajdziesz chociaż za kilka rzeczy odpisz proszę u mnie
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
Biotherm Biopur Lotion (tonik)- 30 ml., nieuzywany - Biotherm Fitness - balsam do ciala - saszetka 15 ml. - Cacharel Promesse balsam perfumowany 50 ml., nieuzywany - Biotherm Biosource tonik 30 ml, nieużywany - maslo do ciala Mineral Care, grejfrutowe 300 ml., raz uzyte - Joanna Fruit Fantasy, krem do ciala "Soczysta malina", 150 g, raz uzyty - La Roche Posay, Lipikar Podologics, regenerująco - wygładzający skoncentrowany preparat do stóp, 100 ml, ubytek ok. 40% Nivea Passion Fruit Bebe Zartrose balsam do rąk i paznokci HerbaStudio, ubytek ok. 15% - kofeiną - mleczkiem manuka - mleczkiem winogronowym - mleczkiem kwinoa - hydrolatem oczarowym - hydrolatem geraniowym |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Interesuję mnie krem Ruboril ewentualnie odsypki MAC, zapraszam do siebie
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- Inglot korektor nr 34- jasny beż - tubka 10 ml. - uzyty 2 razy - Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. (pelnowymiarowe opakowanie, nie miniatura)- uzyty 2 razy - Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny 'Intensywna pielęgnacja' 50 ml. - uzyty 1 raz odpisz proszę w moim wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312814 |
|
|
|
|
#9 | |||
|
Zadomowienie
|
Niestety, przykro mi, nic
.Cytat:
). Mleczko winoronowe jest od Thanatosa (w tej chwili już niedostępne) - wg opisu: Działanie przeciwrodnikowe, ochronne,nawilżające.Wyka zuje silną aktywność hamującą wobec kolagenazy, elastazy, hialuronidazy i β-glukuronidazy, wszystkich enzymów związanych z degradacją kolagenu, elastyny i kwasu hialuronowego,opóźnia procesy starzenia. Dziękuje, ale mineraly Rhea zupelnie nie dla mnie. Cytat:
Cytat:
.
Edytowane przez Maggie-79 Czas edycji: 2009-03-08 o 09:31 |
|||
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
może znajdziesz co za któreś z:
Kolorówka: - podklad Chanel Double Perfection Fluide - kolor 20 Clair (ubytek ok 50%, nie ma naklejki na opakowaniu, zdarlam przy myciu buteleczki - mala obsesja na punkcie czystości opakowań ![]() - blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre (niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor) - szminka Maybelline Wathershine, kolor 111 Iridescent Rose Diamonds (delikatny różowy z drobinkami), niemal nowa, kolor sprawdzony na ręce - ziemia egipska Bi-kor (ubytek ok. 40%, wylamany zawias w pudelku - nie przeszkadza w zamykaniu) Pielęgnacja: - suchy szampon Klorane - ubytek ok. 20% (chyba) - Biotherm Biopur Lotion (tonik)- 30 ml., nieuzywany - Biotherm Biosource tonik 30 ml, nieużywany - maslo do ciala Mineral Care, grejfrutowe 300 ml., raz uzyte - Avene, Cleanance, Lotion purifiante matifiante (tonik matujący), 25 ml., raz uzyty - La Roche Posay, Lipikar Podologics, regenerująco - wygładzający skoncentrowany preparat do stóp, 100 ml, ubytek ok. 40%
|
|
#11 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
- Collistar rozswietlacz nr 1, parę razy maźnięty, z kartonikiem
- odsypka pigmentu MAC Golden Olive (oliwkowo-zloty) - róż Clinique - limitowana wersja Patchwork Pink - parę razy maźnięty, z kartonikiem, na wyrost ubytek oceniam na ok. 5% - maslo do ciala Mineral Care, grejfrutowe 300 ml., raz uzyte - Joanna Fruit Fantasy, krem do ciala "Soczysta malina", 150 g, raz uzyty czy cos u mnie?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Może znalazłabyś cokolwiek u mnie za którąś z tych rzeczy:puder rozświetlający Bourjois tzw. "biala czekoladka" - ubytek ok. 20% Inglot korektor nr 34- jasny beż - tubka 10 ml. - uzyty 2 razy blyszczyk Maybelline WateShine Elixir - kolor 560 Ivory Star blyszczyk AA Oceanic grejfrut, raz maźniety na ręce Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. (pelnowymiarowe opakowanie, nie miniatura)- uzyty 2 razy Biotherm Biosource żel oczyszczający 20 ml., ubytek ok. 20% Biotherm Biosource tonik 30 ml, nieużywany
|
|
#13 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przykro mi, nic nie znalazlam. Szukam w zasadzie tylko rzeczy wymienionych w pierwszym poście i ciężko będzie mnie skusić na coś innego
.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej by mi zalezało na oleju z porzeczki i hydrolacie geraniowym.
Na kremie do stóp LRP tez mi zależy (miałam kilka próbek i bardzo mi sie spodobał) ale nie wiem czy coś jeszcze ode mnie interesuje ![]() Mam jeszcze próbkę hydrolatu z róży damasceńkiej - było go 10 ml, użyłam 2 razy.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-09 o 11:12 |
|
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. 20 ml oleju śliwkowego chętnie )
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może odlewki zróbmy takie same?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() coś u mnie za: Collistar rozswietlacz nr 1, parę razy maźnięty, z kartonikiem ?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Zainteresowało mnie u Ciebie:
- podklad Chanel Double Perfection Fluide - kolor 20 Clair - Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy (lekki krem)- tubka 20 ml - Clinique pore minimizer thermale-active skin refiner gommage 75 ml.(peeling), zostało ok. 50% - Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. (pelnowymiarowe opakowanie, nie miniatura)- uzyty 2 razy Wiem, że trudno Cię skusić, ale może znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314355
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
Zadomowienie
|
Tzn. po 20 ml oleju? (muszę sprawdzić czy tyle mogę go oddać, bo chyba kupowałam tylko 30 ml
), a hydrolatu po ile ?Cytat:
Cytat:
.
|
||
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja posprawdzam pojemności moich pojemniczków i napisze ile mogę hydrolatu z głogu
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cos u mnie za: - Collistar rozswietlacz nr 1, parę razy maźnięty, z kartonikiem - odsypka pigmentu MAC Cooper Sparkle (skrząca miedź, sprawia wrażenie sproszkowanego starego zlota) - odsypka pigmentu MAC Golden Olive (oliwkowo-zloty) balsam do paznokci herba studio? mam poza watkiem prasowany podklad EDM olive fair zuzycie nie wiem ,moze z 5%
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel Double Perfection Fluide
cos u mnie? ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#29 | ||||
|
Zadomowienie
|
Niestety, to co by mnie moglo interesować jest już nieaktualne
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Moglabys napisac jak prasowańce mają się do sypkich? tzn. w kwestii koloru, krycia, efektu na twarzy...Niestety, to co by mnie moglo interesować jest już nieaktualne. |
||||
|
|
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten prasowaniec ma inny kolorek niz olive fair sypki intensive ,jest równie jasny ale bez zolci, zdecydowanie chlodny odcien ,neutralny, bardzo jasny, kryje super , lepeij sie rozprowadza niz sypkie, jest bardzo aksamitny( to moje opinie generalnie efekt mi sie podoba zdecydowanie bardziej niz po sypkich ale mam problemy ze znalezieniem sobie odpowiedniego odcienia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

)

.