|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Raczkowanie
|
Jaki w końcu jest mój styl?
Hej dziewczyny
![]() Od jakiegoś czasu mam problem z określeniem swojego stylu. Do tej pory mi to nie przeszkadzało, mieszkałam w małym mieście, chodziłam do liceum i było ok. Ale za niedługo przeprowadzam się na studia do większego miasta i jak każdy pewnie chcę zrobić dobre wrażenie. Nie byłoby problemu gdyby mój "styl" pokrywał się w pełni z rodzajem muzyki jakiej słucham. Otóż bardzo lubię słuchać muzyki reggae i hip-hop. W ostatnim czasie zafascynowałam się również soulem i violin dubstepem. Muzykę rock też lubię ale w mniejszym stopniu i rzadziej jej słucham. Na co dzień ubieram się raczej normalnie, dżinsy, t-shirt i trampki. Ale chciałabym bardziej wyrażać siebie a mianowicie bardzo dobrze czuję się gdy jestem ubrana w stylu rockowym - skóra, ćwieki itp. Czasami mam problem jak ubrać się na koncert reggae, bo w rockowym stroju ludzie dość dziwnie na mnie patrzą. Proszę pomóżcie mi w określeniu się w tym stylu, jakie ubrania powinnam nosić aby to wszystko było spójne i komponowało się z moim charakterem (jestem dość szaloną osobą, która lubi różne spontaniczne sytuacje, ale też nieco nieśmiałą np. pośród nowo poznanych osób). Z jednej strony ciągnie mnie właśnie do takiego rockowego stylu, a z drugiej bardzo lubię nosić sukienki i wysokie obcasy (chociaż nie umiem w nich chodzić xD). Doradźcie mi coś proszę, bo już mam dość tych nijakich i szaroburych strojów..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zielona Driada
|
Dot.: Jaki w końcu jest mój styl?
Może spróbuj przełamań?
Skoro lubisz sukienki, to noś je, zawsze można do niej założyć nabijaną ćwiekami skórzana ramoneskę, jakieś cięższe buty. Wtedy strój nie jest banalny, ani oczywisty. Szpilki? Czemu nie...do nich jeansy i ta sama kurtka. Do grzecznej bluzeczki można założyć skórzane spodnie itd. Pobaw się trochę modą ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Minna Czas edycji: 2014-06-02 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A czy każdy musi mieć swój styl i nosić tylko określone ubrania?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja lubię się ubierać w kobiece sukienki w kwiatki ,groszki itp., koronki , nosić szpilki a słucham ciężkiej muzyki wieć jak widzisz mój styl ma się nijak do preferowanej przez mnie muzyki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A to nie jest/ będzie takie trochę na pokaz?
Nie rozumiem tego fragmentu jak to ujęłaś chciałabyś się pokazać się z dobrej strony. Pamiętaj że ludzie widząc osobę ubraną zbyt "metalowo" że tak to ujmę będą się bali podejśc, zagadać troszkę stereotypowe niektórzy mają podejście i weź też to pod uwagę.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
E tam, jesli chodzi o styl ubierania sie studentów we Wrocławiu, to nie zwraca sie raczej na to uwagi, czasem sa takie perełki, że szok
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym ubieraj się tak, jak Ci się podoba, przejrzyj blogi (większość blogerek to manekiny, więc zobaczysz, co jest teraz modne), dobierz jakiś trzon - np. skóra i ćwieki+ciuchy bazowe (czarne, białe, szare koszulki, klasyczne jeansy) - i do tego dobieraj resztę. Czerwone szpilki, biały tshirt i skóra wygląda świetnie, delikatne sukienki+skóra, trencz+ćwieki. Albo to czujesz albo zaproś koleżankę, która Ci doradzi, bo nie każdy umie się ubrać.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yyy... nie.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem do jeansów wygląda to super, dziewczyna ma oczy, więc sama oceni
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie jesteś trochę za stara, żeby rozkminiać dopasowywanie ubrań do muzyki jakiej słuchasz?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.