|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
analiza obrazow-prosze o pomoc na maturke
casselon sw franciszek
giotto kazanie dla ptakow scorel stygmaty sw franciszka el greco sw franiszek otrzymujacy stygmaty caravaggio sw franciszek w ekstazie zurbaran ekstaza sw franciszka zurbaran sw franciszek modlacy sie el greco sw franciszek modlacy sie prosze o linki, jakies podpowiedzi! pozdrawiam an
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: analiza obrazow-prosze o pomoc na maturke
prosze o pomoc!
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: analiza obrazow-prosze o pomoc na maturke
Nie rozumiem za bardzo twojej prośby-ja też mam na maturze ustnej obrazy i nie mam do nich jakiś opracowań,poprostu mówię co widzę i jak udało mi się znaleźć jakie jest przesłanie ogólne tego obrazu.A tak na marginesie-ty masz za miar wykorzystać wszystkie swoje obrazy??U nas w klasie nasza polonistka kazała nam przedstawiać wszystko na lekcjach,by już zacząć jakoś sobie radzić ze stresem i większość z nas nie mieści się w 15 min.,więc lepiej wybierz sobie coś z tego albo sprawdź czy z całą resztą twoich materiałów wyrabiasz się w 15 min-UWIERZ MI TO BARDZOOOOOOO MAŁO CZASU.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.