|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zdrowa żywność
Hejka
Dawno mnie nie było. Wczoraj obejrzałam film " Super size me" taki o wpływie McDonalda i fastfoodów na zdrowie i zaczęłam się zastanawiać nad tym co ja jem i co mogłabym zmienić. Mam do was prośbe czy znacie może jakieś fajne stronki WWW gdzie pisze o zdrowej żywności i jak ją przygotować. Nie jestem wegetarianką i jestem szczupła, ale chciałabym się zdrowiej odżywiać
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Zdrowa żywność
tez oglądąłm i im dłużej go oglądałm tym mialam większa ochote na wizyte w macu
mniam te fryteczki i kurczaczki w sosie mniam. jakos mnie nie przekonał ,oczywiscie wiem ze wartosci odzywczych tam nie ma i jedzonko jest sztuczne ale ja lubie srednio 3 razy w roku a to ze amerykanie głupi sa to wiadomo nie od wczoraj. co do zdrowej zywnosci to polecam pieczywo chrupkie (chociaz nie wyborazam sobie jejsc tego codziennie na sniadanie) owoce ,warzywa ,drób ,ryby wszytsko gotowane na parze z sosami na bazie oliwy. ciemne pieczywo, ryz ,makarony ,soki z warzyw i owocowe ,zero napojów gazowanych, zz alkoholi to czerwone wino ,zero papierosów. poszukaj tez w dziale fitness -dziewczyny czesto podaja przepisy na diety moze wybierzesz cos z tych przepisów do zastosowania . pzdr paula |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: Zdrowa żywność
Hej,
ja tez jakiś czas temu szukałam informacji na ten temat - Ines1985 poleciła mi taką stronkę http://zdrowezywienie.w.interia.pl/zasady.htm |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

Dawno mnie nie było. Wczoraj obejrzałam film " Super size me" taki o wpływie McDonalda i fastfoodów na zdrowie i zaczęłam się zastanawiać nad tym co ja jem i co mogłabym zmienić. Mam do was prośbe czy znacie może jakieś fajne stronki WWW gdzie pisze o zdrowej żywności i jak ją przygotować. Nie jestem wegetarianką i jestem szczupła, ale chciałabym się zdrowiej odżywiać