![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: odlotowy zawrót szafowy - pierwsza wymianka :) różne rozmiary i marki!
fotki
![]() Oryginalne gry w oryginalnych pudełkach, po polsku: 1. The Sims Randka 2. The Sims Światowe Życie 3. The Sims 2: Nocne Życie Książki: 1. HP i Czara Ognia - twarda opr. 2. HP i Komnata Tajemnic - miękka opr. 3. Pan Tadeusz - twarda opr. + foliowa okładka + + + !! 4. Akademia Pana Kleksa, twarda okładka 5. Pisarze i poeci - seria Sławni Polacy - twarda okładka 6. Encyklopedia Szkolna - Język Polski - twarda okładka - gruuuuba ! 7. Ilustrowane dzieje literatury polskiej - twarda okł. 8. Słownik pisarzy - twarda okł. 9. Król Maciuś I - twarda okł. 10. Słownik i rozmówki polsko-francuskie 11. 1001 aforyzmów starożytnych - 140 stron, mniejsze od a5, twarda okł. 12. Jak wygrać miłość? - Twarda okł. 13. Opracowania lektury, wiersze - miękka okł - klasa 8 (odpowiednik kl 2 gimnazjum) Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-08-01 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za torbę diverse? odp u mnie
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
cos za pana tadeusza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdzisz coś u mnie za Czarę Ognia?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za którąś z rzeczy: bluzeczka nr 9 i torby 13, 14?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
cos za torbe divears? mieści a4?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za brązową torbę troll ?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za torbę z diversa ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
coś za nr 6?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
może być - bluzka za torbę, a nie dobierzesz sobie jeszcze czegoś u mnie? ja jestem zainteresowana simsami
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- nie planuję na rzie dokładki, a tuszu nie chciałabym oddawac za simsy ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a jakie wymiary ma ta torba? chodzi mi o wysokość, głębokość i szerokość
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś za torbę z trolla? [12]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Organizatorka
|
W takim razie czekam na zdjęcia torebeczek
![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Raczej tak, nir taka długa, ale do połowy pośladków na pewno ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tak, wszystko mam na pierwszej stronie.
![]() Kurcze, szkoda, nie widzisz nic co mogłabyś sobie dobrać do bluzki nike? Mam jeszcze wątek z książkami/płytami, zaglądałaś też tam? ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic-ja noszę L
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar M.
Z Nike mam jeszcze w wątku sweterek,moż akurat będzie Ci pasował? Rozmiar z matki to XL, ale ja noszę S/M i pasował. ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!
CIUSZKI ![]() 1.bokserka UPS, rozmiar M, w różowo, śliwkowe pasy, z tyłu „supełek” dodaje jej uroku, eksponuje biust niesamowicie. NIE MA 2.NOWE spodenki w kratkę, cudowne, kupione na allegro, niestety nie mieszczę się w nie. Rozmiar S, wymiary - rozmiar - XS/S dł. całkowita - 25cm szer. w pasie - 35cm szer. w biodrach - 43 cm. Brązowo-beżowa kratka, super kieszenie z przodu. Za coś super (najlepiej wishlista) 3.bluzka z Ooh la la. Nowa! Założona raz. Da się naciągać, jest śliczna. Fioletowa, nieco przezroczysta. Rozmiar uniwersalny, ale stawiam bardziej na jakieś M a nawet L. Lekki nietoperek. Za coś super, będę wybredna. NIE WYMIENIAM 4.bluzka z New Yorkera (Fishbone), nie jest nowa, ale zadbana. Rozmiar S, ale noszę M i jest bdb. Nie wiem, czy oddam. NIE WYMIENIAM 5.bluzka BUTIK – kremowo-brązowe paski. Cieplutka. Rozmiar M. 6.bluzka BUTIK – kremowa w czarne, maleńkie groszki. Miała kokardki po boku, ale bardzo denerwowały, więc je ucięłam. Stan bdb. Rozmiar M. 7.bluzka BUTIK – biała w drobne czarne groszki. Nie wiem, czy oddam, jest fenomenalna. Rozmiar M. 8.Tunika – sukienka EUROMODA. Brązowo-złote paski (nie spierają się). Założona 3-4 razy. Ciekawy fason. Rozmiar M. 9.Kremowa bluzka w kwiaty. Ciepła, bardzo ładna. Na metce napisany jest rozmiar XL/XXL, ale to chyba jakaś inna „numeracja”, bo noszę M i jest idealna. Odcinana pod biustem. 10.Bluzka PLUME w biało-niebieskie paski. Rozciągliwa, przylega do sylwetki, śliczna. ![]()
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-07-28 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
wolałabym jednak tą bluzkę oddać bo gdy mierzyłam kurteczkę to odkryłam jeszcze jakies przebarwienie na kieszeni,ok 3cm, obawiam się że to się nie spierze..więc raczej wycofam kurtkę z wymianki.. jeśli bluzeczka Ci odpowiada to jak najbardziej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- to ja poczekam na dokładkę i wtedy powiem bo na razie tylko H.Potter mnie interesuje.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA CD
![]() INNE ![]() 1.portfel – Gallupy. Zapinany na rzep i zasuwany na zamek. Mało używany, praktycznie w ogóle. Włochaty, śliczny. 2.Czerwony portfel z przegródkami na zdjęcie, kartę, banknoty i monety. Śliczny. 3.błękitny portfelik UPS z kolekcji Pink Panther. Oddam tylko za inny portfel! Ma przegródki na karty, banknoty i monety. Prześliczny, ma miesiąc. 4.Portfel z materiału imitującego skórę węża. Bardzo ładny. 5.Piórnik Lillaby, włochaty, zadbany. Będę nieco wybredna. 6.„Indyjska” torebeczka. Nie pomieści ani a4, ani a5, dobra to przetrzymywanie kosmetyków czy biżuterii. 7. a) bransoletki w grochy b) koraliki c) Emo-frotka z ćwiekami d) wisiorek 8. Dezodoranty FA, mniej więcej do połowy zużyte, choć niektóre niemal pełne. Wysyłam głównie jako dodatki, chyba, że ktoś chce całą paletę -> mam jeszcze dwa
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-08-01 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Z kosmetyków mam odżywkę pantene sprężyste loki i fale - kilka razy użyta i tonik brązujący bielenda - cały
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Mogłabyś mi wkleić link z tym sweterkiem, bo zdjęcia mam trochę nie pokolei wstawione i nie wiem o który ci chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.