|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Tipsy a liceum?!
Hej. Chciałam sobie zrobić tipsy żelowe na wesele,żeby dobrze sie prezentować,ale jest ono 29 sierpnia, przed samą szkołą.
a od września idę do liceum(1 klasa) i na drugi dzień nie ściągnie takich tipsów. i tu pyt. Czy w liceum jest jakiś problem,gdy ktoś nosi tipsy ![]() bo nie chciałabym od samego początku narobić sobie problemów. To najwyżej poradze sobie na weselu bez nich. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tipsy a liceum?!
sama chodze do liceum i nigdy nie bylo zadnych watow do mnie ze nie takie paznokcie nosze, nawet gdy mialam szpice do konca szablonu. wrecz niektore nauczycielki podziwialy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zrób sobie ładny, nie za długi (jednak ten wf
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja przez całe liceum nosiłam długie tipsy.
Problemów nikt nie robił, jednak było to dość nie wygodne na wf. Ale dawałam rade ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
W moim liceum tipsy to nie był zbyt częsty widok, ale kilka koleżanek z klasy je dość często nosiło, zwłaszcza przed jakimiś okazjami. Niektóre nawet zajmowały się robieniem tipsów po szkole. Jeśli chcesz to sobie zrób, chyba że macie jakiś zapis w statucie szkolnym - możesz to wcześniej sprawdzić.
![]() |
#6 |
Grażynka od kota
|
w poprzednim roku chodzilam pierwszy rok do liceum, praktycznie od października do teraz mam caly czas tipsy, raz mialam skromne, poźniej sie rozkręcilam i rzeczywiscie nic nie mowili, nawet stara jak węgiel chemica nic sie nie odzywala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
właśnie z wfem też jest problem.
![]() ale zobaczymy co da się z tym zrobić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
to w sumie będzie zależało od nauczycieli ale dziś tipsy nie są żadnym "wynalazkiem" więc chyba nie będą patrzeć na Ciebie jak na kosmitkę
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Powiem Ci, że moje koleżanki miały do tego stopnia opanowane zwyczajne funkcjonowanie z tipsami, że wf nie był dla nich problemem. Potrafiły nawet posługiwać się piłką
![]() Nauczycielki wf-u jak zobaczyły tipsy u którejś, to mówiły, że na następnej lekcji 'ma tego nie być.' Ale nie były zbyt konsekwentne ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45174983 LUTY wymienię Edytowane przez BrigitteBardot Czas edycji: 2009-10-26 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
U mnie była nawiedzona baba, która nawet za paznokcie pomalowane bezbarwnym lakierem robiła awanturę :P Nikt się na tipsy nawet nie ośmielił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
U mnie tipsy nie były częstym widokiem, ale nosiły jakieś pojedyńcze jednostki. Nikt się o to nie czepiał. Zrób sobie jakiś skromny wzorek i nie za długie i nie będzie problemów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
W zależności od szkoły, która ma różne poglądy na ten temat, ale myślę, że faktycznie jeżeli zrobisz sobie jakiś mały wzorek i nie będą za długie to nie będzie żadnych problemów
![]()
![]() |
#13 |
CABIN CREW
|
wiesz to zależy od liceum, chociaż w sumie bardzo bym się zdziwiła , gdyby były jakieś problemy... u mnie nikt na to nie zwracał uwagi- mogłam chodzić w zielonymi włosami , tipsami na kilometr i w mini ledwo zakrywającej zadek
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]()
dzięki za odpowiedzi
![]() może faktycznie liceum to nie gimnazjum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Jeśli to nie będą długaśne szpony
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja bym na Twoim miejscu zrobiła nie za długie pazurki bez żadnego frencha, tylko całe naturalne i wzorek namalowany zwykłymi lakierami, które będzie można zmyć. na wesele będziesz miała ładnie ozdobione pazurki a potem zmyjesz zdobienia i będziesz mogła pomalować jakimiś ładnymi mlecznymi lakierami nie rzucającymi się w oczy.
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
... albo po weselu spiłować trochę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
eeee tam, ćwiczenia na wf zaczynają sie zazwyczaj póżniej, nie na samym początku września.
ja bym zrobiła ladne delikatne i w miare krotkie. a jak nauczyciele sie beda czepiac - w co watpie - to spiłujesz je troche.. POWODZENIA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
jeżeli zrobisz sobie takie nie zbyt długie to na pewno nikt nie zwróci na nie uwagi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.