|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
podróż długoo po ślubie
Znacie jakieś romantyczne miejsce w które można pojechać w podróż poślubną? W styczniu będziemy mieć rocznice i nie wiemy na co się zdecydować. Byliśmy niedawno na Teneryfie (przy okazji zapraszam do mojego albumu), patrzyłam w alfie na oferty ale tyle tego jest, że nie wiem gdzie jechać a chciałabym w najpiękniejsze miejsce na ziemi :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: podróż długoo po ślubie
Ja polecam z alfa starem grecję. Przynajmniej mnie się te wakacje bardzo udały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tajlandia - wyspa Phuket i nurkowanie na rafie
Nowa Zelandia - śladami filmu "Władca Pierscieni" Kenia - śniadanie wśród żyraf i słoni Malediwy - luksus w tropikach Las Vegas - szaleństwo nocy Paryż - samo mówi za siebie Chiny - Zakazane miasto Rio de Janeiro - karnawał, o le! Meksyk- tajemnice Majów Indie - bogactwo Orientu
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyny minus tego miejsca to cena - za all na 14 dni wychodzi ok. 40 tyś. zł za dwie osoby. Już zbieram kaskę wg. moich obliczeń pojadę tam z żonką za 3 lata. Zbieram kaskę potajemnie ;-) zrobię żonce niespodziankę na 5 rocznicę ślubu. PS. Trzeba się spieszyć za 20 lat Malediwów już może nie być - znikną pod powierzchnią wody. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2009-10-05 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja również polecam jakąś zagraniczną podróż, ale przede wszystkim musisz się za dobrym biurem rozejrzeć. Wiesz, miejsce może być najpiękniejsze, ale cała "otoczka" też musi jakoś wyglądać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No zastanawiam się nad trzema, tui, Triada i Alfa star. Zobaczę gdzie są najciekawsze oferty po prostu chyba tak będzie najlepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
w podrózy poślubnej byliśmy w grecji, 7 dni Kreta i 7 dni Rodos, było cudnie
![]() moge polecić jeszcze Majorke, bylismy tam w I rocznice slubu ![]() ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A ja pojechałam z moim mężem nad nasze polskie morze do Unieścia. Było bardzo sympatycznie i nie żałuje. Nie trzeba wyjeżdżać od razu z kraju aby mieć niezapomnianą podróż poślubną
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.