|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Slimvea - ciastka na odchudzanie
Hej dziewczyny,
założyłam ten wątek ponieważ chciałam dowiedzieć się czegoś więcej na temat tych ciastek Wydają mi się o tyle interesujące, że w końcu jest to coś do jedzenie co będzie zastępowało śmieci które uwielbiam jeść Cena jest dosyć wysoka dlatego przed zakupem chciałbym wiedzieć co na ten temat sądzą inni
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Slimvea - ciastka na odchudzanie
Cytat:
![]() Nei możesz "smieci, które uwielbiasz jesc" zastąpić czyms zdrowym? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ps. schudłam już 6 kg, więc nie żałuję , że zdecydowałam się na tę dietę
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Coś mi tu pachnie nieopłaconą reklamą
Edytowane przez BlueberryMilkshake Czas edycji: 2012-06-01 o 09:46 |
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dalej uważam, że te ciastka są dla zdesperowanych i leniwych ludzi podobnie jak inne tego typu wynalazki. Ludzie, którzy dbają o to co jedzą raczej omijają takie wynalazki jak ciastka, odchudzające batony, zupki itp Z jakiego składnika pochodzi ten cukier? To jest skład http://www.sklep.slimvea.pl/slimvea-...facturers_id=1 i pisze "węglowodany, w tym cukry" więc jest mowa o cukrach - mogą to być zarówno węglowodany z ziaren jak i mogli dosypać trochę cukru
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Strona tak samo profesjonalna jak reklama
![]() "Zestaw tygodniowy zawiera 7 sztuk torebek (mix smaków: naturalnego, maślanego i waniliowego) na pełen tygodzień diety." |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Pomimo negatywnych komentarzy i przestróg z waszej strony zamówiłam ciasteczka i jestem pozytywnie zaskoczona
Biorę je już jakiś tydzień między posiłkami i naprawdę czuję się syta a dzięki temu łatwiej trzymać mi dietę Ciekawa jestem czy uda mi się w ciągu miesiąca coś zrzucić
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
100 zeby przez tydzien podezrec ciastka????
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Ciastka są naprawdę dobre zjem 2 i jestem po śniadaniu do południa pełna
W ciągu tygodnia z racji tego że nie gotuje " przeżeram" jak to ujęłaś więcej niż 100 zł Ciasteczka są dla mnie i smaczne i ekonomiczne i muszę powiedzieć że one + dieta równa się skuteczne odchudzanie Liczę tylko że zrobią jakaś promocje na nie |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Ależ jest to doskonały produkt, cudowny, najnajnaj. Jak przeczytałem Twoje 3 pościki, to mnie przekonałaś.
KUPIĘ od razu zapas dla mnie, rodziny, psa i rybek. Wszyscy będziemy szczupli, a producent bogaty do obrzydliwości. A potem też zacznę spamować fora, bo to przecież ciasteczka jak religia. Trzeba do nich durne, ciemne masy przekonać cieniutkim marketingiem. |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Znalazłam ten wątek bo temat odchudzania frapuje mnie od dłuższego czasu gdyż sama wzięłam się poważnie za siebie i szukam najlepszego sposobu dla siebie i natknęłam się bardziej na pyskówkę niż opinię
Sama też zastanawiam się często szukając informacji o produkcie ile jest w tym prawdy i reklamy. Jednak jako istota myśląca wolę brać pod uwagę ryzyko niż wypisywać paszkwile na każdego kto pozytywnie wypowie się o produkcie A może to forum jest sponsorowane ? zawsze myślałam, że ta forma internetowa służy do wypowiadania własnej opinii ale widzę, że wymagana jest forma pożądana przez większość harpii internetowych Pozdrawiam |
|
|
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wszelkie dietetyczne ciastka, koktaile i inne tego tupu wynalazki to IMO droga na skróty dla ludzi leniwych bądź nie mających czasu. Zamiast ciastka czy koktailu lepiej sobie zrobić zielonego shejka - zdrowszy, tańszy i równie dietetyczny Dieta to czas wyrabiania dobrych nawyków, które będą później kontynuowane a wątpie, żeby ktos miał ochotę przez resztę życia jest ciastka na odchudzanie A zielone shejki jak najbardziej (to tylko przykład).
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
a jako istota myśląca wole ułożyć sobie zbilansowana dietę a nie rozwalać pieniądza na ciasta i liczyć na to, że w ten sposób schudnę
Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2012-06-29 o 05:37 |
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Ja nie liczę na to że za ich pomocą schudnę jedynie pomagają mi trzymać dietę w sposób łatwy i bezproblemowy. Z racji tego że jestem strasznym łasuchem i głodomorem ciasteczka zapychają mnie jak nic innego ( a próbowałam podobnych no w green way'u i nic nie pomagały)
Uważam że to dobry sposób i skuteczny na zbilansowanie diety . Tyle |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
te ciastka może i rzeczywiście dają uczucie sytości, ale w ich składzie jest aż 23 g cukrów (!) to bardzo dużo! uczucie sytości może tez dać zjedzenie płatków czekoladowych z mlekiem na śniadanie, a dostarczają one 11 g cukrów, co nadal to jest sam cukier, od którego się uzależniasz!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

vegan terror