|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Tak zaczynam...
Hej.Na forum jestem już od ponad miesiąca, a od czterech tygodni próbuję coś sama tworzyć. Dziś bardzo nieśmiało wrzucam kilka zdjęć i poddaję się waszym opiniom i oczywiście radom.PRZEPRASZAM za jakość zdjęć. Szczególnie za wrapki(jeśli można je tak nazwać)ale BARDZO się spieszyłam a pojechały już sobie daleko, bo były prezentem dla przyjaciółki.Tak w ogóle to drugie kolczyki robione tą metodą,więc weźcie na to poprawkę. Czekam , otwarta na wszelką krytykę. Pomagajcie.
Edytowane przez zan07 Czas edycji: 2009-10-23 o 20:55 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tak zaczynam...
Herringbony wyglądają na przywoite. Niestety o wrapkach nic nie mogę powiedzieć bo zdjęcia.... nie obraź się, ale to taki mały koszmarek. Wszystkie są za małe i nieostre....... ciężko powiedzieć coś konstruktywnego.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Taa, koniecznie wrzuć większe zdjęcia
.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przepadam za tego typu biżuterią ale ta mi się podoba .
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
szkoda, ze zdjecia takie maleńtasy
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ze zdjęć rzeczywiście niewiele widać....Wydaje mi się jednak że w herringbonach troche pokręciłaś technike-na jednym końcu koralika jest front a na drugim tył...no chyba że takie było zamierzenie. Pierwsze wydają się poprawnie zrobione i całkiem ciekawe no ale zdjęcie strasznie niewyraźne wiec cięzko cos powiedzieć wiecej. Następnym razem poprosimy o większe fotki
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Zaczynasz i od razu wrapki? no, no, gratuluję odwagi! Strasznie żałuję, że zdjęcia takie malutkie bo 1 kolczyki właściwie są nie widoczne, chociaż wisiora to się można dopatrzeć- myślę, że jest interesujący. Niestety, żeby powiedzieć coś więcej, musimy to zobaczyć. Tak więc zmontuj nam piękne fotki i wracaj
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Wiedziałam, że dostanie mi się za te zdjęcia. Nie dysponuję w tej chwili aparatem, bo utopiłam go w kałurzy a mąż przejechał po nim samochodem. Wiem że w herringbonach pomyliłam strony,ale takie mi się podobały więc zostawiłam. daję większe zdjęcie, a wieczorem postaram się wrzucić coś więcej.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Błagam, nie krzyczcie za zdjęcia. Obiecuję, że sie tego nauczę. Wrzucam jeszcze kilka prac.Myślę , że w serduszkach są za duże bigle, ale jeśli trzeba, to je zmienię.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Wiem coś o fatalnych zdjęciach przy wizażowym debiucie, ale to naprawdę utrudnia ocenę. Dwa ostatnie zdjęcia z nowszego wrzutu są już całkiem niezłe, o pozostałych pracach niestety trudno coś powiedzieć.
Ale podoba mi się, że kombinujesz - nie dajesz tylko prostych 'koralików na druciku'. Tak trzymaj i może spróbuj pożyczyć od kogoś aparat (ja tak zrobiłam, gdzieś w okolicy czerwca i jak na razie koleżanka jeszcze nie krzyczy o zwrot )
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki wszystkim za rady. Wszystko rozumiem. Postaram się pożyczyć jak najszybciej aparat, trochę poczytam i może uda mi sie zrobić w miarę dobre zdjęcia. A tymczasem pozdrawiam...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1256383598 < te są fajne tylko nie zostawiałabym takich łysych loopow na dole, zakończyłabym je jakoś inaczej
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Mam nadzieję że dzisiejsze fotki są choć odrobinę lepsze. Przy dzisiejszej pogodzie w trybie makro włączała sie niestety lampa.
1 i 2 To moje pierwsze wrapki. Byłam z nich dumna, mimo że są bardzo niedoskonałe. 3. Wisior , który zrobiłam w weekend- aż się boję...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic się nie bój
. Ślicznie ci wyszedł ten wisior . Kolczyki też są ładne i fajny pomysł i wykonanie też chyba ok. Jak na początki to super. U mnie jest gorzej ![]() .
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() w pierwszej wrzutce mam wrażenie, że najbardziej mi się podoba nr 1 - z tym, że niewiele widać ![]() w poście 14 te kolczyki są świetne, a wisior zaostrzył mi pazurki ![]() ślicznie - tylko zdjęcia nadal chyba nieco zbyt małe ![]() jak masz skaner - to może skan wyjdzie lepszy, ja tak robiłam, jak mi aparat zastrajkował - "zdjęcia" wychodzą ostre, a jak się rozdzielczość ustawi na 600dpi (albo więcej) to nie ma bata, żeby nie było widać szczegółów. Potem można zmniejszyć zdjęcia do rozdzielczości ~800x600dpi. Ja zwykle zmniejszam największy wymiar do 800 pikseli ... hehe, nie na temat, trudnojeszcze raz ślicznie zaczęłaś oby tak dalej.
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za dobre słowa. Co do tych zdjęć , to chyba za bardzo je zmniejszam.Dzisiaj robiłam lustrzanką i one wychodzą ogromne. Miałam też problem z ustawieniem obiektywu. Tego też muszę się nauczyć. Jeszcze raz DZIĘKI.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Ten ostatni wisior... świetny!
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
![]() piekny wisior
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
No wisior to jest super. Jak na początki to pięknie
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie za wisior należą się ogromne brawa
Początki masz na prawdę udane.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
wisior rewelacja
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny.Dodajecie mi skrzydeł i pewności siebie. Bardzo chciałabym robić wrapki, Zakochałam się w nich
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
A mnie się kolczyki podobają, tylko wyglądają tak, jakby bigle nie zostały zoksydowane. Projekt prosty, ale bardzo ładny i starannie wykonany.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo. Myślałam, że wykonanie nie jest zbyt dobre. Szczerze, to nie oksydowałam tych kolczyków, na razie nawet nie mam czym. Robiłam je posrebrzanym drutem i sam tak ściemniał.
|
|
|
|
|
#26 |
|
www.dulcedo.pl
|
Wisiorek jest bardzo ładny szkoda, że nie ma wiecej fotek, bo wyglada ciekawie. Kolczyki troszke krzywulce, ale forma mi się podoba.
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
No wisior faktycznie cudny .
|
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
ja jestem zachwycona kolczykami! Zdecydowanie trafiły w mój gust.
Co do reszty.. na żywo wyglądają zabójczo! pozdrawiam
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
Dorzucam kilka zwyklaczków i herringbony.Pozdrawiam...
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

.