|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny z Pragi łączmy sie !!! :D
Cześć kobietki
,Odchudzam się nałogowo na okrągło z marnymi wynikami. Zaczął się Maj i chcę dołożyć do diety smaczną porcję ćwiczeń tylko ile razy już tak zaczynałam...ale tym razem chcę wytrwać, a wiem, że nie ja jedna mam problem z systematycznością dlatego chcę założyć wątek dla dziewczyn z Warszawy z okolicy Pragi: Dworca Wileńskiego, Al. Solidarności itd ( oczywiście wszyscy chętni spoza tego okręgu będą mile widziani )..i zaproponować wspólne wypady w konkretne dni do parku praskiego i wspólne ćwiczonka (skakanka, hula hop, rozciąganie ciała, proste ćwiczenia na nogi) nie wiem czy to wypali, ale nie zaszkodzi próbować, a końcu nie każdego z nas stać na karnet na aerobic, a przecież właśnie po to się dziewczyny zapisują: żeby mieć motywację w postaci grupy, konkretnego dnia i świadomości, że się na coś umówiły co o tym myślicie? Niestety ostatnio nie mam stałego dostępu do internetu więc dopiero koło czwartku ogarnę Wasze odpowiedzi pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dziewczyny z Pragi łączmy sie !!! :D
fajny pomysł, szkoda, że już tu nie mieszkam
teraz dojazd na wileński zajmuje mi jakieś 40 minut, więc wyskoczenie na gimnastykę niestety nie wchodzi w grę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

,
tylko ile razy już tak zaczynałam...ale tym razem chcę wytrwać, a wiem, że nie ja jedna mam problem z systematycznością
)..i zaproponować wspólne wypady w konkretne dni do parku praskiego i wspólne ćwiczonka (skakanka, hula hop, rozciąganie ciała, proste ćwiczenia na nogi)