![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fascynacja inną czy to normalne?
Witam! Chciałabym się Was poradzić w pewnej sprawie, a konkretnie żebyście powiedziały lub powiedzieli
![]() Jakieś 3 lata temu poznałam chłopaka i zaczęliśmu dużo ze sobą rozmawiać na gg, zawsze odprowadzał mnie po szkole, w szkole wygłupialiśmy się i spędzaliśmy razem przerwy. Powoli przeradzało się to we flirt, wiem że mu się podobałam, nie krył tego. Było jedno "ale" miał dziewczynę. Jednak nie przeszkadzało mu to żeby pisać do mnie w sposób inny niż tylko jak do zwykłej koleżanki. Czy się zakochałam? Nie wiem... Był mi bardzo bliski. Połączyła nas pewna więź. Lubiliśmy swoje towarzystwo, i wiedzieliśmy że to nie są czysto kolezenskie relacje. Jednakze do niczego powaznego nie doszlo. Aż pewnego razu dziewczyna go rzuciła. Wiedziałam, że teraz dowiem się na czym stoje. Rozpaczał po tym bardzo i w końcu wrócił do niej, mi nie mówiąc nawet słowa. Odciął się ode mnie... czułam się strasznie! Wybrał ją, nie mówie że się pogodziłam, ale skoro ją kochał... Było mi ciężko, ale jakoś w końcu udało mi się z tego wyleczyć. Ulatwilo mi duzo ze wyjechalismy do innych miast i nie mielismy kontaktu ze soba. Do dzisiaj nie wiem co to było... jakaś taka dziwna fascynacja, która nigdy wcześniej mi się nie przytrafiła. Po jakims czasie zwiazałam sie z innym chlopakiem i jestem szczesliwa. Przeszlosc juz dawno zamknelam. A on? On jest dalej z tą dziewczyną, są już razem około 4 lat. Ostatnio napisał do mnie. Powiedział że nigdy o mnie nie zapomniał, cały czas o mnie myśli. Że zawsze mu się podobałam. Ze pociagam go bardzo w sensie fizycznym ale nie tylko. Powiedział że kocha tamtą po czym dodał "chyba". Zapytal czy nie mialabym ochoty na seks. Pomijajac moje oburzenie! Co on sobie w ogole mysli! Bo wygarnelam mu co mu sie nalezalo. Ale co myslicie na ten temat? Myslicie ze mozna kogos kochac i byc z nią szczesliwym podczas gdy mysli sie o innej? Gdy przyznaje sie do tego ze ja go wciaz fascynuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fascynacja inną czy to normalne?
wiesz faceci to wzrokowcy, to ze są z kims nie znaczy ze maja klapki na oczach i nie widzą innych kobiet
ale twoj "zafascynowany" szuka sobie po prostu wygodnego materaca i to na jasno okreslonych zasadach - ja mam kogos, kocham ją ale bzykac się z toba tez chce bo mnie fascynujesz... moze w zwiazku wieje nuda, moze w lozku mu sie zachciało czegos innego... tak czy siak wydaje mi sie ze nie chodzi tu o ciebie a o "zabawienie sie" ogolnie, jak nie ty to bedzie inna kobieta,ale u ciebie wie ze byłas nim zainteresowana wiec uderzył wlasnie do Ciebie wymiotowac mi sie chce na mysl o takich facetach, moze przydałoby sie wysłac kopie rozmowy do jego dziewczyny i zapytac jej czy jest mozliwa fascynacja kims innym bedąc w zwiazku ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() W każdym razie dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
co za burak, no cycki opadaja...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ale myślicie że ten jego związek ma się szanse utrzymać? Może każdy facet tak ma, nie tylko on?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Lilka20, brawa za doskonałe podejscie do sprawy! Olej kretyna!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ale cieszę się że po tych paru latach po tym jak mnie potraktował mogłam liczyć na trochę satysfakcji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam okazje kilka takich "zafascynowanych" inną dziewczyna czy tez dziewczynami spotkac albo słyszec co wyprawiają i jak swietnie radza sobie łącząc związek z fascynacjami ![]() nawet ostatni przykład mojej przyjaciołki i jej bohatera z pojemnym sercem (skonczyło sie tak ze facet twierdził nawet ze kocha dwie w jednym czasie, potem odciął tą druga kiedy zaczeła sie wkurzac i rzadac wyłącznosci, potem zrobiła mu "jazde" z poinformowaniem jego dziewczyny o jego wyczynach, dziewczyna nie uwierzyła - widocznie facet ma wielka sile przekonywania i dalej jest z ta panna, zamieszkali razem i dalej...szuka fascynacji poza związkiem...) czy ich związek sie utrzyma? pewnie tak, chyba ze w koncu panna przejrzy na oczy, natomiast w to ze on by ją zostawił szczerze wątpie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wedlug mnie to maly , bezczelny typ, ktory bez problemu zdradzilby swoja dziewczyne. Pomysl,ze gdyby byl z Toba to tez by to robil. Nie kazdy facet jest taki, tego mozesz byc pewna. Zreszta skoro jestes tak szczesliwie zakochana to z jakiej racji jeszcze rozmyslasz na temat tego gacha , ktory okazal sie bezczelnym szczeniakiem, piszac Ci takie rzeczy? To brak szacunku do kobiety, jako oprzyjaciolki ,a jeszcze wiekszy brak szacunku i uczucia do wlasnej dziewczyny ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dlaczego sądzisz że jej nie zostawi? Myslisz ze moze ją kochać i mimo to takie swinstwa jej robic? Czy po prostu jest z nia przez wlasny egoizm, dla własnych korzysci, dla bzykania itd?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj są takie związki niestety. A później laski sie leczą z nich przez kilka lat. Jeżeli wogóle odejdą od takich frajerów... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
LILKA20 - ogolnie myślę że jak sie kogos kocha to mu się świństw nie robi,i tak mysli kazdy normalny człowiek,pewnie sie ze mna zgodzisz
![]() w takich przypadkach jak wyzej opisany jednak o normie nie ma co mowic, mysle ze moze ją na swoj wlasny sposob kochac(nie mowie ze nie) ale raczej przewaza egoizm, przywiązanie, moze aspekty rodzinne, lokalizacyjne w niektorych przypadkach(mieszkanie wspolne itd),i wygoda - ma swoja kobiete, pewna przystan,jakis punkt stały taki układ dla takich ludzi jest wygodny,jest z kims kto odpowiada jego jakims potrzebom,kto jest pewny i nie ma potrzeby tego zmieniac...a na boku moze realizowac swoje"fascynacje",dla niektorych facetow jest to swojego rodzaju hobby.... no i nie bez znaczenia są dziewczyny ktore swiadomi lub nie godza sie na role tej trzeciej na dłuzej lub tylko na chwile... robi tak bo "moze" spotkałam sie tez z facetami ktorzy twierdza ze swoje dziewczyny kochaja a ze czasem ją zdradza... tacy po prostu sa.. blee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() New woman in town- dzięki za wyjaśnienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
A w przypadku opisanym w tym temacie, jeżeli nawet owa chemia istniała, to po trzech latach już nic z niej nie zostało. Tak przynajmniej twierdzą fachowcy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
stary pryk - ??????? albo czytaj całosc albo cytuj całosc.... wtedy twoj komentarz mojej wypowiedzi byłby całkiem zbedny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Ok...
dzięki wszystkim za rozjaśnienie obrazu sytuacji. Tylko teraz dać sobie spokój czy pokazać mu na co zasługuje? ![]() Edytowane przez lilka20 Czas edycji: 2009-12-09 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
O matko;/ gdyby mi facet napisał , że tamtą kocha a chce sexu z inną , czyli Tobą to bym sobie tylko pomyślała:spierdalaj kretynie. A do tego wysłałabym kopie tej rozmowy jego dziewczynie, żeby ją uświadomić z kim ma do czynienia. Sama pomyśl i postaw się w sytuacji tej jego dziewczyny..chciałbyś wiedzieć , że masz faceta co z innymi na sex się umawia za Twoimi plecami? Było by to bolesne, ale gwarantuje Ci , że wolałbyś to wiedzieć, wtedy przekonałbyś się co to za oszut, kretyn i babiarz co mu na sexe zależy!
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale tak mu odpuścić po prostu?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie wierze co za prostak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
lilka - zrobisz co uwazasz, mozesz wysłac jej kopie jego "oswiadczyn" i ona zrobi z tym co bedzie uwazała za stosowne...
jesli nie masz nic sobie do zarzucenia ... to wątpie ze to w jakikolwiek sposob wpłynełoby na twoj zwiazek( no chyba ze wypsneło ci sie ze cos tam cos tam w tej rozmowie ) ![]() ale mozesz tez olac kretyna i cała sprawe - jak mowi moj wujek "nie zaczepiaj g*** bo śmierdzi" osobiscie wolałabym wiedziec o takich wyczynach mojego faceta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Daj sobie spokój. Moim zdaniem zemsta jest pomysłem... żałosnym
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Stwierdziłam że już nic nie zrobię, a on znowu napisał. Tym razem wymyślił sobie, że chce moje zdjęcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Napisz ze Twoj TŻ przeczytal tego sms i chce sie z nim spotkac
![]() Ciekawe czy dalej bedzie chcial Twoje zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Powiedz o wszystkim swojemu Tżtowi. Pokaż mu co ci napisał.
Zablokuj tego kretyna na gg. Jak nie bedzie ci dawał spokoju i zakładał nowe numer pisał i dzwonił na twój tel to powiedz wszystko jego dziewczynie i prześlij jej rozmowy. Ja mysle że ona wie że on ją zdradza, już wcześniej go rzuciła pewnie przez ciebie bo pisał z Tobą i podrywał cię. Ale kretyn ma tupet najpierw pisze że chce cie przelecieć a teraz o zdjęcie się dopomina. Nic tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.