|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Witajcie. :-)
Ja jestem tu od wczoraj.
Chciałabym otworzyć wątek na temat tego jak wy lubicie spędzać wolny czas. ? Wasze hobby. Jeśli wątek już był to wybaczcie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Witajcie. :-)
Też nie wiem, może i był
![]() Ja w wolnym czasie czytam książki, biegam, jestem na treningu (judo od 6 lat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam wolnego czasu.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Wątek był. Jak sie nie wie, to się sprawdza w wyszukiwarce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Witaj.
Ja w wolnym czasie robię tak: -treningi [deskorolka + piłka nożna] , -książki [najczęściej saga "Zmierzch" + HP] , -komputer , -TŻ . ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Strasznie miła jesteś. Nie ma co.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pfff34,
moj komentarz co do Twojego postu: pfff. Ja w wolnym czasie? hmm, siedzę na komputerze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Copyraptor
|
Cytat:
A ty mogłabyś mieć trochę kultury i przeczytać regulamin który ZAAKCEPTOWAŁAŚ rejestrując się na tym forum, a w którym wyraźnie pisze, że przed założeniem milionowego takiego samego wątku należy go poszukać w wyszukiwarce. A Pfff Ci po prostu powiedziała, co powinnaś była zrobić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie rozumiem tlumaczenia 'jestem nowa wiec nie wiem'. Bycie nowym nie zwalnia z obowiazkiu sprawdzenia w wyszukiwarce czy dany watek juz byl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
ale jest i kolejny .
moze jest tych watkow , malo i sa one ograniczone badz wlasnie zanadto rozrzezone . ja w wolnym czasie ; cwicze , gram na pianinie , gram w pilke nozna , trenuje taniec , slucham muzyki , chodze na spacery , spotykam sie ze znajomymi , pije herbatke i siedze przed TV / kompem . ; )))))
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pamiętam moje początki, ja nie mogłam znaleźć wyszukiwarki, a wiedziałam, że trzeba szukać, miła wizażanka mi pokazała, ja też pokazuję ![]() ja wolny czas spędzam na wizażu, albo oglądając filmy na ipli
![]() |
![]() |
#12 |
Lena
|
wolny czas... hmm.. jak mam...
to najczęściej czytam.. czytam i czytam! raz w tygodniu wybywam na kurs gotowania... ![]() a tak ogólnie.. wizażuję! ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
staram się tak zająć żeby mieć go jak najmniej, więc wtedy chodzę na wszelkiego rodzaju kółka zainteresowań itd. jeżeli nie to siedzę na wizażu, rozmawiam ze znajomymi na gadu, spotykam się ze znajomymi (kino,zakupy,jedzenie - a chodzi o pogadanie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.