|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Pilnie kilka kosmetyków !!!!WĄTEK TYMCZASOWO NIEAKTUALNY!!!!!!!! Witam Do oddania - wymianki mam kilka kosmetyków które u mnie tylko leżą a może komuś się przydadzą. Parę zasad : 1. Rzeczy których już nie ma -będą zaznaczone na szaro. 2. Masz pytanie pisz na pewno od powiem ![]() 3. Wysyłam pierwsza jeśli mam mniej przekupek. 4. Nie zatajam stanu rzeczy. 5. Oczywiście będę odpowiadać u was i proszę o to samo. Szukam: - balerinek czarnych, czerwonych, białych rozmiar 38 - leginsów rozmiar L - kolorowych chust - szaliczków - - KORALE, KORALIKI PÓŁFABTYKATY DO WYROBU BIŻUTERII !!! - wszelka biżuteria którą można przerobić na coś innego 1. Balsam brązujący Kolastyna "Active body" z wyciągiem z orzecha włoskiego. Pojemność 250 ml. Użyty 2 razy. 2. .Mleczko utrwalające opalenizna Ziaja Sopot sun- użyte 1 raz, pojemność 200 ml. 3. Balsam do ciała brązujący "Cztery pory roku ". Pojemność 250 ml. Zostało 2/3 . Ważny do 09.2012. 4. Avon - Dotleniająca kuracja do skóry głowy- użyta jeden raz. 5. Lacostar -Eau de toilette. Zużycie widoczne na zdjęciu. Delikatny zapach. 6. Perfumy "Pyramid" pojemnośc 100 ml , zużyte 2 cm od góry. 7. Avon - Serum błyskawicznie liftingujące - pozostało ok 50 % . 8. Krem koloryzujący Natural Glow - Jargens 59 ml. Zużycie minimalne. 9. Oriflame antyperspiracyjny krem do stóp. Pojemność 50 ml. Użyty raz. 10. Żel brązująco rozświetlający do twarzy Arabian Glow Avon- ślicznie mieni się na skórze. Pojemnośc 50 ml. Użyty z 4 razy. 11. Lakier do paznokci. Kolor łososiowy perłowy. Nowy. Poj.12 ml. 12.Lakier do paznokci róż perłowy. Pojemność 18 ml. Użyty 3 razy. Kupiony wiosną. 13. Cienie Joko. Używany głownie jasny niebieski w 1/5 i średni niebieski. Pozostałe 2 całe 14. NOWA oliwka z odżywką do paznokci 15.Pianka do włosów Taft - użyta raz . 16. 2 kremy do stóp zmiękczające pojemność 75 ml- jeden tylko wypróbowany 17. Żel do odświeżania rąk została połowa 18. Antyperspirant Rexona - została połowa 19. Próbka perfum Beckham Signature Story .Poj. 2ml. Nowy. 20. Próbka perfum Bruno Banani Pure Man. 21. Cała kupka różnych próbek - szampony,kremy,balsamy ZAPRASZAM !!!
Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2010-02-28 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pilnie kilka kosmetyków !!!!
Cos u mnie za
Mleczko utrwalające opalenizna Ziaja Sopot sun- użyte 1 raz, pojemność 200 ml. Oriflame antyperspiracyjny krem do stóp. Pojemność 50 ml. Lakier do paznokci róż perłowy .Pianka do włosów Taft - użyta raz . 16. 2 kremy do stóp zmiękczające pojemność 75 ml- jeden tylko wypróbowany Próbka perfum Beckham Signature Story .Poj. 2ml. Nowy. 20. Próbka perfum Bruno Banani Pure Man. 21. Cała kupka różnych próbek - szampony,kremy,balsamy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
11. Lakier do paznokci. Kolor łososiowy perłowy. Nowy. Poj.12 ml.
12.Lakier do paznokci róż perłowy. Pojemność 18 ml. Użyty 3 razy. Kupiony wiosną. 14. NOWA oliwka z odżywką do paznokci + ew. próbki (może tej Luksji?) coś u mnie? odp. proszę u mnie ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
20. Próbka perfum Bruno Banani Pure Man.
21. Cała kupka różnych próbek - szampony,kremy,balsamy znalazłabyś coś u mnie za Twoje próbki?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam te 2 co w wątku - czyli jeden drewniany ciemno brązowy i drugi z muszelek? czy czegoś w tym stylu biały. Są na zdjęciach u mnie,to zobacz sobie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.