![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Inglot, MAC, Aussie, Lancome, masło shea i dużo innych piękności wymienię!
NIEAKTUUALNE
SZUKAM. Lancome, Flash Retouche korektor, najjaśniejszy odcień Czerwonej, pięknej czerwonej szminki dobrej jakości Toników do cery mieszanej/tłustej np. Effaclar Aptecznych płynów do mycia twarzy do cery wrażliwej Dobrych płynów micelarnych np. Bioderma, Sensibio H2O Peelingów enzymatycznych, maseczek Odżywek i masek bez silikonów: Gloria, Kallos Odżywek do rzęs/brwi Bibułek matujących kremów na rozstępy oddam wiele za jakiekolwiek ilości bazy MAC prep+prime SPF50!!!! A co mam dla was? czerwony - dokładka zapach: Perfumy Nina Ricci, Nina EDT 50 ml Zużycie niewielkie, ok. 10 %. Zatyczka jednak jest ![]() makijaż: Inglot Puder Sypki 30 g, odcień 12 transparentny, niewiele używany, zostało mnóóóóśtwo... link do KWC Oriflame Giordani Gold Puder sypki Adaptive Finishing Loose Powder, wypróbowany klik do KWC Clinique, All About Eyes Concealer (Korektor pod oczy) odcień 04 medium petal, tylko wypróbowany klik do KWC APC, odsypka cienia Silver klik do KWC Lancome, miniaturka bazy pod tusz Cils Booster XL, tylko wypróbowana klik do KWC khol egipski Sephora, błyszczyk powiększający usta plumping lip gloss, odcień 11 - ciemny róż błyszczyk powiększający usta Physicians Formula taki NOWY, odcień Pink Potion błyszczyk The Body Shop Lip Bloom, odcień 01, 10 ml, wypróbowany pielęgnacja L'oreal Demaq' expert Mleczko z tonikiem demakijaż 2 w 1. tylko wypróbowany, data ważności do 28.05.2010 The Body Shop, miniaturka balsamu do ciała White Musk 60 ml nowe. klik PRAWDZIWE organiczne masło shea non parfume 30 g, tylko wypróbowane. charakterystyczny, mocny zapach... dokładnie takie a poza tym... Depilator Braun Silk-épil SoftPerfection 3170 taki jak tu, ten po prawej, ale w pomarańczowej wersji kolorystycznej użyłam go kilkanaście razy. nie posiadam już pudełka, a w skład zestawu wchodzi oprócz depilatora i zasilacza, nakładka masująca, nakładka "przyspieszająca", szczoteczka do czyszczenia i torebka na te wszystkie szpargały. dokładnie wszystko wyczyściłam, wymienię np. na perfumy albo coś fajnego ![]() próbki. / drobiazgi, dodatki do wymiany, śmiało proście: Dr Irena Eris, InCell, IONO day cream 2, miniatura 5 ml Estee Lauder Time Zone Lina and Wrinkle Reducing Creme SPF 15 1.5 ml Vichy Skinset, Stabilizujący krem nawilżający 1,5 ml Vichy, Normaderm, krem na dzień 1,5 ml Clinique Superfit Makeup 05 neutral 1.5 ml *Brokat z Pimkie, złoty, jasnoróżowy i ciemnoróżowy, za drobiazg. *Oriflame 40 pasków do manicure, 20 zaokrąglonych i 20 spiczastych (zużyte 2 zaokrąglone) do tego na zdjęciach... *trampki z New Yorkera, raz chodzone, czyste, 39.
Edytowane przez kashiao Czas edycji: 2010-06-03 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Inglot, MAC, Aussie, Lancome, masło shea i dużo innych piękności wymienię!
świeczuchy.
*duża zielona zapachowa *świąteczna w szklanym pojemniku. biżu. *różowa i zielona fantazyjna bransoletka z dużymi elementami *muszelkowa * zapinana bransoletka z koralu o nieregularnym kształcie + naszyjnik z bursztynów *potrójna czarna z diamencikami *czarna ażurowa obróżka z niebieskimi elementami roślinnymi *naszyjnik i bransoletka z magnetytów. *pack naprawdę mocno trzymających gumek do włosów z usa. wymienione
Edytowane przez kashiao Czas edycji: 2010-04-11 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Inglot, MAC, Aussie, Lancome, masło shea i dużo innych piękności wymienię!
Witaj
![]() Coś u mnie za: The Body Shop. miniaturka White Musk 10 ml Inglot Puder Sypki 30 g, niewiele używany, zostało mnóóóóśtwo...<-- o ile jaśniuteńki Oriflame Giordani Gold Puder sypki Adaptive Finishing Loose Powder, wypróbowany <--- j/w PRAWDZIWE organiczne masło shea non parfume 30 g, tylko wypróbowane. charakterystyczny, mocny zapach... i trampolce może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witaj, może cos znajdziesz za: Gorgeous Gold Maca oraz korektor YSL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie:
The Body Shop. miniaturka White Musk 10 ml Antyperspirant Nivea Pearl&Beauty Spray, NOWY Świeca duża zielona zapachowa pack naprawdę mocno trzymających gumek do włosów z usa Znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdizesz coś u mnie za:
*plecak w czarno-białe paski, w idealnym stanie. *torba plażowa z z grubej bawełny z owieczką Maska do włosów PM Repair Strengthener Fekkai Protein Rx 9 ml Antyperspirant Nivea Pearl&Beauty Spray, NOWY ? ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
MAC cienie do powiek, niewielkie zużycie, odcienie:
Green Smoke Gorgeous Gold Honey Lust *pack naprawdę mocno trzymających gumek do włosów z usa. cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za korekor clinique?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos za YSL, Touche Eclat, odcień 2, nowy nieśmigany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
YSL- korektor nieśmigany
mam piękną szminkę chanel w płynie- tester, użyta z 8-10 razy. Walnę fotkę wiem,że to za szminkę za mało, zatem co byś jeszcze chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Coś u mnie za: YSL, Touche Eclat, odcień 2, nowy nieśmigany
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a mogłabym plecak torbę i płyte verve singles?
![]() maseczka była dośc droga, ew. cos dorzucę, może jakieś próbki lub cosz wątku? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
tylko przymierzone, ale wyprane
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
no własnie tak pomiędzy m a l
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
hej,może znajdziesz coś u mnie za Lancome, miniaturki mascary Hypnose + baza pod tusz Cils Booster XL, obie tylko wypróbowane
khol egipski ?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Czy ten korektor YSL juz nieaktualny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dziekuję, że odznaczyłaś, bo już się wystraszyłam... Dzisiaj napiszę Ci wszystkie wymiary dokładnie, przepraszam, ale nie mogłam wcześniej. Do napisania
EDIT: Wymiary spodenek: pas: długość ok. 37 cm szerokość nogawki: ok. 27 cm długość nogawki: ok. 26 cm. Rozmiar amerykański - na metce: 3 Jaki nosisz rozmiar w Polsce? Ja noszę 38 i są dobre. Edytowane przez DAISSY Czas edycji: 2010-04-02 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za ninę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moge oddac
Blush Subtil Lancome i krem modelujący sylwetkę ANEW? za 3 cienie mac pack gumek Sephora, atomic volume mascara, miniaturka. nowa. inglot, wysuwany pędzelek do ust nowy The Body Shop. miniaturka White Musk 10 ml lub miniaturka bazy lancome ps.ile jest gumek w packu?
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
coś za balsam orilfame?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
50 ml? z racji tego, że jest wydajny a ja mam go tylko 120 ml jeszcze to starczy gdzieś na dwa razy
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
są to książki opisujące, jak zrobić dobre zdjęcie, obie są nowe
![]() popołodniu, czyli około 17 mogę ci zdjęcia wrzucić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.