|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nieład na głowie
Dziewczyny jak uzyskać taki nieład na głowie jak w załączniku? Dodam, że mam proste włosy, które są bardzo ciężko podatne na jakąkolwiek stylizację.
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nieład na głowie
Sporo pianki, trochę tapiru, bardzo dużo lakieru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z zieloną porzeczką, ale... nie podoba mi się ta fryzura. Troszeczkę "mop" z tego powstaje.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ten ''nieład'' w załącznikach rzeczywiście wygląda nie ładnie, myśle że ze względu na niepasującą grzywke
![]() Ja uzyskuje taki bałagan na głowie robiąc pseudo fale prostownicą na takiej zasadzie, że tu podręce tam wywine itd, oczywiście we wszystkie strony świata i nie na wszystkich włosach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak. niestety, na moich włosach coś takiego się nie trzyma. :d
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a mi się znów bardzo podoba ta fryzurka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() polecam ten lakier JEST MEGA MOCNY i wierz mi każde włosy porządnie utrzyma. I jest to profesjonalny nie jakiś gówniany sklepowy taft czy te inne co zostawiają nalot na głowie albo je skleja ![]() http://allegro.pl/item938272065_schw...0ml_tanio.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.