cóż mam zribić?..;/ - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 17:47   #1
summerka
Raczkowanie

cóż mam zribić?..;/

Cześć Wam...
mam problem z chłopakiem... znaczy 25 letnim mężczyzną.. jesteśmy razem 6 m-cy, współżyjemy od 5-4.. jakoś tak.. na początku wiadomo.. nieśmiało i wogóle w każdym bądz razie on NIGDY nie robił mi minety... (dodam ze on bardzo lubi jak zadowalam go oralnie - ja zresztą też to lubię..) na początku myślałam ze mu przejdzie.. ze to kwestia czasu, ale miesiąc temu zapytałam poprostu co jest nie tak.. przecież jestem atrakcyjną i czystą kobietą.. dbam o siebie wiec nie wiem w czym rzecz... to mój 4 partner a pozostali się to tego palili a ten nic...;/ on powiedział że poprostu nie lubi tego.. robił to moze 2-3 razy w zyciu i ze jakoś nie bardzo mu sie podoba... nie chciałam naciskać...
Tylko teraz mam problem... bo mi tego poprostu brakuje... a jakis czas temu On zaproponowal że "zmusi" się.. ze skoro ja chcę to oki...no ale jaką ja mam przyjemność z tego ze ktoś się zmusza... takiego czegoś nie chcę... i chybabym się źle czuła w trakcie... gdybym był świadoma ze on tego nie lubi... co ja mam zrobić.. nie mogę go zdradzić żeby rozładować swoje potrzeby...
Stary 2010-01-27, 18:00   #2
antidotum89
Wtajemniczenie

Dot.: cóż mam zribić?..;/

nie ma tu dobrej odpowiedzi. nie naciskac, ok- ale Ty cierpisz.
naciskac? nie ok,bo on sie zmusza?
odmowic mu oralu?bezsensu, cos na zasadzie nagrody, kary.
ciezko cos doradzic, bo nie wiadomo czy sie kiedys "nawróci" a moze jego poprzednie dziewczyny były tam nie za bardzo czyste? ciezko mi w to uwierzyc ale innego rozwiazania nie znam:p chyba ze rzeczywiscie nie lubi i koniec.
antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-27, 19:18   #3
RENESME18
Przyczajenie

hmm.... trudna sprawa... nie wiem czy to co ci poradze bedzie trafne. powiem ci to co ja bym zrobiła...
troche chamskie ale też skończyłabym go oralnie zadowalać... skoro ty cierpisz on niech też pocierpi... przynajmniej przekonasz sie czy wytrzyma... i czy niejest z tobą ze wzglętu na to zę go zadowalasz... niemowie ze cie nie kocha czy coś broń boze nie znam waszej sytuacji... ale moim zdaniem jezeli kogoś daży sie uczuciem to jest sie w stanie dla przyjemności 2 osoby poświecić by sprawić jej przyjemność.. takie jest moje zdanie w tej sprawie. nie wiem czy słuszne mowie tylko to co mysle
pozdrawiam gorąco, świeża forumowiczka RENESME18
RENESME18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-27, 19:25   #4
gooniek
Zakorzenienie

rzeczywiscie moze ma jakis uraz..
ale nie wiem co mozesz w tej sprawie zrobic..

studiuję kosmetologię już ostatni rok
kocham swojego ukochanego!

8 grudnia 2008

www.goniaroniaa.blogspot. com
gooniek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-27, 20:08   #5
nietoperek1989
Przyczajenie

Miałam kolezanke ktorej chlopak tez nie chcial zaspokajac oralnie bo twierdzil ze sie ''brzydzi''. Moze niektorzy po prostu nie chca tego robic bo jest to dla nich nieciekawe czy malo przyjemne.
nietoperek1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-27, 20:23   #6
karolynka90
Zakorzenienie

facet ma prawo tego nie lubic, tak jak kobieta ma prawo nie lubic zaspokajac oralnie faceta.
wg mnie po prostu sie nie dopasowaliscie do siebie pod tym wzgledem.. a jak widac, sfera seksualna jest bardzo wazna w zwiazku.
czy go zdradzac? wg mnie zle rozwiazanie
robic mu na zlosc i tez go nie zaspokajac? tez niedobre
rozstac sie z tego powodu? to juz zalezy od Ciebie
RENESME, ja tam bym nie chciala zeby moj chlopak robil cos, czego nie lubi czy jest dla niego bardzo nieprzyjemne..
Stary 2010-01-27, 20:28   #7
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez summerka Pokaż wiadomość
Cześć Wam...
mam problem z chłopakiem... znaczy 25 letnim mężczyzną.. jesteśmy razem 6 m-cy, współżyjemy od 5-4.. jakoś tak.. na początku wiadomo.. nieśmiało i wogóle w każdym bądz razie on NIGDY nie robił mi minety... (dodam ze on bardzo lubi jak zadowalam go oralnie - ja zresztą też to lubię..) na początku myślałam ze mu przejdzie.. ze to kwestia czasu, ale miesiąc temu zapytałam poprostu co jest nie tak.. przecież jestem atrakcyjną i czystą kobietą.. dbam o siebie wiec nie wiem w czym rzecz... to mój 4 partner a pozostali się to tego palili a ten nic...;/ on powiedział że poprostu nie lubi tego.. robił to moze 2-3 razy w zyciu i ze jakoś nie bardzo mu sie podoba... nie chciałam naciskać...
Tylko teraz mam problem... bo mi tego poprostu brakuje... a jakis czas temu On zaproponowal że "zmusi" się.. ze skoro ja chcę to oki...no ale jaką ja mam przyjemność z tego ze ktoś się zmusza... takiego czegoś nie chcę... i chybabym się źle czuła w trakcie... gdybym był świadoma ze on tego nie lubi... co ja mam zrobić.. nie mogę go zdradzić żeby rozładować swoje potrzeby...
Mój facet też tego nie lubi. Jest moim kolejnym partnerem, a zarazem 1, który nie chcę TEGO robić. Przed każdym wypadem do łózka biorę kąpiel, żeby nie było, że jestem jakaś nieświeża, ale dalej nic. Raz się skusił po imprezie (czytaj POD WPŁYWEM %) i tyle. Brakuje mi tego, ale co zrobić...

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2010-01-27 o 20:29
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 20:30   #8
monaa01
Rozeznanie

patowa sytuacja, bo czego byś nie zrobiła to zawsze będzie źle, niestety, może poczekaj , moze za jakiś czas sam się przekona i polubi, oby)
monaa01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-27, 21:53   #9
Niezmienna
Wtajemniczenie

Są tacy faceci , którzy tego nie lubia ...Nie możesz go zmusic do niczego...bo to tak jakby on Ciebie zmuszał do zaspokajania go oralnie gdybyś Ty nie chciała.
Uważam, że ciężka sprawa..bo się poprostu nie dobraliście w tej sytuacji.
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-27, 22:26   #10
summerka
Raczkowanie

aj... liczę że mu przejdzie...
Stary 2010-01-27, 22:42   #11
Taka sobie ja
Przyczajenie

Mój ex TŻ na początku nie chciał mieć do czynienia z minetką. Ja odpuściłam, bo jakoś nie specjalnie zależy mi na tym, jednak po paru mies. on się przełamał i było już tak normalnie

Proponuję rozmowę z TŻ. Wytłumacz mu, że bardzo lubisz ten rodzaj pieszczot, ale nie chcesz nalegać na niego. Dowiedz się, co sprawia, że on nie jest do tego tak przekonany, dlaczego tego nie lubi. Może ma jakieś przykre doświadczenia za sobą w tej sferze?

Wierzę, że w końcu przyjdzie u Ciebie taki upragniony dzień, że Twój TŻ się przełamie i sam znajdzie w tym przyjemność

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 22:53   #12
effectt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
facet ma prawo tego nie lubic, tak jak kobieta ma prawo nie lubic zaspokajac oralnie faceta.
wg mnie po prostu sie nie dopasowaliscie do siebie pod tym wzgledem.. a jak widac, sfera seksualna jest bardzo wazna w zwiazku.
czy go zdradzac? wg mnie zle rozwiazanie
robic mu na zlosc i tez go nie zaspokajac? tez niedobre
rozstac sie z tego powodu? to juz zalezy od Ciebie
RENESME, ja tam bym nie chciala zeby moj chlopak robil cos, czego nie lubi czy jest dla niego bardzo nieprzyjemne..
Dokładnie to samo chciałam napisać
Rozwiązywanie spraw w związku nie polega na robieniu sobie wzajemnie na złość, aby tym wywołać określoną reakcję, czy postawy, ale na wspólnych rozmowach o problemie i sposobach na rozwiązanie go.

Świeżynka.
effectt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-28, 09:53   #13
summerka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez effectt Pokaż wiadomość
Dokładnie to samo chciałam napisać
Rozwiązywanie spraw w związku nie polega na robieniu sobie wzajemnie na złość, aby tym wywołać określoną reakcję, czy postawy, ale na wspólnych rozmowach o problemie i sposobach na rozwiązanie go.
własnie dlatego nie chcę naciskać... szanuje jego preferencje.. ale brakuje mi tego i już.. on mówi ze dla mnie moze się przełamać.. ale co to za przyjemność jak mam świadomość ze tego nie lubi..? a może warto spróbować...tylko co będzie jak się jeszcze bardziej zrazi...
Stary 2010-01-28, 10:00   #14
Agnes1906
Wtajemniczenie

GG do Agnes1906

idź w usługi do sąsiada <żarcik>

myślę, ze z czasem zrozumie, zę Tobie na tym zależy i się koleś przełamie;p
Stary 2010-01-28, 12:13   #15
Amitri
Zadomowienie

Możesz mu zaproponować, żeby podczas któregoś seksu spróbował. Nigdy nie wiadomo, może akurat z Tobą nie będzie to dla niego przykrym doświadczeniem, tylko neutralnym. No cóż, a jeśli odmówi nawet tego jednego razu to Tobie pozostanie tylko zaakceptowanie jego wyboru.
Stary 2010-01-28, 15:51   #16
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
Napisane przez Amitri Pokaż wiadomość
Możesz mu zaproponować, żeby podczas któregoś seksu spróbował. Nigdy nie wiadomo, może akurat z Tobą nie będzie to dla niego przykrym doświadczeniem, tylko neutralnym. No cóż, a jeśli odmówi nawet tego jednego razu to Tobie pozostanie tylko zaakceptowanie jego wyboru.
Miałam napisać podobnie.

Aczkolwiek rzadko się zdarza, żeby facet nie lubił pieścić swojej kobiety oralnie..
Bardziej kobiety czują do tego jakiś wstręt czy cokolwiek.

Na szczęście nie mam i nie miałam takiego problemu. Gdybym miała, hm, chyba musiałabym to jakoś zaakceptować..

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 19:46   #17
BJean
Wtajemniczenie

chłopak ma do tego prawo... przecież tego nie trzeba lubić. Nic na siłę.
Autorka będzie musiała się do tego przyzwyczaić bo jak sama stwierdziła, co to za przyjemnosc gdy on sie bedzie zmuszal ?

nie dopasowali sie i tyle..

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-03, 10:13   #18
insane_girl
Raczkowanie

miałam kiedyś chłopaka , który uważał że zaspokajanie oralne powinno być tylko w burdelach ;/ uważał że jak ja go zaspokajam , albo on mnie to tak jakby był w łóżku z prostytutką.... dziwne myślenie :/ no ale najwidoczniej niektórzy faceci tak maja...
Stary 2010-02-03, 14:05   #19
teengirl
Przyczajenie

A może zrobicie sobie taki "dzień życzeń"? Na tym to polega ,że ty np 7 lutego robisz wszystko to co on chce a innego dnia on robi to co ty chcesz. Takie zabawy bardzo zbliżają a ty możesz zobaczyć czego on oczekuje.
teengirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 18:52   #20
Aleetzya
Zadomowienie

A może nie umie / myśli, że nie umie? Może wstydzi się do tego przyznać?
Aleetzya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-22, 22:13   #21
niqska
Wtajemniczenie

mój tż też tego nie lubi, stwierdził, że potrafi mnie zadowolić i bez tego. Odpuściłam. Czasami sam skusi się by mnie w ten sposób popieścić. No właśnie... tylko robi to w ten sposób jak ja nie lubię, a ja mu tego nie powiem bo wiem jak bardzo się stara.

Może lepiej niech twój tż tego nie robi - może ma ku temu powody.

niqska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-23, 18:55   #22
moon_light
Raczkowanie

GG do moon_light

Wydaje mi się, że trzeba to po prostu zaakceptować i się do tego przyzwyczaić. Ja ze swoim partnerem mam właściwie podobnie, ale w sumie nie poruszałam tego tematu. Może kiedyś sam do tego 'dojdzie', a jak nie - mówi się trudno, inne pieszczoty też są przyjemne
Stary 2010-03-23, 19:52   #23
201803290936
Konto usunięte

Albo to zaakceptuj i żyj bez tego, albo szukaj takiego, który będzie lubił to, co Ty. Może on kiedyś się przełamie, a może nie. Nie każdy lubi tego typu seks i pieszczoty - po prostu.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości