|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Stylizacja - kreowanie wizerunku / Wrocław
Witam wszystkie "Wizażanki"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stylizacja - kreowanie wizerunku / Wrocław
Przepraszam , ale mi tu śmierdzi reklamą!!!
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie, to nie jest żadna reklama. Jeśli tak to zabrzmiało to bardzo przepraszam. Po prostu wybieram się do tej szkoły (złożyłam już papiery) i chciałam poznać osoby być może z przyszłej klasy, szkoły. Mieszkam 116 km od Wrocka, nikogo tam nie znam i chociaż w taki sposób chciałam się czegoś dowiedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Weszłam na strone www i zapoznałam się z ofertą. Jak dla mnie płacić 600 zł za 6 godzin kursu kreowania własnego wizerunku majacego w programie:
Równie dobrze tych rzeczy możesz sie dowiedzieć przekopując wizaż a 600 zł wydać na kosmetyki, perfumy, ubrania, fryzjera itp. które uznasz za potrzebne po przekopaniu wizażu ![]() Moim zdaniem taki 6 godzinny kurs nie jest wart tej ceny a pewnie nie będziesz jedna jedyna pod opieką stylistów i makijażystów na tym kursie a uwaga ich będzie podzielona między wszystkich biorących udział w kursie. Ale to tylko moje zdanie ![]() Edytowane przez 201707171556 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
sorry, za offtop ale co to jest paszport urody?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
może jakieś ogólne info o urodzie danej osoby czy co... ?
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale ja się nie wybieram na kurs tylko do rocznej policealnej szkoły, w trybie zaocznym, płaci się 350,00 zł miesięcznie. Po tej szkole otrzymuje się tytuł STYLISTY - KREATORA WIZERUNKU. Faktycznie kurs się nie opłaca, raczej niewiele można się na nim nauczyć, poza tym nie otrzymuje się po nim zawodu i nieco dużo kosztuje. Jednak wydaje mi się, że w tą roczną szkołę warto zainwestować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście jak to będą roczne zajęcia dajace dyplom to inna sprawa. A jeśli można wiedzieć to co planujesz dalej po tym studium? Gdzie chciałabyś pracować? Bo rozumiem, że zamierzasz jakoś wykorzystać ten tytuł w karierze zawodowej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To prawda, bardzo bym chciała po tej szkole pracować w zawodzie, chociaż zdaje sobie sprawę, że nie będzie to proste. Znacznie łatwiej by mi było gdybym np. mieszkała w Warszawie, ale realia są niestety inne ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
i jak ta szkoła? jestes zadowolona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja jestem na innym kierunku, ale mam znajomą na tym. Jest bardzo zadowolona. Jeśli macie jakieś konkretne pytania - to postaram się jej wypytać, albo poproszę, żeby weszła na forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.