|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dieta : - ) ,
Cześć
Dziewczyny mam do was sprawę . To tak . . mam 14 lat i mam nadwagę . . ważę 78 kg przy wzroście 155.. jestem już naprawdę załamana moim stanem.. chcę schudnąć.. próbowałam wszystkiego już chyba, ale nic zawsze to samo.. a ja mam dość tego wszystkiego.. nie dość, że mam rozstępy.. koniec dwuczęściowego kostiumu :/ ale dam radę.. chcę schudnąć.. znałazłam w necie taką diete jak : odchudzanie na zawołanie , dieta turbo , i 3 minutowe odchudzanie . I chcę waszą opinię o tych dietach .. słyszałam od ludzi że są dobre a najlepiej o tych odchudzanie na zawołanie i dieta turbo.. proszę o pomoc.. jeśli ktoś chce mogę przesłać te diety na email.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: dieta : - ) ,
Jesteś młoda, myślę że powinnaś zasięgnąć porady lekarza. On Ci najlepiej doradzi.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jesteś za młoda na takie diety twój organizma dopiero sie rozwija najlepiej idz do jakiegos lekarza/dietetyka ...
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
jako dziecko tez mialam nadwage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
..Taak..?A wiesz o tym,że A6W nie spala tłuszczu..? ![]() Jeśli chodzi o odchudzanie to tradycyjnie-powinnaś przeczytać wątki podwieszone od redakcji(te na samej górze) i stosować się do zasad. Schudniesz wtedy zdrowo,efektywnie,bez efektu jo-jo. ...i oczywiście RUCH!Obowiązkowo. Pozdrawiam i trzymam kciuki! ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Nie napisała tak,ale chce zredukować tkankę tłuszczową i A6W tu po prostu nie pomoże,tyle
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem ograniczenie słodyczy, gazowanych, slodkich napojów jest najlepszym rozwiazaniem. nie ma tu sie co głodować. pij duzo wody, warzyw. pobiegaj czasem. nawet w domu przed telewizorem pocwicz. latem wyjdz pojezdzic na rowerze.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.