|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pudru Dermablend, rajstop w prayu, jedwabiu do włosów i kilku innych rzeczy - SPRAWDZ
Oddam ciuchy z wątku XS/S i buty 35-36 w zamian za kosmetyki:
Jestem skłonna oddać dużo ubrań za jakiś konkret (Proszę nie proponuj mi ubrań, bo mam w nadmiarze!!!) SZUKAM: 1. Perfumy YSL Elle Intense 2. Perfumy męskie Chanel Egoiste 3. Givenchy pryzmy wiosna 2011 do twarzy oraz do powiek 4. Cień do powiek Bourjois Beige Ambre NUMER 62 5. Lierac Aqua D+ krem oraz krem tonujący 6. Kosmetyki do cienkich włosów, głownie John Frieda 7. Benefit korektor Stay don't stray 8. Dior Addict granatowy 9. Krem DUCRAY Melascreen Eclat 10. Guerlain Acqua Allegoria Grosellina 11. Guerlain Acqua Allegoria Flora Nymphea 12. Karta Multisport Benefit - jedna lub dwie sztuki w dobrej cenie 13. Kasetka na moduły Fred Farugia 14. Elementy do manicure hybrydowego Shellac 15. Lalique Amethyst 16. Benefit baza minimalizująca pory 17. Cement Kerastase (Anti-Usure) oraz szampon do kompletu 18. Puder sypki Vichy Dermablend biały (bezbarwny) 19. Przydadzą mi się także: rajstopy w sprayu, żele pod prysznic, masła do ciała 20. Przygarnę też puder do włosów Got2B oraz Nanogen sredni/ciemny blond 21. Serum goldwell do cienkich włosów o takie: http://www.ceneo.pl/10847428 22. Pisak do korygowania manicure 23. Thalgo algi mikronizowane + plasmalg gel 24. Filmy Dr House sezony od 3; "Dzień Świra" 25. Buty Reebok EasyTone i TrainTone 36 - nowe np, tylko przymierzane 26. Acetonowy zmywacz przeznaczony do usuwania resztek po żelu 27. Odżywki do paznokci Herome Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-04-30 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pudru Dermablend, rajstop w prayu, jedwabiu do włosów i kilku innych rzeczy - S
Hej,
Jedwab jest na tyle niedrogi że nie bardzo opłaca się opłata za list przy samym jedwabiu ![]() Ale dzięki, że o mnie pomyślałaś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pudru Dermablend, rajstop w prayu, jedwabiu do włosów i kilku innych rzeczy - S
Hej, chciałabym to połączyć z jakąś wymianką, nie wypatrzyłam u Ciebie więcej przydatnych "mazideł"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie mam:/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518866 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518707 nie śledze watkow, prosze odpisuj u mnie, ja u Ciebie!!!! szukam pędzli ory oraz marynarki 34/36 kolor NUDE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dodaję do listy
WAX (Henna Wax) najlepiej wersja pomarańczowa dla blondynek, ale może być też zwykły |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wywalam Jasminorę, bo kupiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.