|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa wishlist'a [na gwałt szukam jasnego podkładu]
TERAZ PILNIE SZUKAM JASNYCH PODKŁADÓW [SZCZEGÓŁY NIŻEJ
]Wishlista: perfumy: w każdych ilościach Musc Ravageur i Encens et Lavende. -Ouarzazate CdG -Night Aoud Micallef -niektóre Lutens'y -Hypnotic Poison Diora i klasycznego Poisona -różne Demeter poza tym szukam próbek i odlewek 'niszy' kolorówka: oczy: tusz Maybelline XXL ew. Masterpiece albo 2000kcal cienie L'oreal z 'potrójnych' usta: Lip Fusion Dior Lip Maximizer matowy błyszczyk Guerlain [odcień 'ten różowawy ]twarz podkłady: Revlon Colorstay-odcień Buff lub zbliżony ![]() Astor Perfect Stay - odcień 100 [ew. 200] Oriflame Giordani Gold-odcień Light Ivory pielęgnacja: -balsam stopniowo opalający L'oreal -balsamy z drobinkami ciuchy: Noszę rozmiar XXS/XS. Rzeczy tylko do 60 cm w obwodzie w talii bez rozciągania [preferowane te, które mają mniej] Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2010-04-12 o 21:47 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa wishlist'a [na gwałt szukam jasnego podkładu]
Może chcesz ten Dermacol jednak? ; ) Mogę jeszcze dorzucić podkład Giordani Gold Porcelain w zastępczym, plastikowym opakowaniu z pompką z mazideł chyba, a także próbki jasnych, żółtawych, mineralnych podkładów. Oprócz tego mogę jeszcze zaproponować jaśniutki podkład w musie Golden Rose odcień 01. Za Baby Doll oddam jeszcze meteoryty i tusz Loreala Telescopic. Co Ty na to?
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
porcelain jest za jasny. A Dermacol podobno raczej tylko na korektor się nadaje [ponoć łatwo o 'maskę' ].
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jasnego stika BB kolor sand
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...w-sztyfcie.htm
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
w sztyfcie nie używam
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
mam l'oreal true match c2
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
true match'a ostatnio przetestowałam [już pofatygowałam się na All po próbkę
] i na mojej twarzy wygląda jakoś tak....fatalnie ![]() Nie ma nikt na zbyciu jakiegoś Revlona [Buff albo Sand Beige],albo Astor Perfect Stay 100?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

]