|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Artykuły- seria słoneczna
Witam wszystkich
![]() Osoby, które znają stronę www.wizaz.pl oraz interesują się "serią słoneczną", a także i te które tam jeszcze nie zaglądały chciałabym poinformować, że seria te będzie liczyć 13 części. Udało mi się dobić do tej "pechowej lub szczęśliwej trzynastki" zanim zostanę zupełnie odcięta od świata czyli internetu. Nie wiem jeszcze na jak długo, ale na pewno na parę dobrych tygodni, nie będę mieć też dostępu do swego konta e-mailowego, tak więc póki co ten adres podany pod koniec tekstów będzie nie czynny ![]() będą się pojawiać zależy już od osób tworzących wizaż. Dla wyjaśnienia dodam, że nie jest to reklama, bo nie mam z tego żadnych korzyści, strona wizażu jest stroną darmową. Spis treści serii słonecznej pt. Słońce i nasza uroda- fakty i mity cz.1 Ogólne informacje na temat waściwości i działania promieni UVBi UVA cz.2 Solarium cz.3 Proces opalania, samoopalacze i przyspieszacze opalania cz.4 Wstęp do tematu preparatów ochronnych z filtrami cz.5 Faktory dla UVB i UVA cz.6 Rola witaminy E w preparatacj z filtrami i jak sobie radzić z poparzeniami słonecznymi cz.7 Filtry -rodzaje, właściwości, konkretne nazwy, które chronią przed UVA a które przed UVB cz.8 Filtry naturalne cz.9 Praktyczne porady na temat zastosowania preparatów z filtrami na codzień i podczas opalania. cz.10 Przykłady preparatów z filtrami ponad 30 pozycji cz.11 Kremy pod oczy z filtrami cz.12 Dalszy ciąg preparatów ochronnych z filtrami dostępnych w USA cz.13 Pogłoski na temat szkodliwości filtrów chemicznych oraz filtry a włosy Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego filtrowania ze słońcem. Basia -------------------------------------------------------------------------------- Czy to prawda, ze bedzie tyle czesci i kiedy one sie pojawia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: seria sloneczna
Tak to prawda. Tyle czesci przygotowala dla was Basia [img]icons/icon7.gif[/img]
Bede je wkladac systematycznie na strony jak tylko je obrobie. Dzisiaj powinna sie ukazac kolejna VII czesc dotyczaca filtrow.
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za tak szybka odpowiedz!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
acha jeszcze wytlumacze ze ta inforamcje znalazlam na innym forum wydawalo mi sie ze tutaj na forum tez kiedys byla podobna ale teraz jej nie widze pomyslalam wiec ze skoro ja usunieto to moze to nieprawda i dlatego pytalam
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.