|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wiosenne porzadki!!
Mozna powiedziec,ze obecnie nie mam zadnej fryzury.. Wlosy zyja wlasnym zyciem i ukladaja sie jak chca.
A ja BARDZO bym chciala zmienic troche swoj image na wiosne!Wlosy mam dosc "sianowate",puszyste, geste,ze skolonnoscia do falowania. Moze jakies modne wiosenne ciecie? (byle nie za krotko.. ![]() Blaaaaagam o pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: wiosenne porzadki!!
moze cos takiego? :
pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ooo.. ta 3 jest super!
![]() ![]() O czyms takim myslalam, tylko caly czas sie zastanawiam czy na mojej glowie to bedzie wygladalo rownie dobrze ![]() Pewnie sie nie dowiem, dopoki nie sprobuje ![]() Dzieki ufcio1! ![]() A moze ktos ma jeszcze inne propozycje??Bede wdzieczna! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
chamsko podnosze do gory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witaj naia
![]() ![]() ![]() P.S Mam pytanie dotyczące pasemek: jestem brunetką jaki kolor pasemek by mi pasował? czy można coś zrobić aby włosy przy nasadzie włosów nie były oklapłe? i żeby włoski się nieelektryzowały? Za odpowedzi ślicznie dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny!
to nie super ekspres!! sorki1 ja dzis juz Wam niem odpowiem bo musze sie przygotowac na jutrzejsze szkolenie, ale nie mozecie byc tk niecierpliwe, szcegolnie w dni kiedy raczej ludziska sie bawia!! ![]() ![]() do jutra? papa
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kiedy wlasnie jutro mnie nie bedzie! Jak tu byc cierpliwa, kiedy Wiosna czai sie tuz za rogiem?
![]() Ale nic to, watek nie zniknie, najwyzej przeczytam z opoznieniem.. Tak czy inaczej dziekuje za odzew! ![]() Bedzie Pani moja Wyrocznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Aby ujazmic Twoje wloski, musisz uzywac srodkow do stylizacji, wygładzajacych, ktore ulatwia Ci czesanie i utrzymanie fryzury, lub gdybys chciala nosic krecone ,takich ktore utrzymaja skret mozesz pokusic sie o grzywke ale raczej ukosna i wypazurkuj wlosy
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Naia a ja widziałabym cie jeszcze w takiej fryzurce jak ta 1 no i może ożywiłabys troszke kolorek, na przykład cos jak na drugim zdjeciu
![]() a propos podniesienia wlosków przy glowie to podobno jest taka trwała która nie skręca wlosów tylko wlaśnie podnosi i powoduje ze przy skorze ladnie sie ukladaja a nie ochlapuja. Pani Grażynko czy mam rację? ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
O takiej trwalej to bym sie z checia dowiedziala czegos wiecej!
Hej babki! Moze ktoras cos takiego robila? PS z fryzjerem jestem juz umowiona! chyba wydrukuje i pokaze mu te propozycje fryzur od Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
o trwałej podnoszacej u nasady pisalam juz troche, jest to zabieg, ktory pozwala wlosy odkleic od skory, nie skreca wlosow(jezeli jest dobrze wykonany)utrzymuje sie na włosach ok 2-6 tygodni
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
a ile kosztuje takie coś w Warszawie?moze się pani orientuje pani Grażynko?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.