|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Do Agnieszki Zembrzyckiej
Błagam o jakieś propozycje makijaży wieczorowych na wesele. I jeszcze pytanko jak zrobić makijaż w złotych barwach i czy pasuje on do chłodnego typu urody...mam brązowe włosy i piwne oczy, lubię zimne kolorki ??? I jeszcze jedno ...jak wyglądają cienie Shiseido - S1 Taffeta Taupe ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re:AgaZ do Agi _ makijaze :)
Na pewno bedzie Ci w nich bardzo ladnie [img]icons/icon7.gif[/img]
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: AgaZ - do Agi - Fryzury :)
Moze znajdziesz cos dla siebie [img]icons/icon7.gif[/img] choc przyznaje, ze tak w ciemno jest mi bardzo trudno [img]icons/icon9.gif[/img] Wybralam te, ktore mi sie podobaly i beda do wykonania na Twoich wlosach;
Serdecznei pozdrawiam [img]icons/icon7.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Re: Aga - do Agi Z. - Fryzury :)
Dzięki, za fryzurki chociaż raczej zastanawiałam się nad fryzurkami z włoskami rozpuszczonymi, zwłaszcza, że dopiero zapuszczam włosy i są dopiero takie do szyji, lekko pocieniowane, więc na koczka jest ich trochę za mało. Myślałam raczej,że na moich ciemnych włoskach dobrze by wyglądała fryzurka z przedziałkiem w zygzak, wywinięta na zewnątrz na dole, gdzieś gładka, gdzieś lekko uniesiona, nabłyszczona. Ale nigdzie nie mogę takiej znależć, żeby pokazać fryzjerce jak ma mnie uczesać. Co do makijażu, to mogę prosić o jakieś konkretne przykłady kosmetyków ??? Straszne dzięki za pomoc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Aga - do Agi Z. - Fryzury :)
Aga przykro mi, ale nie moge w tej chwili dac Ci konkretnych przykladow [img]icons/icon9.gif[/img] Mam przez kilka dni w domu gosci i ogrom roboty. A tak z pamieci to niestety.
Ale na pewno duzy wybor zlotych cieni znajdziesz w Art Deco, palete zlotych pomadek w Sephorze ( bardzo ladne - 5 kolorow ), sliczne zlote lakiery do paznokcie rowniez w Sephorze - takie w malutkich buteleczkach. Wybieraj tylko takie jasne i ciemne zloto z brazem. Nie jakies rudosci [img]icons/icon9.gif[/img] Na pewno znajdziesz. Zycze dobrej zabawy [img]icons/icon7.gif[/img] AgaZ
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.