|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Szukam EL Double Wear oddam Parure Aqua Guerlain
Jak w tytule szukam EL Double Wear i Lancome Teint Idole Ultra w kolorach od jasnych po średnie żeby mieszać z moimi pozostałościami po ciemnych odcianiach
![]() Ewentualnie rozpatrze odsypki meteorytów i różne rozświetlacze Prosze mnie kusic... Został na wymianę Parure Aqua 24 do opalonej cery. Zostało około 80% tak z milimetr nad napisem (trzeba wziąć pod bardzo silne światło) Przekopie dodatkowo kosmetyczke i zapachy jeśli mnie cos zainteresuje ![]() -jaśniejszy Parure Aqua 03 już poleciał do memento12 Edytowane przez m@rti Czas edycji: 2010-06-25 o 12:01 Powód: rozszerzam poszukiwania:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam EL Double Wear oddam Parure Aqua Guerlain
ja mam jasny EL DW nowy zamknięty, ale parurka nie chcę bo nie lubię i swoje 2 wydałam
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mam cienie CD podwójne, jasny różowawy-lila z ciemnym fioletem.
Muszę zrobić porządny przegląd kosmetyczki ![]() A Ty czego szukasz w zamian i jaki to odcień (poproszę o opis bo nazwa pewnie nic mi nie powie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ecru to jest taki sam jak Fresco tylko czysty beż bez tych pomarańczowych tonów
jest zamknięty i nowy najchętniej to cement termiczny Kerastase ![]() albo coś fajnego ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=426863 to mój wątek ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
pingwinku mam szukać w swoich zasobach czegoś z zapachów, pielęgnacji włosów czy raczej kolorówki? Powiedz mi lepiej bo wiem że znikasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
do włosów to tylko cement termiczny mi potrzebny nic innego i to najchętniej
![]() z zapachów tylko Mugler i Miss Dior a z kolorówki to sama nie wiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
mam rozumieć że wymieniłabyś podkład na cement czy chciałabyś coś jeszcze do tego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cement wystarczy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
poczekaj zorientuje sie w temacie, mozesz sie wstrzymac i mi zarezerwowac wstepnie ten podklad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
został mi tylko ten do opalonej cery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
to ja oddaje DW
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
został mi już tylko ten ciemniejszy, podobny do EL numer 06 aubern, ponad połowa. Zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
wciąż szukam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
i szukam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.