|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pomocy suche i łamliwe włosy co robić??
Witam was Kochane Wizażanki zwracam sie do waz z prośbą o pomoc ... wiec moje włosy są strasznie suche i strasznie sie łamią
![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Pomocy suche i łamliwe włosy co robić??
też to mam ale w sobotę zaczęłam kuracje - ampułki ziołowe Seboradin- stosuje się je codzień przez 14 dni
ja już widzę poprawę są lśniące i gładkie ,skóra głowy nie swędzi ani nie boli przy czesaniu ![]() ![]() polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Skoro tak regularnie modelujesz włosy i często używasz żelazka - nie powinnaś się dziwisz. Ja mam teraz półdługie włosy ale jak nosilam krótsze, przetestowałam dużo kosmetyków modelujacych, zawsze lekko przesuszają włosy - może za wyjątkiem kremów. Poza tym żelazko! Chyba powinnaś ograniczyć stosowanie tegoż
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pani Grazynko...
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no.... tak... jako studio profesjonalne, staramy sie leczyć zniszcone wlosy, oraz problemy z wypadaniem , łupieżem czy przetłuszczaniem sie włosów
dobieramy również kosmetyki do pielęgnacji w domu
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.