|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dobry podolog ? - specyfikacja ;)
Witam,
Wyczytałem w Sieci, że jest to tematyka w Polsce która dopiero się rozwija i, że tak naprawdę brak konkretnych regulacji dot. tej specjalności. Jest sporo gabinetów, i pytanie zatem jak wybrać dobrego Podologa? Jakie szkoły, zaświadczenia, certyfikaty musi posiadać taka Osoba. Czy powinien to być jednocześnie lekarz. Czy może powinien być wpisany w jakiś konkretny rejestr? Jak zweryfikować czy dany specjalista rzeczywiscie jest tym specjalista (W odniesieniu do podologii). Pozdrawiam, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry podolog ? - specyfikacja ;)
Witam, jestem podologiem od 10lat. Ze swojej perspektywy mogę napisać, że przy wyborze podologa należy kierować się przede wszystkim wiedzą specjalisty. Należy zwrócić uwagę na ukończone studia (kierunkowe) oraz co najważniejsze na ilość odbytych kursów. Ja część swoich zrobiła za granicą dzięki czemu z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że znam ten zawód, bo w Polsce podologia jest jesszcze raczkującą dziedziną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.