![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wątek - Ciuszkowy Dzieciaczkowo - Mamusiowy ***NIEAKTUALNE
Jeśli coś mi się podoba u Was piszę w Waszym wątku i oczekuję że odpiszecie u mnie gdyż nie sposób śledzić wszystkich wątków. Nie ignorujmy się - jeśli o coś pytasz a później rezygnujesz to napisz że jednak nie jesteś zainteresowana. Nie odmieniam się odpowiem na wszystkie pytania mogę zrobić dodatkowe foto. ciuszki do 29# Szukam priorytety: Płyn micelarny Vichy Kolczyki - swarovski wszelkiego typu i rodzaju i malutkie dla dziecka przykładowe foto na dole Korale, łańcuszki długie z wisiorami lub bez Sweterki, kardigany Bluzki na długi rękaw: granatowe, białe, fuksja, kobaltowe, brązy różne odcienie Kamizelki futerkowej Kalosze kolorowe r38 Ubranka dla chłopczyka od rozm 86 głównie na jesień kurteczki, sweterki,czapeczki, bodziaki można proponować inne rzeczy może się przyda... Jeśli chodzi o ubrania noszę rozmiar M ![]() Ciuszki w wątku są w różnych rozmiarach ale głównie M czasem S i L stan oceniam na bardzo dobry te które mają jakiś defekt oznaczam jako stan db. REZERWACJA tym kolorem Przykładowe foto
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-01-07 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek - Ciuszkowy Dzieciaczkowo - Mamusiowy ***
TALLY WEiJL Biała bluzeczka z tyłu odkryte plecy rozm z metki xs ale uważam że to S-M T -shirt z twarzą Cherokee S-M Bokserka Zebra M stan db Błękitna falbaniasta spódnica rozm M-XL na gumce dopasowuje się Buraczkowa bluzka Marks&Spencer rozm z metki 18 z tyłu troczki więc się dopasowuje do figury Mini spódniczka F&F M
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2010-08-20 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Paski
Bluzeczka odcinana po biustem w łączkę CLOCKHOUSE M/L Beżowa odcinana po biustem z tyłu regulacja na sznureczki rozm 12 Tunika we wzory geometryczne odcinana pod biustem Sukienka H&M Rybaczki ciążowe z pasem r. 40 Nowe bez metek Śliwkowa Reserved rozm S Japan Style Śliwkowa odcinana pod biustem satynowym pasem z kokardą XL Beżowa w cętki Nev Look rozm 12
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2010-08-27 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() Top z koronkami M - stan dobry malutka dziurka na dole szczegóły dla zainteresowanych Long z twarzami Nev Look M-L
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2010-10-13 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Spodnie z oryginalnym haftem przy kieszeniach i przetarciami rozm 32 nogawki proste trochę przetarte na samym dole
dł całk 102 cm dł nogawki od kroku 82cm szer nogawki w udzie 23cm szer w pasie 39cm szer w biodrach 49cm ( na poziomie rozporka) dł stanu z przodu 21cm Czerwona z motylkami M Zielona w paski Nev Look M Sukienka M
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2010-08-20 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Max Factor, Lasting Performance Make-Up nr 101 użyty kilka razy
Max Factor, Lasting Performance Make-Up nr 102 tester tylko wypróbowany\ Clairol Maska do włosów 'Nawilżenie po brzegiwiększa połowa nie ma Dax Cosmetics, Perfecta Mama, Preparat do pielęgnacji biustu z wyciągiem z liści kapusty około 1/2 Revlon ColorStay with SoftFlex do cery mieszanej i tłustej odcień 320 True Beige zostało mniej więcej tyle gdzie napis Color Stay nie ma lexxie Cienie Inglot zielone odcień MATT 738 użyte może dwa razy Cienie Inglot czerwone z drobinkami odcień MTRIX 432 użyte może dwa razy kulki brązujące Avon + kawałki brązera Golden Rose ilość jak na foto Czarna torebka stan db+ Mała torebeczka Bikini stan db Biżu 1.Naszyjnik z czarnymi koralikami 2.Pierścionek z perłami H&M 3.Kolczyki imitacja złota z różowymi cyrkoniami H&M 4.Kolczyki imitacja złota z perłami 5.Kolczyki wiszące z różowymi cyrkoniami Czarne baleriny r.38 materiał podobny do zamszu stan bdb Czółenka George r.39 z tym że sama noszę 38 i też były ok skóra naturalna obcas około 5cm dł wkładki ok 25cm stan bdb- małe ślady użytkowania Czarna pikowana torebka atmosphere z przodu mała kieszonka na zameczek w środku przegródka na telefon i kieszonka na zameczek stan bdb z małym minusikiem Rewelacyjny szampon John Frieda, Brilliant Brunette, Shine Release Original Shampoo szampon dla brunetek włosy po nim są lśniące i łatwo się rozczesują przynajmniej w moim przypadku ilość jak na foto większe pół kupiony w holandii brak polskiego tłumaczenia
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2010-08-27 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czerwone bermudy rozm 40
Spódnica w białe wzory z szerszym pasem L ale myślę że na M też będzie ok rozciąga się pas Sukienka w chabrowe kwiaty M Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2010-10-13 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Top na ramiączkach fiołkowy H&M rozm z metki 42 ale według mnie jest mniejszy ok 40 Szorty blady róż NevLook rozm S-M Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2010-10-13 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dla maluszka Sudocrem użyty może 2-3 razy Krem na odparzenia HIPP zostało około 3/4 Wanienka stan bdb real foto dla zainteresowanych 1. Bluza my little Pony 4-5 lat 2. 4 pary spodni dresowych z weluru 4-5 lat 3. Sweter z kapturem w paski na zameczek girl2girl widoczne delikatne zmechacenia ale wystarczy ogolić 3-4 lata 4. Spodnie dżinsowe na 116cm na jednym kolanie mało widoczna plamka ale powinna zejść po praniu Beżowe spodnie typu roll-up z paskiem Vintage Angels 3-4 lata 5. Bluzeczki girl2girl ecru z mustangiem który delikatnie się błyszczy na srebrno i zgniło zielona z bufkami 98cm jakieś 3-4 lata
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2010-08-18 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dla dziewczynki 2-3 latka
kamizelka sweterek Dla dziewczynki 2-3 lata dresy Dla dziewczynki 2-3 latka spodenki cos u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bodziaki z fotki 1, pajace z fotki 2 i koszulkę białą z fotki 3 oraz kocyk polarkowy z pierwszego posta?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
tego sweterka juz nie mam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co byś chciała konkretnie za te wymienione rzeczy? maseczki mam, pędzle też, cieni tych 5 niestety już nie ma (to było mini Dior Petal Shine, już wymienione), chyba że interesują Cie te cienie w kremie Biotherm fioletowe z tej samej fotki, one są jak najbardziej dostępne ![]() z pudrem będzie ciężko, on jest nowy i sporo wart, dlatego na razie go planuje wymienić na np używane łóżeczko i czekam, bo a nuż ktoś będzie miał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kilka ciuszków dla dziewczynki 2-3 lata (bluzeczki, spodenki, kamiezelka?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej, u Ciebie widzę:
body granatowe i zielone w kropeczki pajac 0-3mies w czerwone i niebieskie zwierzaki wszystko z fotki kocham moją mamę i tatę nowy kocyk pajacyki 62-68 (2niebieskie, biały frotte, bez tego w prawym górnym rogu) co za to chcesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podsumowując
u mnie widzisz cienie Versace i Flat-top ja u Ciebie to co powyżej ja jestem za ![]() jak pasuje, to proszę o PW i ślemy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie potrzebujesz pampersów z Rossmana rozmiar 7-18 kg?
![]() W zamian chętna jestem na kaftaniki 0-3 m-ce i śpioszki 74?? Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=297183&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Zabawka do wózka TINY LOVE Wesoła dżungla. Zabawka jak nowa przyczepiona do wózka zaledwie dwa trzy razy więc stan idealny. Zabawka do wózka Wesoła dżungla wykonana jest z przyjemnych w dotyku, szeleszczących materiałów.Śliczna i uśmiechnięta żyrafka umocowana jest na bajecznie kolorowym kwiatuszku-karuzeli, który przy obracaniu wesołe terkoce. Na dwóch płatkach kwiatuszka ukryły się biedronka i motylek. Umieszczony w żyrafce dzwoneczek oraz rozciągliwe nóżki zachwycą każdego Maluszka. Specjalne magnesy ukryte w kwiatku sprawiają, iż żyrafka stoi w pozycji pionowej. Wesoła dżungla to atrakcyjna zabawka edukacyjna rozwijająca zdolności psychomotoryczne dziecka, ucząca precyzji, zależności przyczyna-skutek, pobudzająca zmysły i rozwijająca wyobraźnię dziecka. Przypina się ją za pomocą doszytych pasków. ![]() Kapcie z dzwoneczkiem raz ubrane r 27
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2010-10-13 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ciuszki około 3-6mc
Podaje rozmiary z metek ale według mnie są to ubranka na 3-6mc 1. Bluzeczki - błękitny kaftanik welurowy 74cm - bluzeczka w paseczki pierwsza od góry 68cm - bluzeczka w paseczki z boku guziczki 6-9mc - biały kopertowy kaftanik 74cm - biały kaftanik z kolorowym kołnierzykiem 74cm - koszulka na krótki rękawek 68cm nie ma 2. Komplet w kurczaczki 74cm 3. Białe śpiochy 68cm NIE MA niebieski pajac 68cm 4. Błękitny welurowy pajac na podszewce 68cm 5. Błękitna bluzeczka z boku guziczki 3-6mc - biała 6mc 6. Pół śpiochy 2szt 74cm 7.Welurowe śpiochy 74cm
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2010-08-30 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
czy max factor 101 jest b. jasny? wpada bardziej w roz czy bez?
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej,może coś u mnie za tą bluzeczkę http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1275633865
jakie ma wymiarki? odp u mnie ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za
Max Factor, Lasting Performance Make-Up nr 101 użyty kilka razy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Max Factor, Lasting Performance Make-Up nr 102 tester tylko wypróbowany\ Clairol, Herbal Essences, Hello Hydration, Intensive Mask (Maska do włosów 'Nawilżenie po brzegi') większa połowa Dax Cosmetics, Perfecta Mama, Preparat do pielęgnacji biustu z wyciągiem z liści kapusty około 1/2 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Płaszczyk AMISU rozm 38 kolor grafitowy stan bdb - minus za to że na samym dole odczepił się guziczek zatrzask ale jest nie próbowałam tego naprawiać płaszczyk nie ma podszewki także nie nadaje się na bardzo chłodne dni chyba że coś cieplejszego pod spodem będzie był drogi także za coś extra lub kilka rzeczy ![]()
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2010-09-06 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nosidełko sprzedałam wczoraj na innym portalu, zaraz bede robiła edycje wątku a co poza nim wpadło Ci w oko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() Rewelacyjna kurtka off the lip na jesień-zimę rozm M bardzo ciepła odpinany kaptur ocieplacze na dłonie wewnątrz kieszonka na zamek Była bardzo droga także za coś extra
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2010-08-30 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
zdjecie powiekszyłam, nie wiem czy to cos dało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.