|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Oferty last minute zimą
Poszukuję osób, które w ubiegłym roku i wcześniej korzystały z wyjazdów last minute oferowanych przez biura podróży. Jakie to były oferty? Interesuje mnie gdzie warto wybrać się np. w grudniu poleniuchować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Oferty last minute zimą
Nikt z Was nie korzystał z last minute zimą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Też się chętnie dowiem
![]() ![]() Niby mamy z TZ pomysł na urlop ale możliwe że wybierzemy się gdzieś spontanicznie ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Amira powiedz proszę jakie macie pomysły na urlop? Poluję na ofertę loty do Alicante z lini ryana, ale nie mogę upolować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
TZetkowi mojemu marzą się narty w Szwajcarii i pewnie tam się wybierzemy (tylko nie wiemy na jak długo). Mamy znajomych na miejscu więc sprawa jest dla nas dość prosta. No ale mi nie bardzo się uśmiechają te narty (nie jażdżę, w dodatku mam problemy z kolanami więc nauka nie dla mnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli poszukujecie kierunków gdzie jest o tej porze ciepło, a blisko polecam Egipt. Oczywiście temperatury są niższe aniżeli teraz we IX czy X, ale mimo wszystko cieplej aniżeli w Polsce o tej porze.
W przypadku większego budżetu polecam Dominikanę ![]() Musisz zaglądać na strony biur i śledzić oferty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
fashionismypassion wh Wietnam marzy mi się od niepamiętnych czasów
![]() ![]() A co myślicie o Gran Canaria zimą? Mój TZ nalazł oferte na grudzień 645Ł dla dwóch osób na 10 dni all Inclusive. Tak się napalił że już chciał wykupić ale Go powstrzymałam. Jak myślicie czy ta oferta jest ciekawa cenowo (gdybym miała dziś zamawiać to jedna z najlepszych cen na europe all inclusive no ale może poczekam ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cena dobra, zalezy tez jaki hotel, wiadomo....
Kanary sa super w zimie. Nie ma upału, jest wieczna wiosna. Na pewno nigdzie cieplej w Europie nie bedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Paszport warto wyrobić, a Wietnam nie jest aż tak drogi. Najdroższy jest przelot, ale od czego są lotnicze promocje
![]() Teraz LOT zaczyna bezpośrednie loty do Hanoi, co jest już zupełnym luksusem. A propos Wysp Kanaryjskich cena jest niższa, bo i termin jest już poza sezonem. Temperatury są niższe aniżeli latem, ale na pewno jest cieplej niż w tym czasie w Polsce. Średnia temperatura powietrza w grudniu na GK to 24 st. C, czyli całkiem przyjemnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
pumas Hotel wygląda ładnie, 4 gwiazdki. No ale zdjęcią i opisą za bardzo nie ufam
![]() ![]() fashionismypassion 24C całkowicie mnie satysfakcjonują ![]() Paszport napewno wyrobie gdy będe miała na to czas. Mieszkam w UK a w PL bywam bardzo rzadko. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.