|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Plamy na plecach :<
Od paru lat pojawiają mi się na plecach krostki. Po pewnym czasie znikają ale pozostawiają po sobie ślady w postaci ciemnych plamek na skórze. Obecnie moje plecy wyglądają okropnie. Byłam u dermatologa ale lekarz stwierdził, "że to minie". Chodziłam również do kosmetyczki. Podczas pierwszego zabiegu plecy zostały potraktowane ciepłą parą, potem maseczka a na końcu wyciskanie krostek, jednak na kolejnych wizytach kosmetyczka ograniczyła się do samego wyciskania i maseczek. Na takim oczyszczaniu byłam kilkanaście razy, jednak nie zauważyłam różnicy :<
Znacie jakieś sposoby, które by mi pomogły? Bardziej alezy mi na tym aby plamy po krostkach zniknęły bo jest ich znacznie więcej niż samych krostek. Z góry dzięki za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Plamy na plecach :<
Dziś byłam na pierwszej mikrodermabrazji + strasznie śmierdząca algowa maska na blizny. Na razie efekt średni, ale musze jeszcze kilka razy iśc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.