|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Klub Gymnasion Kto chodzi?
Jak w temacie. Ja chodzę głównie na "Płaski brzuch". Dziś byłam pierwszy raz. We wtorek na zajęciach Fit Ball - ledwo mogłam chodzić
![]()
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Klub Gymnasion Kto chodzi?
Ja gdzie indziej chodzę na aerobik, jakos gymnasion nie wydal mi sie fajny nie pamietam juz czemu ( czy ceny wysokie, czy jakos zdjecia ze stronki nie podpasowaly), czyli ogólnie Tobie się tam podoba?
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja chodzę do Gymnasionu w Gdańsku, ale tylko na siłownię.
Chodzę od dobrych paru lat i szczerze mówiąc średnio mi się ten klub podoba, ale nie bardzo mam alternatywę ![]() A tak na marginesie - ciekawa jestem jak w innych klubach tej sieci, bo tu gdzie chodzę mam wrażenie, że standard systematycznie się obniża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja chodzę 3x do Gimnasionu do Gdyni centrum Witawa i tu jest super, taka atmosfera miła, w ogóle wystój jakoś tak sprzyja ćwiczeniom. Byłam na zajęciach Fit Ball - babeczka super, taka integrująca grupę, uśmiechnięta
![]() Raz chodzę też na zajęcia w Gdańsku Centrum Galeria Bałtycka i tu mi się nie podoba ![]() No niestety z tymi klubami fitness jest tak raczej średnio w Trójmieście ![]() ![]() ![]()
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
A czy ktoś chodzi do Gymnasion'a we Włocławku? Zamierzam zacząć chodzić tam na siłownię i jestem ciekawa Waszych opinii.
Edytowane przez 201606242119 Czas edycji: 2011-07-17 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A swoją drogą, spróbuj może pochodzić czasem na siłownię jak Ci zajęcia nie pasują? zaleta jest, że nie musisz sę dostosowywać do harmonogramu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A spojnia fitness? http://www.fitness-spojnia.pl/ ? 2 minuty piechotą od galerii.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
polecam w witawie gymnasion
![]()
![]() Edytowane przez grizz Czas edycji: 2009-09-24 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Podobno od wrzesnia zmienily sie ceny karnetow. Orientuje sie moze ktos ile kosztuje teraz karta platynowa lub student w Warszawie? Z gory dziekuje
![]()
Najgorszy moment w życiu to taki, kiedy myslisz że nic gorszego Cię nie spotka, a poźniej nastaje taka chwila kiedy nie masz siły płakać, potem nie masz juz czym płakać, a rozpacz jest nie do ogarnicia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Na stronce Gymnasionu można się wszystkiego dowiedzieć ![]() http://www.gymnasion.pl/content/blogcategory/24/113/ Ja chodziłam w Warszawie do Gymnasionu Warta i Zepter na taniec brzucha i byłam bardzo zadowolona. Teraz noszę się z zamiarem zapisania do Słonecznego Stoku na Gocławiu na Pilates i jakieś zajęcia taneczne. Pozdrawiam
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Niestety po wakacjach ceny sie zmienily i zniknely ze strony. O nowy cennik trzeba pytac w klubach. Myslalam ze moze ktos kto aktualnie chodzi jest zorientowany. Ale wyglada na to ze bede sie musiala pofatygowac sama
![]() Ja chodzilam na plaski brzuch i pilates na ursynowie i rowniez bylam bardzo zadowolona. Pozdrawiam
Najgorszy moment w życiu to taki, kiedy myslisz że nic gorszego Cię nie spotka, a poźniej nastaje taka chwila kiedy nie masz siły płakać, potem nie masz juz czym płakać, a rozpacz jest nie do ogarnicia...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja byłam bardzo zadowolona z gimnasionu w Gdańsku
![]() Niestety musiałam zrezygnować ze względu na przeprowadzkę do innego miasta.
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jakby ktos byl zainteresowany to karnet open kosztuje 240zl a studencki 129zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Open kosztuje 240zl, ale jak sie go kupi tylko na jeden miesiac. Podpisujac umowe na dluzej, cena spada. Ja mam roczny za 116zl miesiecznie i jak na Warszawe to IMO super cena.
Co do Gymnasionow, ja bardzo lubie ta siec. Jest naprawde duzy wybor zajec.
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Przy podpisywaniu umowy na 12 miesięcy należy zapłacić jednorazowo 116 x 12 czy po prostu co miesiąc płacisz 116?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ile jest wejść w karnecie miesięcznym studenckim i cena 129 zł?? Z góry dzięki za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
ja chciałabym zapisac się na jakąś siłownie w Gdańsku , najlepiej Wrzeszcz lub Morena , ale Gimnasion jest dla mnie drogi tzn. ewentualnie karnet studencki ale czasami pasowalo by mi bardziej po godzinie 16,znacie moze jakies fajne siłownie z tej okolicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.