|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() DKNY be delicious, Moschino I love love, C. Herrera Sexy 212, Hypnose, Bright Crystal
NIEAKTUALNE
Kochane Dziewczyny! ![]() Z powodu ogromnego zapachowego znudzenia postanawiam wymienić kilka pozycji z moich zbiorów ![]() Zdjęcie oferowanych zapachów wrzucę jutro lub pojutrze. DKNY Be delicious EDP "zielone jabłuszko" 30ml, kartonik, ubytek 2 testowe psiki, nietrafiony prezent; Moschino I love love EDT ok 25-30/100ml; Moschino I love love EDT ok 12-13/30ml; C. Herrera Sexy 212 EDP tester ok 45/50ml, może więcej, buteleczki nie są napełniane do końca , ja użyłam ich raptem kilka razy; Lancome Hypnose EDP ok 98/100ml , nie znam się na perfumach Lancome, ale ze względu na zielonkawą barwę jest to zapewne jakaś limitowanka ![]() Versace Bright Crystal EDT ok 8/30ml; W zamian proszę o konkretne propozycje perfum lub górnopółkowej kolorówki ![]() pozdrawiam serdecznie i zapraszam do wymianek ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-12-25 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DKNY be delicious, Moschino I love love, C. Herrera Sexy 212, Hypnose, Bright C
Hypnose oryginalnie nie występuje w tej pojemności - największa to 75 ml.
Kolor zielonkawy też jest niewskazany. Może powinnaś jednak wycofać z wymiany lub zmienić opis .
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DKNY be delicious, Moschino I love love, C. Herrera Sexy 212, Hypnose, Bright C
Ragutko- dziękuję, nareszcie ktoś mnie uświadomił, że coś jest z nimi nie tak. Bo w poprzednim wątku już je wystawiałam i umieściłam zdjęcia, ale nikt nic nie mówił. Wycofuję zatem ; )
Zofiaa- za podkład dziękuję, już się przerzuciłam na minerały zdecydowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
DKNY Be delicious EDP "zielone jabłuszko" 30ml, kartonik, ubytek 2 testowe psiki, nietrafiony prezent;
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niestety dziewczyny, ale niczego dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się
Moschino I love love EDT ok 25-30/100ml; lub Moschino I love love EDT ok 12-13/30ml; Może znajdziesz coś u mnie za jedną z tych butelek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
![]() zapraszam, u mnie perfumy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Odpisane u Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej znajdziesz cos u mnie za DKNY Be delicious EDP "zielone jabłuszko" 30ml, kartonik, ubytek 2 testowe psiki, nietrafiony prezent;
Moschino I love love EDT ok 25-30/100ml; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hej
![]() DKNY Be delicious EDP "zielone jabłuszko" 30ml, kartonik, ubytek 2 testowe psiki, nietrafiony prezent
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj niestety nie oddam Chanelki za Jabluszko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.