|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pierwszy makijaż na forum :)
Witam!
Jestem Maja, forum przeglądam od jakiegos czasu, więc dzisiaj nadszedł dzień aby napisać wreszcie posta ![]() Makijażu używam głównie do wyrażania siebie bardziej niż do poprawy swojego wyglądu, więc moje makijaże będą raczej ''hardcorowe'' niż naturalne..Uwielbiam się malować, ale ...nienawidzę robić sobie zdjęć ![]() Zazwyczaj wychodzą mi idiotyczne miny,mam nadzieję jednak że jakoś to przeżyjecie ![]() A więc ten makijaż wykonałam przy pomocy: - Bazy pod cienie Virtual - Bezimiennej czarnej miękkiej kredki do oczu - Palety 120 - Palety 88 - Zestawu cieni Too Faced Smokey Eye - Tuszu Max Factor Masterpiece High Definition Mascara - Kredki do brwi i oczu NYC Brow/Eyeliner pencil Mam zamiar za moment utworzyć bloga i jak już to zrobię ,opiszę tam dokładne instrukcje co do procesu tworzenia tego makijażu ![]() Może nie jest jakiś super orginalny ,ale dajcie znać co sądzicie. Aha dodam jeszcze, że malowałam tylko oczy, jestem kompletnie bez podkładu i innych rzeczy.Oczy i brwi.I usta ale to tylko pomadka ![]() Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy makijaż na forum :)
Bardzo fajny makijaż, jestem pod wrażeniem. Jedynie pod łuk brwiowy dałabym coś mniej błyszczącego, no i koniecznie podkład, bo kolory na oczach podkreślają czerwoności na twarzy.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z Coldold
![]() I witam na MM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
keep calm and contour on
|
Witaj
![]() Makijaż bardzo fajny i debiut możesz uznać za jak najbardziej udany, jedynie proszę o podkład i to kryjący ,bo cera psuje efekt ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj na MM ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Zgadzam się, do takich ciężkich makijaży najlepiej mieć idealną cerę, a jeśli nie to chociaż podkład.. widać, że dziewczyna z pazurkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Podkładu nie nakładałam, bo chciałam zrobić koniecznie tutorial, a jak się za to zaczęłam brać ,to już się ciemno powoli robiło na zewnątrz.Wszystko takie do góry nogami zrobione, zdjęcia robiłam na dworzu ,każdy krok po kolei, a makijaż w domu
![]() Odpaliłam bloga - ale nie wiem czy mogę wkleić link?Jest tam jeden jedyny post - właśnie dzisiejszy, ale żeby mnie moderator nie zlinczował ![]() ![]() Dzięki za komentarze, wszystko jednak mogło być bardziej dopracowane, światło, pora i sam makijaż, bo nie dość że nie ma podkładu, to jeszcze nie dokładnie pomieszane kolory.Jutro zrobię kolejny makijaż ,jutro już będzie lepiej, obiecuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hmm mi się nie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ten błyszczyk w sumie nie jest aż tak błyszczący jak na zdjęciu - to bardziej efekt odbitego światła flesza.Faktycznie - ma troszkę połysku, ale na zdjęciu jest zdecydowanie zwiększony efekt.Zdjęcia będę robić już tylko w dzień.
Nie ma sprawy, każdy ma swój gust.Jutro zrobię coś lżejszego ![]() Dzięki za komentarze dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
makijaż bardzo mocny, ale podoba mi się wykonanie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Maju miło mi Ciebie poznać , witam Cie wśród nas
![]() ![]() Makijaż mi się niezwykle podoba, świetnie pasuje do Twoich oczek, jedynie można by bardziej porozcierać kolorki ze sobą, ale to jedyna mała uwaga bo oczka są pięknie zrobione! ![]() Namawiam byś używała podkładu bo on ujednolica ładnie buźkę i wtedy czerwona i świecącą buzia nie odwraca uwagi od pięknie pomalowanych oczu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Witaj na MM
![]() jak na Pierwsze wystąpienie to moje wrazenie -->>wow! Oczywiscie mowa o oczkach, bo o cerze juz wszystkie napisaly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() witaj na mm i czekam na więcej Twoich propozycji ![]() a jeżeli chodzi o link do bloga, to sądzę, że możesz wkleić, wiele dziewczyn w swoich podpisach ma odnośnik ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
No dobrze to wklejam...Narazie jest tylko po ang. ale pracuję nad tym...
![]() Dziękuję ,dziękuję za ciepłe powitania ![]() ![]() ![]() http://mayaismomakeup.blogspot.com/ Edytowane przez mayaismo Czas edycji: 2010-11-05 o 23:07 Powód: zapomniałam wkleić linka xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
na miniaturce przyznam że wygląda ten makijaż jak zwykły siniak, ale jak się powiększy
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
I like it!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
przepiękno oko
![]() na miniaturce nie wygląda zbyt ciekawie ale jak się powiększy to to jest po prostu cudoo zazdroszczę "ręki" ;D oj szkoda tej buźki bo byłby ideał
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
UuUUU super!
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.