|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem
Witam. Mam malutki problem dotyczący własnie włosów. Jakieś licho mnie podkusiło i pofarbowałam je na mahoniowo - miedziany brąz z loreal (naturalnie mam brązowe włosy) i wyszła mi paćka taka ni to czerwone, ni to pod rudy, ni to brąz. (zupełnie inne niż na opakowaniu) taki byle jaki ten kolor. no i troche nie dobrze się w nim czuje (zazwyczaj w brązowych odcieniach chodziłam) i sedno problemu leży własnie tutaj: jaką farbą (lub też szamponem koloryzującym) to zamaskować, ale też żeby nie wyszły te włosy czarne. chcialabym uzyskać brąz, taki zwyczajny.
z góry dzięki za pomoc. Edytowane przez laady_ Czas edycji: 2010-12-09 o 22:18 Powód: błąd ort. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem
poleciła bym Casting Creme Gloss odcień -Brownie.Wychodzi naprawdę śliczny prawdziwy brąz,nie to co po innych brązowych farbach które zazwyczaj wychodzą czarne:/używałam w wakacje,i polecam.To ciepły odcień,ale zmywa się na rudo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: problem
szamponów koloryzujących nie polecam bo ich efekty koloryzacji trwają krótko, natomiast mogę ci polecić farbę essential color hazelnut firmy schwarzkopf. powinna pokryć ten kolor, który masz teraz
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja bym autorce tekstu poleciła jakiegoś fryzjera, który uzyska na Pani włosach kolor, którego się pani spodziewa, bez zbędnego katowania włosów niepotrzebnymi warstwami różnych kolorów
![]() zawsze kontaktuje się z nim poprzez smsa, więc jak coś, to z całego serca polecam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.