|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamówienia z Merlina.
Zamówiłam kilka dni temu produkty z działu elektronika na Merlinie, wybrałam dostawę kurierem. W międzyczasie pojawiły sie perfumy, których wtedy nie było. Tamta przesyłka jeszcze nie została wysłana. Czy jest możliowość dołączenia tych perfum do pierwszej przesyłki, tak żeby nie płacić 2 razy za kuriera? Jak to zrobić? Wysłałam do nich maila, ale jest już późno więc nie dostanę odpowiedzi, a zależy mi na czasie. Może któraś z Was miała taką sytuację?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zamówienia z Merlina.
Nie można.
ale nie dam głowy, może coś się zmieniło |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zadzwonic rano i zapytać.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłam już w regulaminie, że jest taka opcja, i zamówiłam te perfumy, ale nie widzę u mnie opcji połącz
. Może dlatego, że pierwsze zamówienie jest już w trakcie realizacji? Ale w podanym przykładzie też widnieje taki napis.http://merlin.pl/info/help/change_order.html |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko zależy od tego, czy Twoja paczka wyruszyła już do Ciebie. Jeżeli tak, no to nie ma możliwości dołączenia tych perfum. Jeżeli nadal jest w sklepie / na magazynie / nie jest skompletowana, to wtedy Ci dołączą.
Jedyny sposób, to zadzwonić zaraz rano i zapytać, może zdążysz. |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
ja pisałam i prosiłam o dołączenie mailowo - pisałam w nocy a odpisali rano - w merlinie bez problemu. natomiast w tchibo napisałam po 3 min. bo się zorientowałam że system źle policzył ilość i zignorowali zupełnie - ani odpowiedzi ani działania. polecam dziś mail, jutro rano tel., powodzenia
Edytowane przez cebulkaa Czas edycji: 2010-12-15 o 23:45 Powód: spacja się psuje... |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze można zamawiać z merlina? ja w poniedziałek chciałam kupić płytę, ale już była informacja, że przed świętami nie ma szans na realizację
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze chyba było można, ale przez odbiór osobisty. Ja zamówiłam książki w niedzielę, przelew doszedł do nich w poniedziałek właśnie i mam napisane, że zamówienie mogę odebrać 22 grudnia, czyli na ostatnią chwilę. Z przesyłką na pewno już się nie zdąży.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

. Może dlatego, że pierwsze zamówienie jest już w trakcie realizacji? Ale w podanym przykładzie też widnieje taki napis.