|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Łamliwe, wypadające włosy...ratunku!
Hej
![]() Zacznę od tego, że jestem młoda, mam naście lat, więc ten problem jest dla mnie tym tragiczniejszy... Od zawsze miałam brązowe, cienkie włosy. Jakoś po wakacjach zdecydowałam się na farbowanie szamponem-mimo zapewnień producenta, kolor nie wyszedł ciemno brązowy, lecz czarny. Po kilku miesiącach cierpienia kolor nieco wyblakł, lecz zdecydowałam się na rozjaśnianie-chciałam dojść do naturalnego koloru. Niestety pohopnie podjęłam decyzję i zafarbowałam w domu farbą L'oreal casting Blond. Włosy praktycznie nie zmieniły swojego zabarwienia, więc zdesperowana wybrałam się następnego dnia do fryzjera. Fryzjerka rozjaśniła mi włosy-niestety zbyt mocno, wyszedł jasny rudy. Było to jakoś miesiąc temu. Włosy rosną mi bardzo szybko i widoczne są już odrosty. Kolor wyblakł i stał się ciemnym szaro-rudym, strasznie brzydko to wygląda. Na dodatek moje włosy...są jeszcze cieńsze niż były. Strasznie porozdwajane, do tego wypadają, boję się, że nic z nich nie zostało. Nie chciałam już farbować, jednak widoczne są odrosty. Tym razem, chcę przyciemnić do NATURALNEGO odcienia, jaki wyjdzie, taki wyjdzie, już nic ich nie będę ruszać. Jednak boję się, że po tym farbowaniu nic z nich nie zostanie... Dziewczyny, miała któraś taki problem? Jakieś odżywki, zabiegi? Strasznie mi zależy na szybkiej odpowiedzi. |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Łamliwe, wypadające włosy...ratunku!
więc może poczekaj troche i nie katuj już tych włosów?
za jakiś czas kolor jak sama mówisz wybleknie a włosy do tego czasu odpoczną
|
|
|
|
#3 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Łamliwe, wypadające włosy...ratunku!
Cytat:
Mnóstwo odpowiedzi i rad.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

za jakiś czas kolor jak sama mówisz wybleknie a włosy do tego czasu odpoczną