|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
-różności, zobacz moze masz.NIEAKTUALNE Spódnica ołówkowa 34, szara, czarna, brązowaSzukam: Wszystko co ma koronkę i jest w rozmiarze 34 koloru beżowegoBiała bluzka klasyczna, rozmiar 34 Letnia pastelowa sukienka w kwiatki 34/36 książki horrory kryminały itp, chętnie Masterton itp, ale nie tylko może być też cos wampirycznego np A. Rice. woda termalna pędzle flat top, kabuki, do różu Woda toaletowa, lub dezodorant Playboy Play it spicy, dezodorant Halle by Halle Berry woda toaletowa Avon, Far away, flower by cynthia rowley Róże mineralne Podkłady mineralne, jasne i średnie odcienie Wszystko Adorned with Grace Minerals![]() W zamian to co w wątkach, mam też poza mnóstwo różności, ubrań, biżuterii, pędzli i innych . Jak masz cos co mogłoby mnie zainteresować to daj znać
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2011-04-18 o 11:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: -różności, zobacz moze masz.
ja mam bokserke biala z koronki cala jest na plecach
w watku nie mam zdjec, wczoraj dostalam z wymianki ale u ciebie w watku nic nie widze chyba ze masz cos z mojej wish poza watkiem, jesli ylabys zainteresowana
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
mam spódniczkę ołówkową/bandażową czarną
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
poza wątkiem mam tubę koronkową
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

Wszystko

w watku nie mam zdjec, wczoraj dostalam z wymianki
chyba ze masz cos z mojej wish poza watkiem, jesli ylabys zainteresowana