|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Kredka Do Piegów Z Sephory!!!
dziewcztny!!! czy jest jeszcze w jakiejs sephorze ta kredka do piegow,w warszawie nie moge jej juz dostac wycofali
![]() ![]() ![]() z gory dzieki za wszelkie info ![]() ps.widzialam kilka razy ta kredke w marcu w sephorze ale nie chcialam w ciemno kupowac a na wizazu recenczje pojawily sie dopiero w zeszlym tyg. i teraz zaluje ze jej wczesniej nie kupilam skoro juz jej nie bedzie,ale moze jeszcze gdzies w wwie w jakiejs sephorze zostaly ostatnie sztuki... Edytowane przez Chomiczka Czas edycji: 2005-05-18 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kredka Do Piegów Z Sephory!!!
Please,dajcie znac cokolwiek czy widzialyscie gdzies jeszcze ostatnio ta kredke...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
yy, faktycznie juz nie ma??
nie zdazylam sprobowac ![]() ![]() bez sensu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ostatnio Przezlosliwa dorwala ta kredke. wiem ze na stronie sephory jest ale czy tam mozna ja kupic to musicie sprawdzic
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dziewczeta!!! Dorwalam ja!!! Mieli jeszcze jakies sztuki w sephorze na Bemowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
No i zaraz zabieram sie za jej wypróbowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Oo to miałam nosa, że dokupiłam sobie drugą, na zapas
![]() Jak kupowałam pierwszą, to w katowickiej Sephorze na wierzchu została tylko jedna - a było to gdzieś miesiąc temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Oj,mam nadzieje ze mi starczy na w miare dlugo...
Złośnica, a jak oceniasz ta kredke? piegi ladne?ja mam jasna karnacje,obecnie wlosy kasztanowe,taki leciutko rudawy brazik(naturalne jasny braz)-mam nadziej ze na mojej twarzy piegi wyjda naturalnie...aha i ile sie trzymaja? ja nie uzywam zadnych fluidow/podkladow na twarz,tylko troche pudru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jest naprawdę ok. Ja jestem rudawą blondynką i mam trochę swoich piegów o złotawym zabarwieniu, dlatego jak już zrobię sobie kropki tą kredką to wacikiem, czy gąbeczką do podkładu troszkę je tonuje, by były bledsze. Wtedy w żaden sposób nie odróżniają się od naturalnych
![]() Nie wiem, jak trzymają się na podkładzie, czy na pudrze, bo opiegowywałam się zawsze na "gołą" skórę i ogólnie rzadko się maluję ![]() Na mojej twarzy trzymają się bez problemu parę godzin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
A to musisz miec sliczny kolor włosow,mi sie bardzo podobaja rude odcienie włosow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
No najbardziej rude są po zimie, teraz - im więcej słońca tym są jaśniejsze
![]() Też nie rozumiem czemu kredka nie może być w stałej ofercie - tym bardziej, że z informacji na opakowaniu wynika, że jest wielofunkcyjna i służy także do malowania oczu, ust itd.. Wiem, że w krakowskich Sephorach też się już kończy. Gdzieś też na forum czytałam o podobnej kredce Lancome ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.