|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Błąd w deklaracji maturalnej
Jejku dziewczyny... Nie wiem już gdzie ten temat wcisnąć, potrzebuję pilnie odpowiedzi. Powiem szczerze nie wiem jak to się stało, ale na mojej deklaracji maturalnej jest błąd. Sprawdzałam 4 razy i niestety stało się jak się stało. Jestem załamana. Zapomniałam o jednym słówku. mój temat na deklaracji to " Błędy językowe. Analizując zjawisko, przywołaj przykłady z radia, telewizji i inne". Natomiast oryginalny temat to : Błędy językowe. Analizując zjawisko, przywołaj przykłady z radia, telewizji, prasy i inne. Miał ktoś podobny problem? proszę o szybką radę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Błąd w deklaracji maturalnej
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Zgadam się z Tobą w 100%. Ale problem zaczyna się tutaj, ponieważ na bibliografii mam taki sam temat, a bibliografię przez ten błąd kazali mi poprawić. I zaczynają się schody bo nie mogę zmienić już deklaracji maturalnej. Jestem załamana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() u mnie w lo też idą na rękę, ale ja mam ogarniętą wice od informatyki, która nie robi problemów. przecież jesteśmy tylko ludźmi, każdy może się pomylić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
z tego co mówili, wysłane wszystko do OKE...
matko jak można być takim idiotą... 5 razy sprawdzać deklarację i walnąć taki błąd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A dlaczego temat nie może brzmieć: " Błędy językowe. Analizując zjawisko, przywołaj przykłady z radia, telewizji i inne"
Rozumiem, że przygotowałaś też coś o prasie, ale przecież to podchodzi pod "inne". A zmienić w bibliografii/ w szkole u nauczycielki, to chyba nie problem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dla mojej nauczycielki to jest wielki problem. Ale już wszystko załatwione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.