|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
błagam pomóżcie!!!!błagaaaam!!
od zimy mam bardzo popekane naczynia na twarzy!!!tworzą takie brzydkie rumieńce!!!!pomocy!!!niko mu sie nie bede podobac z takimi rumiencami!!byłam u dermatologa zapisał mi masci..i kwas borowy biore to ale nie widze zadnej zmiany moze tyle ze przed braniem tych masci było mi gorąco w twarz a teraz mam tylko rumience nie jest mie w nia gorąco ale chce zeby znikły!!nie moge cały czas buźki kryc pudrem bo czuje sie nieswojo..mam zamiar kupic kosmetyki ATW..mam nadzieje ze pomogą a wy co sądzicie???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
błagam pomóżcie!!!!błagaaaam!!
od zimy mam bardzo popekane naczynia na twarzy!!!tworzą takie brzydkie rumieńce!!!!pomocy!!!niko mu sie nie bede podobac z takimi rumiencami!!byłam u dermatologa zapisał mi masci..i kwas borowy biore to ale nie widze zadnej zmiany moze tyle ze przed braniem tych masci było mi gorąco w twarz a teraz mam tylko rumience nie jest mie w nia gorąco ale chce zeby znikły!!nie moge cały czas buźki kryc pudrem bo czuje sie nieswojo..mam zamiar kupic kosmetyki ATW..mam nadzieje ze pomogą a wy co sądzicie???
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: błagam pomóżcie!!!!błagaaaam!!
To nie te forum.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Re: błagam pomóżcie!!!!błagaaaam!!
To nie te forum.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.