|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
spin doctor
|
Szukam Dune Dior
nieaktualne
Szukam Dune może ktoś chce się pozbyć. W zamian proponuję np: L'Imperatrice, Allure Sensuelle, ![]()
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2011-06-14 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szukam Dune Dior
Hej...
Ja mam Dior-a Dune edt., bez kartonika... poj. wyjściowa 100 ml, zuzycie widoczne na zdjęciu... jesli mozesz to wstaw zdjecia swoich zapachów i opisz pojemności itp... masz moze "pod ladą" cos z zapachów Muglera??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() Chance Chanel edt-50ml, nowe, kilka razy psiknięte, L'Imperatrice-100ml nowe ze 3 razy psikniete, Light Blue 24/25ml, Allure Sensuelle23/50ml edt, My Givenchy Dream45/50ml, Dance with Givenchy45/50ml Fotki będę mogła wstawić dopiero w piątek, a jestes czymś zainteresowana? ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chance Chanel edt-50ml, nowe, kilka razy psiknięte, L'Imperatrice-100ml nowe ze 3 razy psikniete, Allure Sensuelle23/50ml edt, My Givenchy Dream45/50ml, Kwestia przemyslenia ![]() a co jeszcze szukasz z zapachów? Może jaką większą wymiankę zrobimy? Edytowane przez asiula_240581 Czas edycji: 2011-05-18 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() Szukam tylko Dune
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Małgosia791;2700466 4]Raczej niczego więcej nie szukam. W piatek wstawię fotki i podam kody
![]() ok to czekam do piątku... powiedz mi tylko jak chcesz sie wymienic tzn na jakiej zasadzie - pod wzgledem wartości perfum, ilości płynu, czy po prostu sztuka za sztukę??? Mam tez pytanie, czy czasem nie sprzedajesz na szafa.pl? Bo ostatnio ktos wstawil Light Blue 24/25ml... i tak mi sie skojarzylo, ze może to Twoje perfumy? Jeszcze pytanko, masz moze na zbyciu cos z zapachów Diora (Pure, Midnight)? Edytowane przez asiula_240581 Czas edycji: 2011-05-19 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
spin doctor
|
[QUOTE=asiula_240581;27006 703]
Cytat:
![]() Nie nie sprzedaję na szafa.pl ![]() Mam różne zapachy Diora, ale nie chcę wymienić, bo bardzo je lubię ![]() Po kodzie Dune wynika, że są z 2008 roku, a jest to setka więc bym długo zuzywała i prędzej zdążyłyby się popsuć, więc podziękuję i przepraszam za fatygę ![]()
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2011-05-20 o 04:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.