![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
moj chlopak i jego byla
Witam.Uwazam ze to forum jest naprawde na poziomie wiec postanowilam napisac wlasnie tutaj.Chodzi o to ze denerwuje mnie byla mojego narzeczonego.Zaczynajac od poczatku to on z nia byl kiedys bardzo krotko,ona go oklamala bo w tym czasie byla w zwiazku.Rozstali sie ale caly czas utrzymywali kontakt.Jak poznal mnie to zerwal z nia wszelkie kontakty na moja prosbe i wyszlo tak ze dwa razy go zostawialam, nie przez nia tylko z innych wzgledow.Zawsze po naszych rozstaniach sie spotykali.Teraz ona pracuje w markecie do ktorego my czesto chodzimy i on mi czasem opowiadal ze jak byl sam to ona specjalnie kase dla niego otwierala zeby nie stal w kolejce.Wczoraj pierwszy raz odwazyla sie powiedziec mu czesc przy mnie.I zastanawia mnie to dlaczego on mi nie okazuje zadnych czulosci czy niej tylko ciagnie mnie za reke jak jakis worek kartofli albo wogole za reke ze mna nie idzie bo ma rece zaladowane zakupami.O co tu chodzi??Nie podoba mi sie to, tylko niebardzo wiem jak postapic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: moj chlopak i jego byla
szukasz problemów tam, gdzie ich nie ma.
Takie jest moje zdanie. Ps. Nie wyobrażam sobie, żeby koleś obładowany zakupami miał mnie jeszcze całować, czy nie wiem co robić publicznie. ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Olej to, to że dziewczyna mówi mu cześć to nic nie znaczy. Zachowuj sie normalnie, jakby Cię to nie interesowało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
i dodam ze mam wrazenie ze on mnie oklamuje ze z nia nie rozmawia.ostatnio jak ona mnie widzi to glupio sie usmiecha.mysle ze jak on jest sam to z nia normalnie rozmawia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
hej, ale tu nie jest napisane, ze się do niej mizdrzy.
Ja też mam kontakt ze swoimi byłymi, czasem nawet spotykamy się na herbatę i nie wydaje mi się, by któreś z nas się do siebie mizdrzyło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No proszę cię, a miał cię zaraz zaślimaczyć jak pies obsikujący drzewko? Szukasz problemów na siłę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja bym wycofała się z tego "trójkąta", chyba nie zasługujesz na kogoś, kto ma takie sentymenty do dawnej miłości. Moim zdaniem to nie jest zdrowa relacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sluchaj - mozna z bylymi poztac w kontakcie, rozmawiac i nie myslec o powrocie. Przestan, ze przy bylej dziewczynie nagle bedzie Cie calowal namietnie, przeciez on nie chce w niej wzbudzac zazdrosci jakas szczeniacka scenka. Ona najwyrazniej o Tobie wie, otworzy dla niego kase - fajnie, mila jest. Sa jakies inne znaki, ktore Cie niepokoja czy zwyczajnie jestes chora z zazdrosci? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
zastanawiam się, po co w takim razie tak się ekscytował, że laska dla niego kasę specjalnie otworzyła i na dodatek o tym została poinformowana lalumia? gość się czuje lepiej jak wie, że 2 laski o niego zabiegają ???? macho jest ???? chce sie dowartościować ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
jessi bosman wlasnie mysle podobnie ze jemu sie to podoba.Powiedzial mi kilka miesiecy temu ze sie calowali(nie bylismy razem wtedy wiec nie mam pretensji) ale wydaje mi sie ze raczej sie nie caluje kogos ot tak sobie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
No fakt, ekscytacja, ze laska mu kasę otworzyła to na pewno oznaka zdrady i mizdrzenia się do siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
a ja w sumie troche rozumiem autorke. tez bym byla zła. Rozstają sie na jakis czas a on ciągle wraca do tej JEDNEJ. Nie szuka kogos innego tlyko ciagnie go do tamtej. Z braku laku?
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Czy Twojemu facetowi nie wolno rozmawiać ze swoją eks?
![]() Nie bądź kobietą-bluszczem, nie przesadzaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
No tak tylko mi nie mozna utrzymywac kontaktow z kolegami bo mu sie to nie podoba.A o jednegokolege jest zazdrosny i nawet czesc mu nie mowie wlasnie przez mojego faceta....to co jemu wolno a mnie to juz nie???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej...czekaj...mam teorię, a może chodzi o brak innego marketu w pobliżu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jesteście siebie warci, chory związek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chory zwiazek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
W poblizu sa jeszcze 3 inne markety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ale wiesz, może on kupuje w Biedronce i nie chce robić zakupów w Almie, Tesco i Realu.
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Wybacz, ale nie łaziłabym do Reala choć tanio w Biedronce tylko dlatego, że mi się nie podoba jakaś kasjerka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Choćby było i 10 innych marketów, to jakie to ma znaczenie?
Tworzycie jakiś nienormalny układ. W normalnym związku nie ma zakazów pt. "nie możesz mieć kolegów, nie możesz mówić im cześć, bo jestem taaaaki zazdrosny" ![]() Litości. Piszesz, że to Twój narzeczony, więc rozumiem, że macie w planach ślub? Poważnie chcesz go wziąć z człowiekiem, który Ci nie ufa (bo niby skąd te zakazy?) i któremu Ty nie ufasz? Po co? Żeby się męczyć, kontrolować i podejrzewać o bóg wie co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
No moze troche przesadzam.Ale nie wiem jak sobie to wytlumaczyc ze o inne jego byle nie jestem zazdrosna tylko o ta jedna.Do innej ma niecaly kilometr i mnie to nie rusza mowia sobie czesc pewnie jak sie spotkaja to nawet zagadaja a we mnie nie ma nawet malenkiego kawaleczka zazdrosci o nia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A nie widzisz, że to nie chodzi nawet o tą dziewczynę, tylko o to jaki macie związek? Bez zaufania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Kilka razy w ciagu trzech lat zwiazku mnie oklamal i dlatego trudno mi zaufac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się wykończyła. I dlaczego Twój facet zachowuje się jak Twój pan i władca, który wyznacza Ci z kim możesz rozmawiać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
szukasz problemów na siłę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Hmm nie wiem czemu tak jest ze robimy sobie nawzajem ograniczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
No to pogadaj z nim.
Nie pozwól na takie kontrolowanie Ciebie. Albo będziecie sobie ufać albo ja nie wiem jak Ty sobie wyobrażasz to dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Ale tak jest od poczatku ze ani ja sie nie spotykam z kolegami ani on z kolezankami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto w ogóle na taki pomysł wpadł? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.