![]() |
#1 |
Lady of Harley-Davidson
|
jesienny wątek (PAŹDZIERNIK 2012)
nieaktualne
----------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() Swój ostatni większy kosmetyczny wątek wymiankowy zakładałam w listopadzie 2009 ![]() chyba nadeszła pora wrócić na targowisko ![]() Kilka zasad obowiązujących w moim wątku - proszę o zapoznanie się z nimi! ![]() ![]() ![]() W styczniu mieszkam w Bydgoszczy, ale bywam czasem na weekend w Poznaniu. Możliwy odbiór osobisty w tych miastach. Wysyłki raz w tygodniu. 1. Przedmioty wysyłamy dobrze zabezpieczone! (karton, folia bąbelkowa itp. - nie mam nic przeciwko recyclingowi opakowań i sama to stosuję) listem poleconym ekonomicznym bądź paczką ekonomiczną. Raczej nie wysyłam priorytetem. 2. Proszę samemu sprawdzać kody! (jeśli są, to zawsze je podaję). Wystawiam tylko takie kosmetyki, które nie zmieniły zapachu czy konsystencji, i których sama bez obawy używam; w odkodowywanie się nie bawię (ciężko znaleźć wszystkie firmy i nie jest to miarodajne). 3. Odpisujemy sobie nawzajem w wątkach (chyba, że nic nie widzę, wtedy odpisuję u siebie, żeby nie subskrybować nieinteresującego mnie wątku)! 4. Jeśli kosmetyk jest na zdjęciu, ale nie ma w opisie - to jest już wymieniony i go NIE MA ![]() i to tyle.... ![]() zapraszam ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2013-01-28 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: jesienny wątek (10.2012)
WISH LISTa: * kosmetyki kokosowe lub z dodatkiem kokosa, tylko nowe (na prezent) * maseczki do twarzy rozgrzewające * WAX, Biowax, maski Bingo i inne - proponujcie ![]() * nablyszczajace talki/pudry do ciala, chętnie zapachowe * plasterki na nos * kremy do depilacji * preparaty antycellulitowe rozgrzewające lub zamrażające * spray nabłyszczający do włosów * body natural spraye [dezodoranty] chodzi mi o takie w szklanych butelkach * ksiazki marynistyczne, zeglarskie, moga byc o wojnie na morzu, lub o motocyklach - historia, bajery, cokolwiek, a takze o ciezarowkach - TIRach * staniki 32DD (chętnie sportowe!) * bluza adidasa najchętniej klasyczna * zapachy: Idylle EDT, Chloe, Zagorsk, Angel, Un Amour de Patou * żele I love... lub Bath&Body Works * pędzle z naturalnym włosiem do pudru / różu / bronzera * charmsy srebrne * torba! moze byc fitnessowa, ale nie musi. wielkosc - taka na weekendowy wyjazd lub basen (mniejsza niz typowo podrozna, ale wieksza niz zwykly plecak) * przewodniki po krajach Europy (Chorwacja!) * oryginalne wydania serialu Grey's Anatomy (PL) oprócz 4 * suszarka! z dyfuzorem * róż Miss Sporty Ohh! Blushed again... 006 Flirtatious * świece i woski zapachowe Brise, Yankee Candle i inne * Schwarzkopf, Gliss Kur odżywka b/s w spray'u * klej do rzęs * kolczyki do wargi - lipringi, labrety * plecak - 30-60 l. * Guerlain – meteoryty * książki których szukam znajdują się tutaj: http://lubimyczytac.pl/polka/1058225...ytac/miniatury
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2013-01-16 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Lady of Harley-Davidson
|
--------------------------------------------------------------------------
Perfumy Sephora - INSOUMISE? / UNTAMED? EDT vanille caramel 100 ml - zostało ok 30ml przechowywane w ciemnym miejscu, zapach dalej jest obłędny ![]() JOVAN MUSK cologne spray 11 ml - nowe unikat, mam od koleżanki z USA Yves Rocher - Pur Desir de Fleur D'Oranger EDT stara wersja, już niedostępna 60 ml - zostało ok 20 ml przechowywane w ciemnym miejscu, jest kartonik L'Occitane, Cherry Blossom EDT 100 ml - zostało ponad 15ml brak kartonika zapach się nie zmienił, ale w środku wytrącił się jakiś osad (pływają takie malutkie paproszki) Odlewki Demeter - Cinnamon Bark EDC odlewka w atomizerze ok. 13 ml CB I Hate Perfume - In The Library odlewka w atomizerze ok. 4,5 ml ---------------------------------------------------------------------------------------------- Lakiery Essence 02 crack me! white nail art cracking top coat step 2 8ml raz użyty swatch: http://www.shrani.si/f/2q/sF/3g5IrKZ...me-white2-.jpg Essence 06 crack me! pearly pink nail art cracking top coat step 2 8ml raz użyty swatch: http://2.bp.blogspot.com/-ojN0I7_aFn...nce+crack9.jpg MEMEME COSMETICS 97 Sensuous Nail Gloss 5ml raz użyty swatch: http://lh3.ggpht.com/-h3oXokQIng4/UH...5B5%25255D.jpg Szybkoschnący lakier do paznokci z gęstym pigmentem, gwarantujący wspaniały kolor oraz połysk. CATRICE 560 Rusty But Sexy 10ml raz użyty swatch: http://4.bp.blogspot.com/-FnoObUU-f1...s800/267-2.jpg Essence 02 TOO BLUE TO BE TRUE (z limitki A NEW LEAGUE) 10ml 2x użyty swatch: http://1.bp.blogspot.com/-QBMfD4_bOg...0/DSCN4585.JPG
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2012-12-28 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Lady of Harley-Davidson
|
------------------------------------------------------------------------------------------------
GOSH - SOFT'N SHINE LIP BALM BARBIE - 30 raz użyta, odkruszona na końcóweczce ubytek: max. 3% kod: 05629 1,5 g swatche znajdują się tutaj: http://thestudentsguidetonailpolish....lip-balms.html GOSH - VELVET TOUCH LIPSTICK AMETHYST - 131 1 x użyta ubytek: max. 1% kod: 668301 4 g swatche: http://berrylicious-beauty.blogspot....stick-131.html ESSENCE - IN THE NUDE 52 1 x użyta ubytek: max. 1% 4 g ESSENCE - Vampire's Love lipstain 02 true love 1 x użyta ubytek: max. 1% 8,5 ml CASUELLE COSMETICS LIP BALM Apple Strudel kilka razy użyty ubytek: max. 3% 12 g CHAPSTICK ULTRA SMOOTH fortify kilka razy użyty ubytek: max. 3% 6 g kod: J084 AQUOLINA DOLCI BACI CREME CARAMEL LIP SWEET CAKE ubytek: ok 50 % 2,5 ml kod: 9215A5A1 YVES ROCHER Tusz do rzęs zwiększający objętość NIEBIESKI 9 ml nowy, zafoliowany Tusz do rzęs, który zwiększy objętość twoich rzęs. Z pogrubiającym i wzmacniającym woskiem ryżowym. Dokładnie otula każdą rzęsę, dodając jej objętości i nie pozostawiając grudek. Zapewnia długotrwały efekt pogrubienia (12 godzin). Clinique, Fresh Bloom Allover Colour 03 almond blossom ubytek: ok. 5% 9 g kod: A48 ----------------------------------------------------------------------------------------------
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2012-12-23 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Lady of Harley-Davidson
|
------------------------------------------------------------------------------------------------
KOBO cień z paletki 401 NATURAL HARMONY raz użyty, to ciepły brąz wpadający w śliwkę ubytek: max. 2% ESSENCE nail art jewels 01 ubytek: max. 3% ESSENCE VAMPIRE'S LOVE volumizing lash powder 1 x użyty ubytek: max. 1% 1,8 g ESSENCE SMOKEY EYES BRUSH 1 x użyty ESSENCE - Miami Roller Girl blush 01 on skates NOWY! BŁYSZCZYKI made in China, nowe KREDKI JAK NA ZDJĘCIU dorzucę gratis jakby ktoś chciał. Od góry: Mary Kay, Rimmel, Oriflame, Rimmel, P2 JOHNSON&JOHNSON ACUVUE2 soczewka kontaktowa nowa ważność: 03/2015 BC 8,7 DIA 14,0 wada -6,00 LUSH NIE MA NA ZDJĘCIACH 3 próbki massage bar'ów: MANGE TOO (nowy, ok 8g) THERAPY (nowy, ok 6g) AFTER 8:30 (raz użyty, ok 5g) ZIAJA KOKOSOWA NIE MA NA ZDJĘCIACH balsam do ust 10ml ważność: 05/2013 nowa, w kartoniku YVES ROCHER Podkład w pędzlu nowy, nieotwarty! w kartoniku Tubka z pędzlem 15 ml DATA 02/2013 kolor 300 (eclat medium - średni) Delia, Henna Cream Henna do brwi i rzęs w kremie brązowa 2 sztuki daty: 05.2014 i 11.2014 jedna absolutnie nowa, druga ubytek ok 20% NOUVEAU LASHES Noir Mascara raz użyta 8g (Pełnowymiarowy produkt) Profesjonalny kosmetyk do stosowania po zabiegu przedłużania rzęs. Formuła preparatu na bazie wody została opracowana z myślą o pielęgnacji rzęs bez obawy o ich osłabienie czy zmianę trwałości kleju. Składniki: Ferrous Oxide, Candelilla Wax, Sorbitol, Isopropyl Myristate, Iron Oxides, Methylpropyl, Propyl p-hydroxybenzoate YVES ROCHER Nutrition, Nourishing Conditioner Odżywka do włosów suchych nowa, 150ml MINERAL CARE ŻEL ALOESOWY raz użyty, 125ml ubytek: max. 5% ważność: 03/2014 YVES ROCHER CULTURE BIO Wake up cream raz użyty, 50ml ubytek: max. 5% ważność: 06/2013 nie ma go na PL, ale jet na UK tronie YR: http://www.yves-rocher.co.uk/control/wake-up-cream/ ----------------------------------------------------------------------------------------------
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2012-12-28 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Lady of Harley-Davidson
|
KRYOLAN DLA GLOSSYBOX
Fashion Lipstick 4g kolor: Glossy Pink 2 - 3x maźnięta Jej kremowa konsystencja sprawia, że usta po aplikacji stają się jedwabiście gładkie i miękkie. Pomadka cechuje się zarówno właściwościami ochronnymi, jak i bogatą formułą. WOSKI YANKEE CANDLE: - BEACH WOOD (ubytek ok 1/3) - SPARKLING LEMON (ubytek ok 1/4) - CHRISTMAS CUPCAKE (ubytek ok 1/5) - WARM SPICE (ubytek ok 1/4) - RED VELVET (ubytek ok 1/4) - SANDALWOOD VANILLA (ubytek ok 1/3)
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2013-01-22 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Lady of Harley-Davidson
|
YES Charms Kapelusz (czarny)
Model AVHU190 Wysokość razem z zapięciem 29 mm, szerokość 14 mm. używany, widać normalne ślady użytkowania YES Charms Trampek (pomarańczowy) Model AVHU352 Wysokość razem z zapięciem 21 mm, szerokość 17 mm. używany, widać normalne ślady użytkowania Zawieszka srebrna z cyrkoniami Apart (serduszko) Nr wzoru: AP38-501 Kolekcja: Love Love Cyrkonia Surowiec: Srebro rodowane Próba: 925 nowa Długość: ~15 mm Zawieszka srebrna z cyrkoniami Apart (koniczynka) Cyrkonia Surowiec: Srebro rodowane Próba: 925 nowa, z metką Zawieszka srebrna z zielonym kamieniem nowa biżuterię wysyłam w ozdobnych pudełeczkach sklepu, z którego pochodzi Bielizna INTIMISSIMI majteczki rozm. XS NOWE! Z METKAMI! real fotka TRIUMPH MAGIC TEMPTATION WHU rozm. 75 C 2x przymierzony bez metek Wkładki ze stanika można wyjmować i zmieniać kolory: mogą być czarne, błękitne, czerwone i fioletowe. Można oczywiście też nosić bez wkłądek, wtedy jest prześwitujący.
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2013-01-22 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Lady of Harley-Davidson
|
Bransoleta Apart Fun Fun (czerwona)
Nr wzoru: AP35-3973 Kolekcja: Fun Fun Cyrkonia, Sznurek Surowiec: Srebro rodowane Próba: 925 Raz założona Bransoleta Apart Fun Fun (czarna) Nr wzoru: AP35-3222 Kolekcja: Fun Fun Cyrkonia, Sznurek Surowiec: Srebro rodowane Próba: 925 Dwa razy założona Studio Y: Bransoletka Serce YES Model 66242 Bransoletka z elementem ozdobnym w kształcie serca. Wykonana ze srebra próby 0,925. Średnica 7cm. Projekt: Katarzyna Bukowska, Maciej Dudek Raz założona łańcuszek srebrny długość 45cm próba 955 nowy biżuterię wysyłam w ozdobnych pudełeczkach sklepu, z którego pochodzi
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2012-12-23 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie róż i pomadka essence oraz bluzeczka z bershki. Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Lady of Harley-Davidson
|
marylinda: odp u Ciebie
eska89: niestety, nic ![]()
#14 |
Lady of Harley-Davidson
|
masz świetne ciuszki, ale niestety wszystko na mnie za małe
![]() ![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za?
Sephora - INSOUMISE? / UNTAMED? EDT vanille caramel 100 ml - zostało ok 30ml przechowywane w ciemnym miejscu, zapach dalej jest obłędny ![]()
#16 |
Zakorzenienie
|
hey, znajdziesz coś u mnie za bransoletki apart?
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za YVES ROCHER odżywka do włosów suchych z wyciągiem z owsa
raz użyta, 150ml ubytek: max. 5% kod: 6 108 MINERAL CARE ŻEL ALOESOWY raz użyty, 125ml ubytek: max. 5% ważność: 03/2014 YVES ROCHER CULTURE BIO raz użyty, 50ml ubytek: max. 5% ważność: 06/2013
#19 |
Zadomowienie
|
Hej! Coś u mnie za Sephora - CAPRICIEUSE? / CAPRICIOUS? EDT
vanille chocolat, 100 ml - zostało ok 30ml ?
#20 |
Zakorzenienie
|
GOSH - SOFT'N SHINE LIP BALM BARBIE - 30
coś u mnie?
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*długość -59 cm *szerokość - 40 cm chodzi Ci o sweterek Kenzo wzór norweski? Ja proponuję stanik H&M i oba t-shirty, ale jesli masz inną wizję, to jestem otwarta na propozycje ![]() Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-10-01 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Interesuje mnie:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
może znajdziesz coś u mnie za:
Sephora - INSOUMISE? / UNTAMED? EDT vanille caramel 100 ml - zostało ok 30ml przechowywane w ciemnym miejscu, zapach dalej jest obłędny ![]() Sephora - CAPRICIEUSE? / CAPRICIOUS? EDT vanille chocolat 100 ml - zostało ok 30ml przechowywane w ciemnym miejscu, zapach dalej jest obłędny ![]() z Twojej wish napewno mam odlewkę Prada Candy ( 10 ml), zapraszam do przejrzenia moich wątków ![]() odpisz proszę u mnie ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Yves Rocher - Pur Desir de Fleur D'Oranger EDT i eyeliner Essence?
![]()
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj, czy interesuje Cie może coś u mnie? Wpadło mi w oko pare pozycji, głównie zapach vanille caramel, ale nie tylko. Zapraszam do swojego perfumowego wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
#30 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesuje mnie szminka z tego zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1349090755 i bransoletki Apart. Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.