|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
CZERWIEC zajrzyj, może coś masz :)
watek niewazny!
Za rzeczy z poniższej listy WISH oddam wieeele! Poszukam poza wątkiem, wymienię parę rzeczy nawet za mały drobiazg, w którym się zakocham... ![]() - rzeczy nie muszą być firmowe, mogą być bez metek - poszukuję rzeczy nowych bądź używanych, ale w dobrym stanie, proszę nie proponujcie mi rzeczy zniszczonych/poplamionych. ![]() MOJA WISH: *balerinki z kokardą bądź innym dodatkiem na palcach, rozm. 38, kolor bez znaczenia *spódnice z zipem, rozm. 38 (M), WSZYSTKIE! ![]() *sukienki i spódnice w dziewczęcym stylu, z motywem serduszek, jaskółek itp. *monokini (najchętniej haftowane...) *jeansowe bolerko (nie z krótkim rękawem) *perfumy "Si Lolita" Lolity Lempickiej *perfumy Jil Sander Sport Fitness For Women *plastikowe bransolety, duże, we wzory, jak i zwykłe *meeega pierścionki, tworzywo wykonania i kolor bez znaczenia *bluzki (bokserki, z krótkim rękawem, 3/4, z długim) z koronką, żabotem i innymi dodatkami *szara listonoszka, nie musi mieścić A4, ale byłoby miło :p *męska koszulka ASOS (taka jak na zdjęciu - zdj. mam od jednej z wizażanek, mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko...) *rajstopy, rozm. 3 we wzory! (serduszka, kwiaty itp) *T-BARY BALERINKI! ODDAM ZA NIE WSZYSTKIE RZECZY Z MOJEGO WĄTKU!!! ![]() KOLORY: pastelowe, szary, niebieski, nude, czarny, różowy, fioletowy (te najchętniej, ale inne również) STYL: dziewczęcy, sweet (tzn. koronki, żaboty, wzory - serduszka, jaskółki itp.) To chyba tyle, jak mi się coś przypomni, to dopiszę po prostu i zaznaczę innym kolorem. ![]()
![]() Wymiana: Edytowane przez oruga Czas edycji: 2012-06-03 o 18:47 Powód: wstawienie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.