|
|||||||
| Notka |
|
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Helena Rubinstain Pore Genius
Dziewczyny, czy któraś z Was używała tego kremu? Podzielcie się uwagami nt. jego skuteczności, proszę
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Helena Rubinstain Pore Genius
Cytat:
bo jakos nie zauważyłamzebys czegoś takiego potrzebowała . Ja takowa nabyłam i mnie podrażnił . Ma w składzie kwas salacylowy i chyba to mnie podrażniło
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo...
Podrażnił??? A niby taki delikatny.... Próbkę i tak bym wzięła Wiesz, że zawsze biorę przed podjęciem decyzji o kupnie ![]() Ja nie potrzebuję??? Mówisz serio, czy pocieszasz???
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie podrażnił, ale najlepiej sama sprawdź |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
No to mi nastrój poprawiłaś
Chociaż jak przeczytałam wypowiedzi Ann Angel (jeśli się nie mylę), jak to ją razi widok kobiet noszących rozmiar 40, to i tak chyba pozostają mi 3 m. sznurka i wysokie drzewo
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja nie znam tej Ann ( gdzieżeś to wyczytała?), ale ona totalne bzdury pisze!!!A Ty słonko to 40 może i nosisz, ale na górze , co by Ci nie jedna pozazdrościła a dół 38 i nie wyobrażam sobie Ciebie przy Twoim wzroście w rozm.36 zaraz Ci maila wyskrobę |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio tę górę przymierzałam 42
Po prostu można ![]() A kiedyś te 34-36 było w doopce... - ale już nie chciałabym być takim chudzielcem
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
I tak niepostrzeżenie przeszłyśmy od paszczy do doopki
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane pozwolcie ze sie wtrace- chcialam o serum (bo to jest serum ) napisac.
mianowicie mam je od 2 tygodni- uzywam na zmiane z olejkiem Decleora i Clarinsa(z wymiany uzywam glownie na dzien- i powiem ze jest calkiem fajne, super wygladza.ale co do zwezenia porow to nie jest to moze geniusz- bo ja widze jeszcze pare "niepoprawnych" miejsc gdzie moglo by byc idealniej- ale zwazywszy na to moja mieszana skore , czesto z jakas niespodzianka jest ok
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Evee!
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Pozwólnce, ze sie wtrace w dwoch tematach....
Szef mojej siostry ogladajac reklame DOVE w gazecie, powiedział..." takie kobiety zgodzily sie rozebrac" ale to idiota. Natomiast moj kolega, zdradził mi, ze najchetniej ustawił by sobie z tego zdjecia tło na pulpice bo te kobiety sa takie apetyczne ;-) Macie jakis sprawdzony specyfik na pory? Ja chyba z moja cerą powinnam uzywac 10 kremów jednoczescnie, kazdy na inna czesc twarzy ehh |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko kwestią gustu
Dzięki Bogu każdemu podoba się coś innego i nie wszystki musimy być np. chudymi wysokimi brunetkami A swoją drogą ciekawam, jaki to cudnej urody mężczyzna z tego szefa Twojej siostry Znalazłabym mu parę takich wad, że szybko by zamknął buzię Mnie się właśnie ta reklama i te kobiety podobają - bo są to kobiety, które wyglądają jak wiele z nas Też mi sztuka wziąć do reklamy 15-latkę z idealną skórą i chudą jak wieszak A na pory: Kanebo Wrinkless, biała baza Shiseido (ta w wyższym słoiczku, ale nie pamiętam nazwy), sztyft Shiseido z serii Purness (ale raczej dla przetłuszczającej się skóry). |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
No coż E_ kolejna pensja chyba pijdzie na te kremy ;-)
dzieki za podpowiedź |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda, myślę, ze nie pójdzie! Poczekaj na podkład - u mnie zakrywa wszystko Dobrze, że mi oczy widać
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
od siebie moge na pory polecic fluid clinique pore minimizer.wczesniej mialam jeszcze krem pod fluid ztej serii,ale okazalo sie ,ze fluid wystarczajaco sobie radzi z porami. chodzi mi dokladnie o ten fluid:
http://www.clinique.co.uk/templates/...T_ID=PROD64776 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

bo jakos nie zauważyłamzebys czegoś takiego potrzebowała
. Ja takowa nabyłam i mnie podrażnił
. Ma w składzie kwas salacylowy i chyba to mnie podrażniło
Podrażnił??? A niby taki delikatny....
przed podjęciem decyzji o kupnie